Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Haklısın tatlım.Eşim onlara çektiği kredi yüzünden bedelli için kredi çekemedi.Banka sürekli verecek değil ya. :18: :18: :18:

bak onlar için çekmemiş olsaydı bedelli için hem hepsini çekebilecek hemde senin ailenede borçlanmamış olacaktınız. Ne olursa olsun birnin oğlu diğerinin kardeşi böyle zor durumda bırakmaları çok saçma sonuçta onların canı ciğeri olması gerekiyor ama birinin bu işe dur demesi gerekiyor anladığım kadarıyla eşin kimse kırılmasın diye ses çıkarmıyor sende araya girmek istemiyorsun ama bence onun ailesini kırmayayım derken kendi aileni zor durumda bırakıyorsun sonuçta kız tarafı olarak senin ailen düğün yapmış daha fazla maddi yönden bişey yapmak zorunda değiller bence senin ailen üzülünceye kadar saygı çerçevesinde sen onlara gerekeni söyle sen dur demeden eşim bişey diyemeyecek çünkü

ayyy hastaymış demekki kadın kafadan rahatsız
yalnız komşunu tebrik ediyorum helal olsun

yuhh artık valla kusura bakmada yüzsüzlüğün böylesi pesss artıkk

Aynen öyle.Zaten son olayda abisinin "sen bana ihanet ettin "cümlelerini duyunca nevrim döndü,"Abin bu evin işlerine karışmasın,biz ayrı bir aileyiz.Emir bekleyen tasmalı hayvanlar gibi her dediğini yapmak zorunda değiliz!Bir duruşun,karakterin olsun.Sen HAYIR demesini bilmiyor musun?" diye çok bağırdım.Sonra ağladım zaten sinirlerim boşaldı.Ben arattım annesini.İşler yoluna girdi ama benim sinirlerim oynadı birkere.Sonra sakin sakin konuştum eşimle:"Banka borcu bitsin ev kredisi çekeceğiz artı ben doğacak çocuğumun rızkını kimseye yedirmem"dedim.Eşimde tamam dedi."Birdaha benzer bir durum yaşanırsa ben konuşurum ailenle,kıyamet kopar" dedim.Bundan ödü patlıyor.Gerilelim o arada kalsın bu eşimin en büyük korkusu.Ailesini tutacak her erkek gibi ama beni kaybecek sonunda bunu da biliyor.O yüzden 2 tarafıda idare etmeye çalışıyor çok arada kalıyor.Hata eşimde elbette çocuk gibi yönlendirilmeye açık ailesine zaafı büyük,kazık yedikçe öğrenecek diyorum sabrediyorum.Biraz zaman geçsin ailesi sırtını döndükçe,çocuğu olupta o sorumluluğu tattıkça büyüyecek diyorum.Allah yanıltmasın.

evlenmek ihanet demekmiymiş Millet sevinir yuva kurdu diye bunlar çıldırmış sanırım

amin canım Allah yanıltmasın zamana ihtiyacınız var demekki ama mutlaka görecek herşeyin farkına varacak
ama umarım iş işten geçmemiş olur

kızlar bu aralar kaynanam yetmiyormuş gibi kaynımda bana sarmış durumda
üstelik onu çok severdim kafayı yedi diye düşünüyorum ama yok sanırım kaynanatör dolduruyor

kızlar yazdıklarınızı okudukça içim şişti resmen benim kaynanamla öyle aman aman derdim yoktur rahatsız olduğum tek hareketi devamlı laf sokma çabasındadır.Herşeye bi laf sokar umursamıyorum artık ilk başlarda (nişanlıyken)oğlunu kıskandığı için acayip davranırdı.Görüşmememiz için pazarları hep bi iş bulurdu ona.Arabada öne oturma sevdası vardı biara her kaynana gibi ama onuda çözdüm kayınpederim sayesinde benden önce öne zıplar arabada kocasına bile fırsat vermez kayınpederimde karıcım gel biz arkaya oturalım yeni gelinle damat gibi der çeker yanına:) sağolsun para koparmaya asla çalışmazlar hatta düğün sonrası borçları vardı altınları verelim dedik almadılar oturduğumuz evde onların ama yakın değiliz çok şükür yakın olunca mutlaka sorun çıkardı.fakat bu ara kızdığım bişi var sizce haksızmıyım ben 12 haftalık hamileyim kayınvalidemn kardeşide hamile 5 aylık habire örgü örüyo kaynanam kardeşinin çocuğuna toruna bişi yok bi örnek beğeniyo bundan ayşenin çocuğunada yapayım diyo hiç torunu düşünmüyo bnde bozuluyorum doğal olarak yapmıcaksan bile torunumada yapayım de duysam yeter yapmasına gerek yok torunum lafını bile duymadım ağzından daha hamile olduğumu sölediğimde ilk tepkisi daha erken değilmiydi oldu oğlun deli gibi istedi napayım dedim bende

kaynım sabah beni aramış bende teli şarja takıp markete ekmek almaya gitmiştim
eve gelincede kim aramış diye bakmadım aceleylen kahvaltı hazırladım
oğlumla karnımızı doyurduk tam wc ye girdim bir daha aramış yetişemedim tele
ama görür görmez aradım bana dediki nerdesin telefonu duymuyorsun
boynunuza yular takıp telefonu bağlayacam dedi
yaaa ben eşşek miyim yular eşşeğe takılmazmı
bende o şaşkınlıkla wc deydim orayadamı götüreyim diyebildim
ama canım çok sıkıldı ya geçendede saçmalamıştı bu iki oldu
sanırım yeni bir sayfa açacam kaynanatör yetmedi sıra kaynıma geldi

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun sağlıkla alırsın inşallah kucağına
ne kadarlık evlisinki erken diyor ben evlendiğim ay hamile kalmıştım
hiçte pişman olmadım iyi olmuş oğlum canım benim
dua et yakın değilmişsiniz :18::18: yoksam neler olurdu hamile kaldığında vermiş olduğu tepkide
hiç hoş değilmiş ne o öyle daha erken değilmiydi bir o kalmıştı müdahale etmedikler
örgü konusunda da haklısın desene annecim benimde bebeğim olacak örgüsünde değilim ama
lafını bile etmiyorsun öyle bişe yokmuş gibi davranıyorsun de bakalım napacak

gecen yıl haziranda evlendim cnm 10 aylık evliyim pişmanda değilim evimzde olan ufaktefek tartışmalarımız bile bitti bebğimz sayesinde biraz evliliğimizi yaşıcakmışız 4 sene flört et 1.5 sene nişanlı kal tanıdm tanıcağm kadar kocamı bide tatilimiz yok bnm pazar eşimin perşembe sosyal hayatımız yok gezmemiz tozmamız yok ki ben böyle daha mutluyum canım dediğin gibi desem teyzenin annesi babası yok öksüz yetim senin annen var onu kıskandığımı düşüncek bide bebek çeyizini kız anası yaparmış ne alakysa erkek annesi bişi yapmazmış memleketimin adetleri bitirdi zaten beni bide soramam cnm ben beklicem daha 6 ay var napıcak ona göre annemlerden bişiler beklicem düğünümdede bişi yapmadılar ama bişi demiyorum ev verdiler 1000tane eşyaya bedel bana göre

haklısın canım ama hiçte erken değilmiş bebeğin iyikide yapmışsın
bu arada burda tecrübe konuşuyor kaynanan hiç bişe yapmaz canım
kimseden bişi bekleme artık herşeyin hazırı var üstelik çok ta kullanışlı oluyor
herkes ne yaparsa vicdanına daha çok varmış bir kaç ay daha geçsin
yavaş yavaş alırsın bebeğinin herşeyini benim yaşadığım şehirdede
bebek çeyizini kızın anası yapar dediler sağolsun annem A dan Z ye herşeyi yaptı
ağızları beş karış açık kaldı
kendi aldıklarımı bile annem aldı dedim hakettiler ama

onu niye ve nasıl dolduruyor canımcım

canım eşimin ailesinde beni herkes sever tüm sülaleleri akrabaları herkes
kaynanatör hariç tabii
insanlar benim hakkımda olumlu bişe konuştukları zaman kadına inme iner
o sever kendi safına birilerini çekmeyi
kaynımda 35 yaşında daha bekar aynı evdeler artık ne oluyorsa son zamanlarda bana hiç iyi davranmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…