- Konu Sahibi seniseviyorumbennn
-
çatladı zaar cadalozD
çatladı zaar cadalozD
hahaa komikmiş kv de. ne o öyle su faturası kuyruğundamı bekliyosunuz. çıkmasaydı sırasında bekleseydi ozaman
kızlar bnm kv beni eşime şikayet etmiş bugün..
ben dün akşam saat 6 gibi yatmıştım uyumuştum yedi gibi kv aradı senin eve yaklaştım diye şok oldum,bi de uykudan da uyandırdı..neyse kapı çaldı birazdan,tabi bende uyku mahmurluğu var açtım kapıyı.geç.ti oturdu yemek yedin mi dedim yedim dedim.çay demliyim ozaman dedim.ben evde bi demlik içtim de geldim dedi.tmm dedim bnde su ikram ettim.biraz muhabbet etmeye çalıştım.aklıma da bişey gelmedi ama konuşmak için gayret ettim.
sonra benden bikaç video indirmemi istedi internetten ben bilgisayar başına geçtim onları indirdi.sonra arkadaşım geldi çay demledim.kv sordum içmicem dedi..sonra da uyudu...
eşime demiş ki:ben kapıyı yüzüm asık açmışım bütün akşam somurtmuşum arkadaşım gelince ne olduysa canlanmışım,ona çay koymamışım.surat yapmışım bütün akşam
arkadasımı görünce mutlu oluyorum seni görünce geriliyorum ondandır diyeceksin de olmayacak
giciklar iste takmislar bi bize benimki baslardan bu cocuk doymuyor diyordu doymadigi icin uyumuyormus gayetde güzel emip uyuyordu yavrumiki saate bi asagiya geliyordu gúya cocuk sevecekmiste ondan gelmis bi gelirsin iki geliesin 10kere geliyordu günde mübarek yukarida saat tutuyordu resmen ne zaman emzirsem yinemi emiyor buuu diyordu... bi seferinde dedim dayanamadim artik iki saatte bi gelirsen evet emiyor dedim tövbe yarrabim ya yinemi yatacak dedi bi seferinde bi saat olmus bebek kalkali dedim uyumadan büyünmüyomus onun uykuya ihtiyaci var ben cocugumun ne istedigini hissediyorum... sanane iste emer emmez doktormusun sen ne biliyosun doymadigini uyur uykusu varsa.. ebe geliyor almanyada evlere bende istedim geldi sigorta karsiliyor zaten bizden kuruş almadi eger bisey olsaydi oda derdi sonucta cocugu tartiyordu haftada bi veya iki kez bizde genelde birdi gelisimi süperdi benimkide basimda bekliyodu nasil emziriyorum diye bi kezde gelmis tam emzircem gógsümde cocuk cocuk bagariyor ac seveyim diye ugrasiyor benim gógsümdeki cocugu allahtan esimde evdeydi o an górdú..anne birak emsinde uyusun sıkma cocugu dedi...amaaaan iyi bi cocugun var dedi darildi gitti...oh oh oh ne iyi oldu ama gicik cehalet cok kötü bi sey hala sorar sütún yetiyormu diye baslardan cocuk ac bitcek sútün o zaman mecbur mama vercen diyordu ne bu mama sevdasi beni tanker zannediuor herhalde cocuk emdikce sütüm bitiyor zannediyor galiba hahaha allahtan doganin kanunu bóyle degil...
kızlar bnm kv beni eşime şikayet etmiş bugün..
ben dün akşam saat 6 gibi yatmıştım uyumuştum yedi gibi kv aradı senin eve yaklaştım diye şok oldum,bi de uykudan da uyandırdı..neyse kapı çaldı birazdan,tabi bende uyku mahmurluğu var açtım kapıyı.geç.ti oturdu yemek yedin mi dedim yedim dedim.çay demliyim ozaman dedim.ben evde bi demlik içtim de geldim dedi.tmm dedim bnde su ikram ettim.biraz muhabbet etmeye çalıştım.aklıma da bişey gelmedi ama konuşmak için gayret ettim.
sonra benden bikaç video indirmemi istedi internetten ben bilgisayar başına geçtim onları indirdi.sonra arkadaşım geldi çay demledim.kv sordum içmicem dedi..sonra da uyudu...
eşime demiş ki:ben kapıyı yüzüm asık açmışım bütün akşam somurtmuşum arkadaşım gelince ne olduysa canlanmışım,ona çay koymamışım.surat yapmışım bütün akşam
bugün kv gene eşime beni şikayet etmiş,bi önceki çay meselesi falan da açılmış.kocişim aslanlar gibi savunmuş beni..çayı doldurup azına mı döksün kız naapsın sana demişş...ha ha ha hi hi hi ho ho ho
ooooooooooh iyi etmis bi daha kolay kolay ayni konuyu acamaz
bende yazmadan edemicem :) ben eşimi çok seviyorum sırf onun hatrını sevemeye çalıştım kv ama olmuyorrr sevilecek tarzda bi kadın değil aynı binadayız bidee hergün görüyorum ister istemez bi kaç gün yanına gideriz birlikte yer içeriz gönlü olsun diye benı kıskanır ogluna giresunluyu seviyosun benden daha fazla yok o bebegı onun artık benı görmüyosun kii esim annesini sever öper üzülmesin diye ya benı kıskanıyo sevınmesı lazım oğlu mutlu bigün söledim dayanamadım gülme sesimiz geliyomus sakalaşırız eşimle cocuk gibi oynarız hergün kavga etsek sesimiz gelse dahamı iyi dedim ne güzel oğlun mutlu onu sevıyorum daha ne istiyosun dedim mutlu olman lazım dedim bişey diyemedi bide dedikoducu ayrımcılık yapar eltimi tutar oda ayrı bi cadı bende hepsine karsı mesafeli kapımı kapatır otururum yaptıklarınıda eşime anlatırım oda ailesini biliyo bana hak veriyo şimdilik görmezden gelınce mutluyuz bakalım zamanla neler yaşatıcaklar daha..
bende yazmadan edemicem :) ben eşimi çok seviyorum sırf onun hatrını sevemeye çalıştım kv ama olmuyorrr sevilecek tarzda bi kadın değil aynı binadayız bidee hergün görüyorum ister istemez bi kaç gün yanına gideriz birlikte yer içeriz gönlü olsun diye benı kıskanır ogluna giresunluyu seviyosun benden daha fazla yok o bebegı onun artık benı görmüyosun kii esim annesini sever öper üzülmesin diye ya benı kıskanıyo sevınmesı lazım oğlu mutlu bigün söledim dayanamadım gülme sesimiz geliyomus sakalaşırız eşimle cocuk gibi oynarız hergün kavga etsek sesimiz gelse dahamı iyi dedim ne güzel oğlun mutlu onu sevıyorum daha ne istiyosun dedim mutlu olman lazım dedim bişey diyemedi bide dedikoducu ayrımcılık yapar eltimi tutar oda ayrı bi cadı bende hepsine karsı mesafeli kapımı kapatır otururum yaptıklarınıda eşime anlatırım oda ailesini biliyo bana hak veriyo şimdilik görmezden gelınce mutluyuz bakalım zamanla neler yaşatıcaklar daha..
Canım bende giresunluyum yoksa senin kayınvaliden ordulu mu
bunu zamanla başardım ama eşim annesine düşkündü ilk zamanlarda izledim hiç bi hatalarını sölemedim hatta eşimden daha yakın davrandım bi yere gidiceksek çağırdım bişey istermi sordum eşim şahitti bunlara zamanla tutamadım içimde bi iki anlattım hepsini birden söylemedim çünkü konduramazdı biliyorum eşim sabah cıkar aksam gelir herseyı göremez onun farkına varmasını sağladım şimdi ne olsa anlatırım üzülüyorum çünkü eşimin abisi beni şikayet etmiş tavırlarımı kimse begenmiyomus sevgili kv ağlıyomus içten içe fazla gidip gelmediğimiz için eşimde herseyı bildiği için ben eşimin her lafına kefilim ne demiş kimi kırmıs gelsin bana sölesinler demiş canım kocamm eger anlatmasaydım bana gelip neler oldugunu sorucaktı ama bana sormadan cvp vermiş bnce yapılan herseyı eşlere sölemeli çünkü erkekler her datayı düşünmez görmezler öle bizler gibi değillerdir ince düşünemezler gözlerini açmak lazım..
aynen.bn de evlendiğimiz günden beri eşime herşeyi en ufak şeyleri bile anlatıyorum.annesi anlatmadan önce bilgisi oluyo zaten.eşimi bana karşı dolduramıyolar böylece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?