Haklısın tatlım.Eşim onlara çektiği kredi yüzünden bedelli için kredi çekemedi.Banka sürekli verecek değil ya. :18: :18: :18:
eşim benide kızımıda çok sever
halen daha ve böyle bi anneye rağmen
ben eşimin vurdum duymaz hallerinden parayı çok harcamsından bide idda oynamasından şikayetciyimkafayı yecem şu idda yüzünde
annesi neler etti o benden vazgeçmedi haken daha da evliliği yürüten o
benim gözümde bitmiş sankide
dur şunuda yazayımda biraz rahatlayayım
3 yıl olmuş evleneli kızım 1,5 yaşında eşim geldi eve bi öfkeyle bi kavgayla neye uğrdımı şaşırdım beni öldürmeye kalkmış
çocuk yatağında nasıl ağlıyor komşular geldi dur ahmet falan dediler elinden aldılar beni
komşularda kapıyı kırıp girdiler.dert ne niye kavga ediyon çocuğa yazık yok dinlemiyor bu kanın öldürecem diyor
sonra sakinleşti başaldı anlatmaya
meğer anasının yanına gitmiş anasıda demişki senin karın, sen evde olmayınca bi adam geliyomuş kapının önüne onunla berabar gidiyomuş gezmeye..yani seni aldatıyor
boynuz modeli
tabi daha argo bi şekilde demiş..bunu da eşim komşuya anlatınca komşu çıldırdı biz neciyiz dedi.biz izinverirmiyiz böle şeye dediler kocamaağzına galani sayıp attı dışarı komuşum. birkaç sonra geldi dediki üzgünüm yok ben anneme uydum ama komşum beni vermiyor adam çıldırdı bugün senin karına iftira atan yarın benim karıma atar dedi babamı aradım geldi beni götürdü ,
birkaç gün sonra tekrar geldim evime ama 5 senedir haken daha o komşum eşimin aanesine yada eşime slm vermez
taze haber arkadaşlar dün kayınvalideme gittim ev kredisi için başvurduk dedim bir sürü borcumuz var ay sonunu zor getiriyoruz dedim artık bizden para almasınlar diye ki gerçekten ay sonu zor geliyor onların sayesinde..(burda yeni evli olduğumu bilmeyen kalmamıştır herhalde) ben laf çarpma derdindeyken bana ne dese bizim de kuyumcuya bir sürü borcumuz var ne kadar çektiniz onları da ödesek dedi ödesek ne demek dedim içimden sanki maaşımız ortak ben ne diyorum iki saattir dedim ben böyle düşünürken bir de baktım hesaplıyor borcları kızlar ben böyle durumlarda yani şoklarda kilitlenip cevap veremiyorum eve mosmor döndüm eşime söylemedim tabi annesinin altın hesabı yaptığını gitme o zaman herkese altın takma bana mı güvendin takarken bekarken eşim hep yardım etmiş şimdide aynısını bekliyorlar
BACIM SENİN EVDE NİYE KÖPEK VAR
kaynana savarsa bizde birertane eve bağlıyalım:! :
canım neden gidip kalıyorsunuz eviniz yokmu anacım
biz ayri sehirde onlar ayri sehirde oturuyorlar... o yuzden gittigimizde orda kaliyoruz canim
canım gir istersen o işlere artık hop demeyle olmuyor valla bebiş
millet cımalıyor resmen bebek diye
bak onlar için çekmemiş olsaydı bedelli için hem hepsini çekebilecek hemde senin ailenede borçlanmamış olacaktınız. Ne olursa olsun birnin oğlu diğerinin kardeşi böyle zor durumda bırakmaları çok saçma sonuçta onların canı ciğeri olması gerekiyor ama birinin bu işe dur demesi gerekiyor anladığım kadarıyla eşin kimse kırılmasın diye ses çıkarmıyor sende araya girmek istemiyorsun ama bence onun ailesini kırmayayım derken kendi aileni zor durumda bırakıyorsun sonuçta kız tarafı olarak senin ailen düğün yapmış daha fazla maddi yönden bişey yapmak zorunda değiller bence senin ailen üzülünceye kadar saygı çerçevesinde sen onlara gerekeni söyle sen dur demeden eşim bişey diyemeyecek çünkü
aynen öyle.zaten son olayda abisinin "sen bana ihanet ettin "cümlelerini duyunca nevrim döndü,"abin bu evin işlerine karışmasın,biz ayrı bir aileyiz.emir bekleyen tasmalı hayvanlar gibi her dediğini yapmak zorunda değiliz!bir duruşun,karakterin olsun.sen hayır demesini bilmiyor musun?" diye çok bağırdım.sonra ağladım zaten sinirlerim boşaldı.ben arattım annesini.işler yoluna girdi ama benim sinirlerim oynadı birkere.sonra sakin sakin konuştum eşimle:"banka borcu bitsin ev kredisi çekeceğiz artı ben doğacak çocuğumun rızkını kimseye yedirmem"dedim.eşimde tamam dedi."birdaha benzer bir durum yaşanırsa ben konuşurum ailenle,kıyamet kopar" dedim.bundan ödü patlıyor.gerilelim o arada kalsın bu eşimin en büyük korkusu.ailesini tutacak her erkek gibi ama beni kaybecek sonunda bunu da biliyor.o yüzden 2 tarafıda idare etmeye çalışıyor çok arada kalıyor.hata eşimde elbette çocuk gibi yönlendirilmeye açık ailesine zaafı büyük,kazık yedikçe öğrenecek diyorum sabrediyorum.biraz zaman geçsin ailesi sırtını döndükçe,çocuğu olupta o sorumluluğu tattıkça büyüyecek diyorum.allah yanıltmasın.
evlenmek ihanet demekmiymişMillet sevinir yuva kurdu diye bunlar çıldırmış sanırım
Aynen öyle.Zaten son olayda abisinin "sen bana ihanet ettin "cümlelerini duyunca nevrim döndü,"Abin bu evin işlerine karışmasın,biz ayrı bir aileyiz.Emir bekleyen tasmalı hayvanlar gibi her dediğini yapmak zorunda değiliz!Bir duruşun,karakterin olsun.Sen HAYIR demesini bilmiyor musun?" diye çok bağırdım.Sonra ağladım zaten sinirlerim boşaldı.Ben arattım annesini.İşler yoluna girdi ama benim sinirlerim oynadı birkere.Sonra sakin sakin konuştum eşimle:"Banka borcu bitsin ev kredisi çekeceğiz artı ben doğacak çocuğumun rızkını kimseye yedirmem"dedim.Eşimde tamam dedi."Birdaha benzer bir durum yaşanırsa ben konuşurum ailenle,kıyamet kopar" dedim.Bundan ödü patlıyor.Gerilelim o arada kalsın bu eşimin en büyük korkusu.Ailesini tutacak her erkek gibi ama beni kaybecek sonunda bunu da biliyor.O yüzden 2 tarafıda idare etmeye çalışıyor çok arada kalıyor.Hata eşimde elbette çocuk gibi yönlendirilmeye açık ailesine zaafı büyük,kazık yedikçe öğrenecek diyorum sabrediyorum.Biraz zaman geçsin ailesi sırtını döndükçe,çocuğu olupta o sorumluluğu tattıkça büyüyecek diyorum.Allah yanıltmasın.
kızlar yazdıklarınızı okudukça içim şişti resmen benim kaynanamla öyle aman aman derdim yoktur rahatsız olduğum tek hareketi devamlı laf sokma çabasındadır.Herşeye bi laf sokar umursamıyorum artık ilk başlarda (nişanlıyken)oğlunu kıskandığı için acayip davranırdı.Görüşmememiz için pazarları hep bi iş bulurdu ona.Arabada öne oturma sevdası vardı biara her kaynana gibi ama onuda çözdüm kayınpederim sayesinde benden önce öne zıplar arabada kocasına bile fırsat vermez kayınpederimde karıcım gel biz arkaya oturalım yeni gelinle damat gibi der çeker yanına:) sağolsun para koparmaya asla çalışmazlar hatta düğün sonrası borçları vardı altınları verelim dedik almadılar oturduğumuz evde onların ama yakın değiliz çok şükür yakın olunca mutlaka sorun çıkardı.fakat bu ara kızdığım bişi var sizce haksızmıyım ben 12 haftalık hamileyim kayınvalidemn kardeşide hamile 5 aylık habire örgü örüyo kaynanam kardeşinin çocuğuna toruna bişi yok bi örnek beğeniyo bundan ayşenin çocuğunada yapayım diyo hiç torunu düşünmüyo bnde bozuluyorum doğal olarak yapmıcaksan bile torunumada yapayım de duysam yeter yapmasına gerek yok torunum lafını bile duymadım ağzından daha hamile olduğumu sölediğimde ilk tepkisi daha erken değilmiydi oldu oğlun deli gibi istedi napayım dedim bende
gireyim demi yaaa allah büyüktür...
canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun sağlıkla alırsın inşallah kucağına
ne kadarlık evlisinki erken diyor ben evlendiğim ay hamile kalmıştım
hiçte pişman olmadım iyi olmuş oğlum canım benim
dua et yakın değilmişsiniz :18::18: yoksam neler olurdu hamile kaldığında vermiş olduğu tepkide
hiç hoş değilmiş ne o öyle daha erken değilmiydi bir o kalmıştı müdahale etmedikler
örgü konusunda da haklısın desene annecim benimde bebeğim olacak örgüsünde değilim ama
lafını bile etmiyorsun öyle bişe yokmuş gibi davranıyorsun de bakalım napacak
gecen yıl haziranda evlendim cnm 10 aylık evliyim pişmanda değilim evimzde olan ufaktefek tartışmalarımız bile bitti bebğimz sayesinde biraz evliliğimizi yaşıcakmışız 4 sene flört et 1.5 sene nişanlı kal tanıdm tanıcağm kadar kocamı bide tatilimiz yok bnm pazar eşimin perşembe sosyal hayatımız yok gezmemiz tozmamız yok ki ben böyle daha mutluyum canım dediğin gibi desem teyzenin annesi babası yok öksüz yetim senin annen var onu kıskandığımı düşüncek bide bebek çeyizini kız anası yaparmış ne alakysa erkek annesi bişi yapmazmış memleketimin adetleri bitirdi zaten beni bide soramam cnm ben beklicem daha 6 ay var napıcak ona göre annemlerden bişiler beklicem düğünümdede bişi yapmadılar ama bişi demiyorum ev verdiler 1000tane eşyaya bedel bana göre
kızlar bu aralar kaynanam yetmiyormuş gibi kaynımda bana sarmış durumda
üstelik onu çok severdimkafayı yedi diye düşünüyorum ama yok sanırım kaynanatör dolduruyor
onu niye ve nasıl dolduruyor canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?