merhaba arkadaşlar ben aranıza yenı katıldım,nışanlı bırı olarak kayınvalıde ıle ılgılı düşüncelerınızı ve yaşadıklarınızı okudum ınanın şoktayım bazı yerde güldüm bazı yerde uzuldum acıkcası..ınş. ben böyle olmam
umarım olmazsım ama ben nişanlıyken kaynanamla çok iyidim çok severdik birbirmizi ama oğulları onların için başka birşey bi günde tahmin edemiyeceğin kadar çok değişebiliyorlar malsef
kadın o kadar rahat ki
bir pazar günü zili çalmış bizde duymamışız
yedek anahtarla içeriye girdi
düşünebiliyomusunuz
bir telefon aç değilmi kapıyı çaldım duymadınızmı evdemisiniz de
pazar pazar
Demiyor cnm diyemiyor çünkü. Oğlum akşamları çizgi film izliyor,özlediği için beni kesinlike beni de yanında istiyor.Çizgi film izlemekte kv min işine gelmiyor. Oğluyla başbaşa bırakıyorum onu. Onlar ayrı takılıyor ben ayrı. Zaten her hangi birşey söylese tatlı dille veririm cevabını. Eskidendi o içe at at hastalık hastası ol. Oda bildiği için cesaret edemiyor artık birşey söylemeye...
merhaba arkadaşlar ben aranıza yenı katıldım,nışanlı bırı olarak kayınvalıde ıle ılgılı düşüncelerınızı ve yaşadıklarınızı okudum ınanın şoktayım bazı yerde güldüm bazı yerde uzuldum acıkcası..ınş. ben böyle olmam
neler çektim neler yazyaz bitmez hepsinin asıl suçlusu annesine gık bile diyemeyen eşim. azar azar öğrendi artık dengeyi kurmayı ama yetmez. benim kayınvalide öyle böyle değil ahh ah
kadın o kadar rahat ki
bir pazar günü zili çalmış bizde duymamışız
yedek anahtarla içeriye girdi
düşünebiliyomusunuz
bir telefon aç değilmi kapıyı çaldım duymadınızmı evdemisiniz de
pazar pazar
Ben kaynanamdan gayet mutluyum :))) Bide tek oglu var( tek gelinide benim)
Dogumuma 2 hafta kala yanimiza gelip 2 ay kalcak.Seviniyorumda
Bende bi anormallik mi var
topik görmeye geldim.hayırlı olsun cnm topikinAllah bol hatunlu ettirsinn
Aslinda guzel bir konu ancak k.validelerin islerinize burnu sokmasini engelleyecek tek kisi var o da esleriniz.
Eger esler anakuzusu ise istediginiz kadar cozum uretin bence sonuc alamazsiniz. Bu tarz adamlar, suclu anneleri de olsa eslerinin uzerine saldiriyor adeta. Annelerini suclu gormek istemiyorlar cunku. Onlara gore anneleri kusursuz.
Burada ancak desarj olabilirsiniz, sonuc odakli bir durum olacagini sanmiyorum.
bence de her şey ama her şey erkekte eşler de bitiyor,seni ezdiren de,hanım yapan da,vezir yapan da,rezil yapanda eşler..ben etrafımdaki hatunlarda da,kendi hayatımda da hep bunu gördüm eşin nasıl davranırsa aileside ona göre şekil alıyor:26:
valla arkadaşlar yorumlarınızı okudukca halinize şükredin diesim gelio:)
ben 8 senedir birlikte oturuorum ve halada devam edio :)
düşünün artık benim halimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?