Kaynanaya 3 dk uzaklıkta oturmak

Kira mı kendi evin mi?Tüm korkularıma tercüman olmuşsun,umarım ben yaşamam.
Kira. Ama zaten 5 aydir evliyim yani yeni tutuldu ev. Evi de onlar tuttu. Zaten dugunden kalan bi dunya borc var. Simdi tasinmaya kalksak en az 5 bin harcarim. Ben senin yerinde olsam yol yakinken kacar giderim asla yakin oturmam. Ben daha yakin olup da iyi gecinen gormedim

Kira. Ama zaten 5 aydir evliyim yani yeni tutuldu ev. Evi de onlar tuttu. Zaten dugunden kalan bi dunya borc var. Simdi tasinmaya kalksak en az 5 bin harcarim. Ben senin yerinde olsam yol yakinken kacar giderim asla yakin oturmam. Ben daha yakin olup da iyi gecinen gormedim
Taşındım artık yol yakın değil,Olan oldu.

Arkadaşlar bu eş ya da eş ailesinin yakın oturma merakı nedir ben anlamıyorum.

Kimisi de daha yıllar önce aynı apartmandan daire alıp oğlunun gelininin hayatini kitliyobi nevi.

Neden yani kiz anneleri nasıl uzak duruyorsa siz de bir zahmet düşün yakasından gençlerin.

Aynı binada bir kat arayla oturuyorum üstelik aile binasındayım anası halası teyzesi hepsinin olduğu binadayım ama İnan’ın sizin kadar dert etmedim annesi istediği vakit gelebilir mükemmel bir ilişkimiz olmasa da babası da aynı şekilde ama diğerleri öyle şeyleri sevmediğimi bilir 2.5 yıllık evliliğimde toplasanız 5 kere gelmemişlerdir. Anne babası bile çocuğum olduktan sonra çat kapı gelirler annesine her şekilde kapıyı açarım babasına müsait değilsem bi dakika bekler misin baba der düzeltirim kendimi öyle açarım.

Benimde üstümde çok egemenlik kurmaya çalıştılar müsade etmedim iyi kötü bi şekilde birbirimizi kabul etmeye özen gösterdik ne kadar deneseler de hep cevabımın hayır olcağını bilirler 🤷🏻‍♀️

Peki bişey sorabilir miyim?pişman mısınız aile apartmanindan

bu kadar yakinken basarmissiniz bravo 5 kez gelmek nedirki amayinede kv bile haftada 1 gelse yeter bence
Kaynanamla kayınpederim çocuktan sonra günün istedikleri saati geliyorlar ama bu beni rahatsız etmiyo her gün muhakkak ya onlar bizde ya biz onlardayız halası teyzesi felan 2.5 senede anca 5 kere gelmişlerdir o da ikisinin toplamı

Sizinde aile apartmanına gitme olasılığınız mı var ? 😊
Ya karşıma böyle tipler cikiyo ve reddediyorum da acaba abartıyor muyum diye tecrübeli arkadaslara sormak istedim :)
Özgür ruhlu içli dişli olmayı sevmeyen aşırı rahat bi insanım da biraz:)

Ya karşıma böyle tipler cikiyo ve reddediyorum da acaba abartıyor muyum diye tecrübeli arkadaslara sormak istedim :)
Özgür ruhlu içli dişli olmayı sevmeyen aşırı rahat bi insanım da biraz:)
Bende öyleyim kayınvalidemlere çocuk olmadan önce ayda 1-2 anca çıkardım o bize hiç gelmezdi benden sürekli gel daveti gelmediği için ama çocuk olduktan sonra özleyip geliyorlar bende sorun etmiyorum torunları diye 🤷🏻‍♀️

Bende öyleyim kayınvalidemlere çocuk olmadan önce ayda 1-2 anca çıkardım o bize hiç gelmezdi benden sürekli gel daveti gelmediği için ama çocuk olduktan sonra özleyip geliyorlar bende sorun etmiyorum torunları diye 🤷🏻‍♀️

Anladım pek tanımadığım bi aile.yani huylarını öğrenemem uzaktan diye düşündüm.
Bir de anlaşamamak var o apartmandan çıkma ihtimali de yoktu.

çok şirret bir kadın olmadığı sürece gelmiş gitmiş diye kocanızla kavga edip neden huzur bozuyorsunuz. gelince ev düzeninizi mi bozuyor. kocanızla aranızı mı açıyor. eşyalarınıza laf mı ediyor. yemeği mi beğenmiyor ne yapıyor da istemiyorsunuz. yoksa sadece sık gelip gitmesi mi derdiniz. bunlar yoksa eğer durduk yere niye kendinize dert ediyorsun. gelsin gitsin sen işini gücünü yap dışarı çıkacaksan anne bi işim var ocağa yemek koydum sen ben gelene bak de git. laf ederse ama çıkmam lazım dersin.

valla bizim fiziki olarak 1 dakika falan sürer alt kata inmesi
ama reel uzaklığa bakınca kars kadar uzağız çok şükür :) :)

Evet yeni derdim hayırlı olsun.yeni ev tuttum,yeni evin kaynanaya yakın olduğunu biliyordum ama arka yoldan hem de park içinden geçen bir yolun 3 dak uzaklıkta olduğunu tahmin edemedim.şu an moralim sıfır Kadın zaten arsız,telefon açma haber verme vs bilmez,bilir de işine gelmez.Şimdi iki de bir gelecek eskiden de yakındım ama 10 dakika mesafedeydim şu an burnunun dibine gelmiş bulundum.harika bir durumdayım,gelecek gidecek gitmeyince küsecek,allahtan kiradayım ve en fazla 1 sene otururum bu evde.

Eve taşınınca mı fark ettiniz 3 dk olduğunu :D Bence siz bir yıl sonra alt katına falan taşınırsınız...

çok şirret bir kadın olmadığı sürece gelmiş gitmiş diye kocanızla kavga edip neden huzur bozuyorsunuz. gelince ev düzeninizi mi bozuyor. kocanızla aranızı mı açıyor. eşyalarınıza laf mı ediyor. yemeği mi beğenmiyor ne yapıyor da istemiyorsunuz. yoksa sadece sık gelip gitmesi mi derdiniz. bunlar yoksa eğer durduk yere niye kendinize dert ediyorsun. gelsin gitsin sen işini gücünü yap dışarı çıkacaksan anne bi işim var ocağa yemek koydum sen ben gelene bak de git. laf ederse ama çıkmam lazım dersin.
Derdim sık ve habersiz gelmesi,evde diken üstü oturmak kapı çalacak biri gelecek diye,yemeklerim zaten çok güzeldir ama yine de yorum yapar şöyle yapsaydın falan filan,eşyalara bakıp şunu şöyle koysaydın bunu böyle illaki karışır yani.

Back
X