Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

ben artık hiç takmıyorum k.valideyi,erdim galiba...bebiş doğuncada takmassam bana karada ölm yok...

çok düşüncesiz bir kaynanam var ya da düzeltim sadece kendini düşünen bi kaynanam var
4 ayda bıktırdı beni çok ah ediyorum 2.gelini de ona bukadar düşüncesizlik etsin diye ah ediyorum malesef

merhaba arkadaşlar ben aranıza yenı katıldım,nışanlı bırı olarak kayınvalıde ıle ılgılı düşüncelerınızı ve yaşadıklarınızı okudum ınanın şoktayım bazı yerde güldüm bazı yerde uzuldum acıkcası..ınş. ben böyle olmam

umarım olmazsım ama ben nişanlıyken kaynanamla çok iyidim çok severdik birbirmizi ama oğulları onların için başka birşey bi günde tahmin edemiyeceğin kadar çok değişebiliyorlar malsef

topik görmeye geldim.hayırlı olsun cnm topikin Allah bol hatunlu ettirsinn

neler çektim neler yazyaz bitmez hepsinin asıl suçlusu annesine gık bile diyemeyen eşim. azar azar öğrendi artık dengeyi kurmayı ama yetmez. benim kayınvalide öyle böyle değil ahh ah

Ben kaynanamdan gayet mutluyum :))) Bide tek oglu var( tek gelinide benim )
Dogumuma 2 hafta kala yanimiza gelip 2 ay kalcak.Seviniyorumda

Bende bi anormallik mi var

ahh o anahtar mevzularından ben neler yaşadımm konu açtımm bir sürü kayınvalidem yuzunden.. aman yarabbimm ben de altlı üstlü oturanlardanım ilk aylarda geldiklerinde ustumuze neler çektık nelerrr... Şimdi biraz ayağını kestım..Geriye bakıyorum da hiç hak etmedikleri yuzu tevazuyu sevecenliği göstermişim.3 aylık hamileyim 1 haftadır kapımı çalmadılar ne yıyorsun ne içiyorsun dıye düşünün sırf ben yukarı çıkmıyorum diye yapıyolar...

Maşallah size en azından çözüm bulmuşsunuz :) bende içme ata ata hastalık hastası oldum valla çözüm bulamıyrm kendime

inşallah olmazsım canım

yuhhhhhhhhhh artık yaaaaaaa bana sıkıntı bastı valla cok şükürrrrrr anam benm kaynana cok düüşünceli anlayıslı o konularda binlerce şükür ettim valla daha da sevmeye basladım kadını

kızlar ben daha ewlenmedim nişanlıyım ama ben de çok çekiyorum ya bikere kaynanam yalancı ve dedikoducu ama eli çok acıktır cahilve sabit fikirlidir.eliş açık dedim ama biz ewlencez ya ne onun ailkesi ne benim ailem yardımları yok nişanlım beyaz esyalrı bende mobilyaları ödüyorum annem babam ayrı ama ALLAHTAN babam kınamı yapıcakmış saolsun yoksa yapamazdım bu kadar borçla bi annem var kaynanamdan beter:) nişanlım hep benden yanadır onu bukadar sewmesem ve olgun olmasa hatta anasının lafına baksaydı çoktan ayrılırdım ama kuzum benim gün yuzu görmedim kurtar beni ewlenelim bir an önce dyoo ahh ahhh ne hakaretler işittim ağzının payını verdim şimdi gördüğü yerde sarılıp öpüp doğursam bukadar sewmem dyo ne sewdiğimi bilir gider alır gelir dengezi ve sanırım yapmacık ama yedirmesini sewer:) çok karışık dimi :) ben ewden oda ewden kurtulmak için gün sayıyoruz aynı seyleri yasadıpğımızdan en önemlisi birbirimizi çok iyi anlıyoru<:)

Ben kaynanamdan gayet mutluyum :))) Bide tek oglu var( tek gelinide benim )
Dogumuma 2 hafta kala yanimiza gelip 2 ay kalcak.Seviniyorumda

Bende bi anormallik mi var

niye sende anormallik olsunki demekki sana kayınvaliden kötülük etmemiş seni hiç üzmemiş şanslısın demekki. bizleri kayınvalidemiz üzmese ağlatmasa ezmese biz niye buralara dert yanalım bizmi kaşınıyoruz. şansımıza böyle insanlar denkgelmiş çekiyoruz çilesini yani çileyi çeken bilir...

ben doğumdan sonra tanıdım kaynanamı malesef,aynı evde olunca işler değişti 40 gün bizdeydi yatıp kalkıp gün sayıyodum...gitti çok şükür yakınımda ama görüşmüyorum fazla görüşmekte istemiyorum

Bence de her şey ama her şey erkekte eşler de bitiyor,seni ezdiren de,hanım yapan da,vezir yapan da,rezil yapanda eşler..ben etrafımdaki hatunlarda da,kendi hayatımda da hep bunu gördüm eşin nasıl davranırsa aileside ona göre şekil alıyor:26:

kesinlikle katılıyorum herşey eşte bitiyor.isterse onlar ezdirmez laf söyletmez karıştırtmaz ama olmuyor eşler genlede kendi ailelerine karşı süt dökmüş kedi gibi ne derse tamam diyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…