- 9 Aralık 2016
- 1.890
- 3.070
- 83
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aradaki 7 dakika;3 dakikanın 2 katinin 1 fazlası.Kvniz 3 dkdan sonra yuruyemiyor mu? Ben hala aradaki 7 dknin onemini anlayamadim![]()
Zaten çalışıyorum, iş dışında mecburen evdeyim.Zaten gündüz uyuyup gece gezen şahıs kendisiGir işe çalış arkadaşım en azından evde durmazsın.
Çocuğun okulu da 10 dk uzaklıkta olsaydı madem haldur huldur ev aramış taşınmışsınız tuhaflık sizde de mevcut.
Benim de korkum o,bundan bir tık fazlası aynı evBöyle bir hatayı nasıl yaptınız, gidişatı iyi görmedim..ne kadar uzak o kadar iyi demiyorum ama mesafeli olmakta fayda var
Bir dahakine dikkatli olun kv nizin yan dairesine taşınmayin![]()
10 dak az söyledim 15 dakikaydı ama cadde geçecek felan gelemiyordu şu An dibdibeyizAradaki 7 dakika;3 dakikanın 2 katinin 1 fazlası.
Geçin dalganızı kınayanın başına gelebilir dikkat edin.Ben de yıllarca uzaktan ev baktım ama çocuğun okulu diye burdan tuttum.yapmam dediğimi yaptımAradaki 7 dakika;3 dakikanın 2 katinin 1 fazlası.
nasıl yaptım ben de bilmiyorum ağzım dilim bağlandı.Böyle bir hatayı nasıl yaptınız, gidişatı iyi görmedim..ne kadar uzak o kadar iyi demiyorum ama mesafeli olmakta fayda var
Bir dahakine dikkatli olun kv nizin yan dairesine taşınmayin![]()
Evet maalesefEvi taşıdınız mı?
Eşim asla kabul etmiyor ben çocuğun okuluna yakın olsun diye seçtim diyor artık olan oldu bilmiyorum nasıl düzene girecekşimdi birincisi eşiniz annesine yakın olmak için bariz kasti yapmış.
ikincisi eşinizin annesine doğal olarak gelme veya haber verip gel diyemezsiniz siz kötü olursunuz malum. bence eşinize bu şekilde anlatın. ben senin istediğin eve taşındım, sen de annene bir çıtlat gelmeden bir geliyorum desin (ortalığı toplayayım vs. bahane) annesine söylerse kadın alır mesajı gurur yapar gelmez bence.
üçüncüsü yahu bu kadarcık meseleden boşanma kelimesi hem de çocuk varken nasıl geçer ya. ha şaka maksatlıysa şakası da hoş değil. bilinçaltına mesaj gitmesin:)
kabul etmesini bekleme zaten:)Eşim asla kabul etmiyor ben çocuğun okuluna yakın olsun diye seçtim diyor artık olan oldu bilmiyorum nasıl düzene girecek
Kolaylıklar diliyorum o zamanEvet maalesef
bu ne düşüncesizlik ya. demiyor mu bu kız çalışıyor zaten işi gücü olur dinlenmesi gerekir vs. o geldiğinde temizliğe koyulun her seferinde. yardım isteyin ondan da. anne şunu yapar mısın anne bunu yapar mısın. her seferinde ama. bence azaltır gelmeyi rahat edemezse.Zaten çalışıyorum, iş dışında mecburen evdeyim.Zaten gündüz uyuyup gece gezen şahıs kendisi
Sizi tebrik ediyorum ben de denicem bunları.Hayır oğluna düşkünsün benimle muhattabsın sürekli.ilk evlendiğimizde çok geliyordu habersiz sonra ben habersiz misafir sevmiyorum dedim,ay ben de sevmem çok haklısın bence sadece anne baba habersiz gelmeli dedi.yani böyle bir kadın.ama artık ben de değiştim kusura bakmasınBen habersiz gelince açmıyorum kapıyı, açıkça da söylüyorum gelmeden haber ver müsaitsem gelirsin bak müsait değildim açamadım kapıyı diye. Aramadan gelme demiştim niye öğlen saatinde o iş olur mu dedi ben de istediğim saatte yaparım senin keyfine göre mi olacak bu işler haber vermeden gelmeyeceksin ben müsait olduğum zaman sizi çağırır ağırlarım dedim ve konu orda kapandı. Ben bunu yeni evlendiğim zaman konuşmuştum onun dışında emrivaki yapıp geldiğinde eğer teksem açmıyorum kapıyı, bazen eşimle gizlice planlayıp çat diye geliyor öyle olunca da başlıyorum temizliğe o oturuyor gidiyor. Kendileri adap bilmiyorsa bunu yaşamak zorundalar ben çağırdığım zaman layıkıyla ağırlıyorum ama o babasının çiftliği gibi girip çıkamaz evime çok netim bu konuda
Evet bir sene sonra tekrar taşınacam bunu kafama koydum asıl bu bir sene nasıl geçecek.alıp karşıma konuştuğumda ne diceğini çok iyi biliyorum oğlum karın beni evden kovdu ben bir daha senin evine gelmem ve gözyaşlarıAl karşına açık açık konuş,başka çaren yok,taşınmışsın birkere. Ayrıca kv yüzünden 1sene sonra onca alamete girişip,yeniden mi taşınacaksın?
Valla iyi fikirbu ne düşüncesizlik ya. demiyor mu bu kız çalışıyor zaten işi gücü olur dinlenmesi gerekir vs. o geldiğinde temizliğe koyulun her seferinde. yardım isteyin ondan da. anne şunu yapar mısın anne bunu yapar mısın. her seferinde ama. bence azaltır gelmeyi rahat edemezse.
İşte o zaman hayır anne baba da habersiz gelmemeli benim annem asla habersiz gelmez bazı kaynanalar çok terbiyesiz haberli habersiz eve damlıyorlar bir arkadaşım şuan boşanıyor kaynanası yüzünden diyeceksin. Oğlunu seven gelinine iyi davranır düşünceli davranır aaaaa annecim kahveni şekerli mi içersin şekersiz mi diyeceksin. Amma korkaksın yahu az dişli ol deli deliyi görünce saklar sopasını o terbiyesizse sen daha terbiyesiz ol. O zamansız gidildiğinde nasıl kıyameti koparıyo. Sen de öyle ol artık yeni yetme evlilerden değilsin sende borunu öttür. Ha demiyoruzki hiç gelmiycek eve adımını atmıycak. Hayır. Bilakis gelicekler onlarda anne. Ama zamanlı adaplı görgülü tatlı tatlı gelicek.Sizi tebrik ediyorum ben de denicem bunları.Hayır oğluna düşkünsün benimle muhattabsın sürekli.ilk evlendiğimizde çok geliyordu habersiz sonra ben habersiz misafir sevmiyorum dedim,ay ben de sevmem çok haklısın bence sadece anne baba habersiz gelmeli dedi.yani böyle bir kadın.ama artık ben de değiştim kusura bakmasın