haklısın canım ama hiçte erken değilmiş bebeğin iyikide yapmışsın
bu arada burda tecrübe konuşuyor kaynanan hiç bişe yapmaz canım
kimseden bişi bekleme artık herşeyin hazırı var üstelik çok ta kullanışlı oluyor
herkes ne yaparsa vicdanına daha çok varmış bir kaç ay daha geçsin
yavaş yavaş alırsın bebeğinin herşeyini benim yaşadığım şehirdede
bebek çeyizini kızın anası yapar dediler sağolsun annem A dan Z ye herşeyi yaptı
ağızları beş karış açık kaldı
kendi aldıklarımı bile annem aldı dedimhakettiler ama
haklısın canım ama hiçte erken değilmiş bebeğin iyikide yapmışsın
bu arada burda tecrübe konuşuyor kaynanan hiç bişe yapmaz canım
kimseden bişi bekleme artık herşeyin hazırı var üstelik çok ta kullanışlı oluyor
herkes ne yaparsa vicdanına daha çok varmış bir kaç ay daha geçsin
yavaş yavaş alırsın bebeğinin herşeyini benim yaşadığım şehirdede
bebek çeyizini kızın anası yapar dediler sağolsun annem A dan Z ye herşeyi yaptı
ağızları beş karış açık kaldı
kendi aldıklarımı bile annem aldı dedimhakettiler ama
iyi yapmışsın cnm valla yapmazsa kendi bilir eşimin halası var kadın ondan hevesli daha şimdiden 2 yelek 1 ceket ördü çocuğuma onuda kıskanıyo torunun bana babanne dicek dedi suratı görmen lazımdı yapmasın bişey en azından dilinde olsun cnm benm ailemde yapar valla düğünümdede herşeyimi eksiksiz yaptılar sağolsunlar komşumuz var kadına imreniyoorumm kızıda gelinide hamile ne alırsa 2 tane alıyo kadın nası hevesli anlatamam
nihahahahahaaaaaoh oh iyi demissin vallaaaa aklimda bulunsun benim de
ayyy ne güzel yaaa benim oğlum ilk çocuk ve ilk torundu
ne imrendiler nede bişe hazır ben bişe alacağım zaman bile daha erken dediler
eşinin halasıda sağolsun ellerine sağlık
evet canım Allah büyük siz başlayın bakalım bebek çalışmalarına
hayırlısı
efsun evdemisin canım kayboldun sesinde çıkmıyor :26::26:
regen hoşgeldin canım
kız ne yapayım vır vır vır
yedi bitirdi beni heee
bizimkide ilk torun ve ilk çocuk canım ama dediğin gibi yok heves felan kendileri bilir cnm oğullarını rezil etcekler kızına herşeyin en iyisini yapar ama gözüm yok kıskanmıyorum ama o kızıysa buda oğlu kızı uzakta ben dibindeyim kendide diyo zaten hatceye bişi diyemeyiz ona kalcaz diye bende bakarım başımın üstünde yerleri var ama işte biyerden kırgınlık oluyor bana eşya yapmayı pek istemez bizimki zaten nişanımda bile eşya alıyoruz aman kızım üzmeyelim birbirimizi durumumuz kötü dedi durdu istediğim hiçbişiyi alamadım giysilerim toplam 150tl tuttu 35 tllilk elbise giydim ama oğullarına 500 tlye takım aldık tek o göze batmıyo arkadaş allaha havale etmiştim beddua etmemiştim kızı nişanlandı benden sonra tamamen rezillikti nişanı bir çöp almadılar kızına kaynanasıgiller çeyiz bile koymamışlar istemezdim görümcem üzülsün iyi kızdır banada asla zararı dokunmaz hatta yeri gelir beni savunur
Ben geldim. Amma kaynatmışsınızzz
ayyy sorma bugün benimki bi sov yapti millete agzim acik baktim böyle..eve pazarlamaci cagirmis ben de gittim vs neyse.. kadin anlatiyo iste tabiki parca arttikca fiyat da artiyo, kadin da yabanci degil taniyo tabi bizimkileri.. diyoki, ben diyo büyük takimi alicam tek bi büyük parcayi alicam geriye kalan heeeeeeeerrrr seyi KIZIMA vericem, napiyim, bitane gelinim var kizim yok benim geldi benim kizim oldu vs vs vs vs... bilirsin klasik laflari.. kadin da bi görsen aaaaaaa kaynanan seni ne cok seviyo, bu devirde böyle kaynanan ne sanslisin bilmem ne... neyse millet dagildi diyoki, e ben bi kücük takimi alayim caydanligini sana vereyim (benim büyük boy caydanligim yok malum iki kisiyiz) kalanlara senin ihtiyacin olmaz, napcan hepsini... ben biliyodum öyle bi dalavere yapacagini zaten dedim de benim ihtiyacim yok sen kendine göre al benim icin ekstra masraf yapma diye, milletin yaninda bi ucuyodu kiiii olur mu öyle sey, ben esas senin icin istiyorum... ayyyyyyyyyyyyyyy numaraci ne diyim
almasaydın canım iyi etmişsin benim kaynanatör vaktinde bana bir kazık attıki sorma
apartmanda komşular gelin görmeye geldiler 15-20 kişi var o zaman yanyana dairelerde oturuyoruz
ve ben hamileyim eşimle gece yarısına kadar hazırlık yaptık ertesi gün o kadar misafiri tek başıma ağırladım
yerinden kalkmadı bile hamile halime bile acımadı misafirler gider gitmez hediyelerin başına geçti
kim ne getirmiş diye açtı paketlerisonrada bana dediki bunlardan ihtiyacın olan varmı
varsa içinden al yoksada kucakladı hepsini aldı evine götürdü
dedim benim herşeyim var diyebildim
sonrada sinirimden kudurmuştum gelin görmeye gelmişler tüm hazırlık masraf
herşey üstümden geçmiş kaynana aldı götürdü hediyeleri
şimdiki aklım olsa asla vermezdimaçtırmazdım bile
Pek sorunum yok ama esimin annesine annesininde ona düşkünlüğü cildirtiyor bazen
Birde kaynanamin bazen herseye maydanoz olması ayyyhhh delirtiyor beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?