kaynanaya gicik olanlar hadi buraya!!!!!

kızlar yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı anladım içim rahatladı.

benim kv biz nişanlanmadan 1 yıl önce vefat etmiş. keşke o olsaydı hayatımızda annesi olmayan biriyle evli olmakta ayrı bir olay.

benim kv vefat edince eşimin hiç evlenmemiş 60 ına gelmiş halası ben abimle kalırım demiş ve 3 yıldır ikisi beraberler. iyi güzel tamam. "hala" diğer erkek kardeşinin hanımı ile eskilerden çok şey yaşamış ondan nefret ediyo. Buraya kadar beni ilgilendirmez. fakat diğer erkek kardeş yani amcamız benim eşimle tanışmama vesile olduğu için o amca ben,i kızı gibi seviyor. bizim büyük abiyede hanımı hala bulduğu için oda onu deli gibi seviyor. Buraya kadar da normal diyelim. Fakat hala ben evlerineher gelişimde sanki bende kardeşinin hanımı nı görüyormuş gibi bana abuk subuk dışlayıcı imalı sözler güya bunları şaka yapıyor. benim yabancı olduğumu diğerinin akraba olduğunu ima etmeler. Her gelişimizde ben siizi istemyorum deyip kapıyı açmamalar gidinde kurtulayım demeler... bunları sadece kendi güldüğü şaka ile yapıyor. eşim üzülmesin ben araya fesatlık sokmayım umursayım diye 2 yıl dayandım. ama en son dünde o akraba sen yabancısın diye ailedeki herkesin içinde konuşunca dayanamadım ben üvey evlatmıyım dedim ve bir daha yüzüne bakmadım konuşmadım eşimde anladı bozulduğumu gece de kapıları dinlediği için hiç konuşmadan yattım. haftaya düğün için yine buraya geleceğizz o zaman eşime ben artık o eve gitmek istemiyorum diye açıklamamı yapıp tavrımı koyacağım... her defasında ben üzüleceğime aile bağlarına zarar verdiği için o düşünsün

kızlar bnm kv beni eşime şikayet etmiş bugün..
ben dün akşam saat 6 gibi yatmıştım uyumuştum yedi gibi kv aradı senin eve yaklaştım diye şok oldum,bi de uykudan da uyandırdı..neyse kapı çaldı birazdan,tabi bende uyku mahmurluğu var açtım kapıyı.geç.ti oturdu yemek yedin mi dedim yedim dedim.çay demliyim ozaman dedim.ben evde bi demlik içtim de geldim dedi.tmm dedim bnde su ikram ettim.biraz muhabbet etmeye çalıştım.aklıma da bişey gelmedi ama konuşmak için gayret ettim.
sonra benden bikaç video indirmemi istedi internetten ben bilgisayar başına geçtim onları indirdi.sonra arkadaşım geldi çay demledim.kv sordum içmicem dedi..sonra da uyudu...
eşime demiş ki:ben kapıyı yüzüm asık açmışım bütün akşam somurtmuşum arkadaşım gelince ne olduysa canlanmışım,ona çay koymamışım.surat yapmışım bütün akşam

arkadasımı görünce mutlu oluyorum seni görünce geriliyorum ondandır diyeceksin de olmayacak

arkadasımı görünce mutlu oluyorum seni görünce geriliyorum ondandır diyeceksin de olmayacak

ay bi de emrivaki yapmış pat diye gelmiş sanki kırmızı halı serecektim önüne.ki gerçekten kasıtlı bi surat yapmadım.hem de uykudan kalkınca insan kahkaha atark uyanmaz heralde...bu şikayet etme işi de yeni çıktı başıma...ne ayıp sanki eşim benim velim o da öğretmenim.şikayet ediyo.neyse ki eşim anlayışlı biri..bnm sözüme daha çok kıymet veriyo

seninde kv az değilmiş ama Allahtan eşin iyi sanırım. zaten bize caradıkları gibi çocuklarına laf yetiştiremezler. ben hep derim önce kendi çocuklarına söznü geçirsin sonra bana gelsin. gık dese kzına yada oğularrına pat dye yapıştırıyolar annelerine cevaplarını. ama bunu yüzüne hiç demedim. ahanda buraya yazıyorum zaten aramız limoni. bayramda bile gitmiycektim eşim zorla götürdü. oğlumunda doğumgünü var yani bi ara kesin aramızdaki sorun su yüzüne çıkacak ben pek öyle tartışmam ama sinirlendiğim suratımdan anlaşılır ama busefer dökücem içimdekini rahatlıycam ben düşünüp sinir olucağıma o olsun bundan sonra

garip insanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bugün kv gene eşime beni şikayet etmiş,bi önceki çay meselesi falan da açılmış.kocişim aslanlar gibi savunmuş beni..çayı doldurup azına mı döksün kız naapsın sana demişş...ha ha ha hi hi hi ho ho ho

ooooooooooh iyi etmis bi daha kolay kolay ayni konuyu acamaz

.eşim onakarşı beni hep savunuyo,herkese karşı savunuyo ama etkileniyo bu doldurmalardan,evimizde huzursuzluk da çıkıyo..geriliyoruz.açar o açar öyle fenaki..dün akşam görümcemi aramıiş acıtasyon yapmış onu doldurmuşş.o da eşimi aradı bi sürü laf etti bi de diyo ki krizantem duymasın konuştuğumuzu.eşim hoparlörde konuştu...çok sıkıştım kızlar ya,hayattan zevk alamıyorum artık..illa bize yerleşecek

Son düzenleme:
bende yazmadan edemicem :) ben eşimi çok seviyorum sırf onun hatrını sevemeye çalıştım kv ama olmuyorrr sevilecek tarzda bi kadın değil aynı binadayız bidee hergün görüyorum ister istemez bi kaç gün yanına gideriz birlikte yer içeriz gönlü olsun diye benı kıskanır ogluna giresunluyu seviyosun benden daha fazla yok o bebegı onun artık benı görmüyosun kii esim annesini sever öper üzülmesin diye ya benı kıskanıyo sevınmesı lazım oğlu mutlu bigün söledim dayanamadım gülme sesimiz geliyomus sakalaşırız eşimle cocuk gibi oynarız hergün kavga etsek sesimiz gelse dahamı iyi dedim ne güzel oğlun mutlu onu sevıyorum daha ne istiyosun dedim mutlu olman lazım dedim bişey diyemedi bide dedikoducu ayrımcılık yapar eltimi tutar oda ayrı bi cadı bende hepsine karsı mesafeli kapımı kapatır otururum yaptıklarınıda eşime anlatırım oda ailesini biliyo bana hak veriyo şimdilik görmezden gelınce mutluyuz bakalım zamanla neler yaşatıcaklar daha..

şükret ki eşin herşeyin farkındaymış öbür türlü çok yıpranırdın.

Canım bende giresunluyum yoksa senin kayınvaliden ordulu mu

bunu zamanla başardım ama eşim annesine düşkündü ilk zamanlarda izledim hiç bi hatalarını sölemedim hatta eşimden daha yakın davrandım bi yere gidiceksek çağırdım bişey istermi sordum eşim şahitti bunlara zamanla tutamadım içimde bi iki anlattım hepsini birden söylemedim çünkü konduramazdı biliyorum eşim sabah cıkar aksam gelir herseyı göremez onun farkına varmasını sağladım şimdi ne olsa anlatırım üzülüyorum çünkü eşimin abisi beni şikayet etmiş tavırlarımı kimse begenmiyomus sevgili kv ağlıyomus içten içe fazla gidip gelmediğimiz için eşimde herseyı bildiği için ben eşimin her lafına kefilim ne demiş kimi kırmıs gelsin bana sölesinler demiş canım kocamm eger anlatmasaydım bana gelip neler oldugunu sorucaktı ama bana sormadan cvp vermiş bnce yapılan herseyı eşlere sölemeli çünkü erkekler her datayı düşünmez görmezler öle bizler gibi değillerdir ince düşünemezler gözlerini açmak lazım..

aynen.bn de evlendiğimiz günden beri eşime herşeyi en ufak şeyleri bile anlatıyorum.annesi anlatmadan önce bilgisi oluyo zaten.eşimi bana karşı dolduramıyolar böylece...

aynen.bn de evlendiğimiz günden beri eşime herşeyi en ufak şeyleri bile anlatıyorum.annesi anlatmadan önce bilgisi oluyo zaten.eşimi bana karşı dolduramıyolar böylece...

bende kv olucam birgün allah nasip ederse ama oğlumun evıne bu kadar karısmam bnce tek sorun ayrı bi ev olmalarını kabullenmemeleri herseyı onlar bilir oğlunu elinden aldığımı düşünmesi çok saçma ben anneciğimi bırakıp kaç şehir öteye onun oğlunun peşine geldim ben ana kuzusu değilmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…