ayrılmakta kararlıyım olmuyo artık sevinç
Biraz dinlenicem ondan sonra yine bakarım iş
Kafamda değişik planlarda var
aman tahtaya vur arkadaşım...kendi kendilerini yesinler onlar
of yaa gencecik kızsın yaşlı karuların içinde ne işin var...
ben eniyisi 2.kocamı yetimhaneden alıyım..sonrdan çok sıkıntı olmasın
Bende 2. evliliğini yapanlardan olursam kesinlikle bir İspanyolla evleneceğim. Hem yakışıklı, hem sempatikler. Hem de yabancıların ailesi hiç karışmazlar çocuklarına evlendikten sonra.
Ohhh sen sağ ben selamet.
Valla ben kardeş gözüyle bakmıyorum artık. Hepsi aday adayı. Kocadan adam olmaz eğer eheheheh.
Merhaba hanımlar.Bizim yüz göz olacak çok büyük sorunlarımız olmadı ama alttan alta sokuşturup durur laflarını.Hiç cevap vermem ama içim içimi yer evde kocama söylerim.Çok kavga etmişliğimiz var onlar yüzünden.Hatta tek kavga sebebimiz diyebilirim.
En son dün beraberdik.Yine soktu iğnelerini.Kiloma takmış durumda 5,5 ay önce doğum yaptım henüz daha ek gıdaya bile geçmedim diyet yapınca sütüm azalıyor.Ne yapayım yani.Yerde oturuyordum tutuna tutuna kalktım ayy kalkamadım yaa dedim kilodan doğrulamıyorsun ki dedi ve ekledi şu göbeğe bak.Sanırsın kendisi fidan.Gayet kilolu bir kadın gençliğinde de böylemiş.Ya valla ufak tefek şeyler de olsa psikolojimi bozuyor.Kızlar siz söyleyin 1,76 boyum 83te kilom var ne kadar şişman olabilirim ki.İriyim yalnızca.
Bir de kızımın isim mevzusu var ki hiçç oralara girmeyeyim her gün kendi kendimi yiyorum zaten
Memnun olur mu hiç? Oğlu bile diyor annem böyle hiçbi şeyden memnun olmaz.Mecbur katlnıyoruz eşler için.İşin garip tarafı kayanasından çok çektiğini söyler.E be kadın madem sana çektirdi azcık halden anla da rahat bırak bizi.
o zaman bebek işine girecen dimi
bacım hepsi aynı cins
bende çok düşünüyorum boşanmayı ama
kızım var benim kocada ayrı bidert sabahtan beri yine kavga ediyoruz
sebep ne biliyormusunuz evlilik yüzümüyü götürüp satmış bende bu gün farkettim
gerci alıştım artık hertürlü kıymetli eşyayı vede altınlarımı çalıp götürüp iddaya yatırdı
biliyorum hep anasının gazı sat ye diye diye herşeyi bitirdi ama doymadılar
bedduam hemen tutarbende sabahtan beri cuma günü hürmetine ALLAHtan hem anasını hemde oğlunun kahretmesini istiyorum
girsemmi girmesemmi bilemedim aslında malum ödemeler çok iştende çıkcam
ama eşimde bebiş bebiş diyo
benim kaynana oskara aday koysanız açık arayla birinci olurrrr
oğlunu kıskanıyor benden onlarda kaldıgımız süre boyunca geceleri hep odamıza girerdi anahtarlar toplanmış yok ortada kilitlemeyelim diye gece 3 te bir uyandımm bizim odadaanne napıosun dedim hiç üstünüz acıkmı diye bakıyorum dedi bende bakmana gerek yok dedim...
eşime dedim inanmadı sonra bir gece oda baktıki annesi odamızda napıosun anne sen dedi ver su anahtarları dediii
kapının arkasında sandalye sehpa koyuyoruz kadın yitip gecenin köründe tekrar giiryordu
benden çok çıkardı
mesela kendisi kocamı doğmuş ve hemen di pacavraya sarup kaynansına göndermiş
onlarda götüren adama demişlerki sen delimisin kardeşim bu daha süt bebeği annesiz olmazgötürün annesine eğer isterse annesinide alın gelin sonuçta gelinimiz(ozaman boşanmamış)
ben doğdum 3 günlük doğum yapmışım bacısını bacının kızlarını aldı geldi evime bana da anneme ağzını açtı gözünü yumdu biiipppppppppppppp
anla artık
sebep bura oğlumun evi anan gidecek sende gidecensabah oldu annem beni aldı babamı aradık geldi bizi götürdü
tam bir ay anemlerde yatım iğleştim ondan sonrada geldi bide yüzsüz özürdiledi beni aldı gitti..şimdi bile yazarken gözlerim doldu o günleri asla unutamam
yani diyecem kendi doğdu ortada gezdi çocuğuyla ,
aynın bana yaşattı
zaten en sonunda sabah 6 da bir geldi pir geldi gördü bizigirmesiyle çıkması bir oldu eşimde çok sinirlendi annesine dedi odamıza girme suretını görmelliydinizzzz iyi oldu ohhh
inanmıyorum yaaaaa lohusa kadına yaptıklarına bak
kocan neredeydi bunlar olurken
ya sevinç bu yüz ifadelerini nasıl yapıyosun
canım mesaj yazdığımız yerin altında ifadeler var sende görünmüyormu ordan ekliyorum bebeeem
kocada anasının yanındaydı ve sessiz sessiz izledi sadece
asıl gıcık olduğum şimdide diyo
annem sana napmış bukadar düşman olmuşsun
dedim işte benim gıcıklığım yoksa senin anan melek melek
şimdi gittiğimizde eşim huyunu biliyor anahtarı olan giriş kapısı tek olan yeri tercih ediyoruzzz
kızıyorumm olmaz o zaaman diyorum oda etrafı korumaya alıyor annesine karşı hahahahhahaha
öyle ama artık garibim kilitlenemsine rağmen sesleri dinliyor gelen var mı diyee hahahahahha
yok bende görünmüyor ama güzelll bayaaa havalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?