Kaynanaya jet cevap lazim yardm

Kadin zaten bir plan yapmamaniz icin soylemis kendinizi o gune ayarlayin demis.Size ozel gun sececek degil ya.Esinin ablasinin ailesi tabiki sizde girmek zorundasiniz.Ne bu gereksiz alinganlik ya ben burda hicbir sey goremiyorum.Iyice abartiyorsunuz herseyi eski zamanlarda gelin olsaydin intihar ederdiniz herhalde..!

Gayet normal geldi mesaj bana , çok önemli bir işin olur ben gelemeyeceğim dersin .
Gerçi birini sevmediğimiz de her hareketi batar gözümüze bir şey diyemiyorum o yüzden sana.

bnm kayinvalidem boyle mesaj cekmis olsaydi ben alinmazdim ve beni yaninda gormek istedigini dusunurdum..bole bir durumda bnce musaitmisiniz diye sorulmaz.musait olmalisiniz cunku ..esinuzin ablasi icin ozel gunlerden birgun.kardesim bugun yanimda olmazsa ne zamn olacak benim..

Tabiki degiller, ama en azindan bana kizim sizde musaitseniz o gun gidicez hep beraber gibi seyler yazabilir degilmi?
Normalde sen üslubu çok duzgun ve kelimelerine hususi ozen gösteren bir bireysen haklısın ama bence yersiz gerginlik şu fikrin..çok emrivaki yapacak kadın kızım mızım demez haftaya gidiyoruz hazır olun der.

Ne emri ya
Kadin normal bilgi vermis senin canin kavga istiyor heralde
Yani kaynana diye her yaptigida batmasin
Yok cok canin munakasa istiyorsa benimkini veriyim sana bol malzemos

Normalde benim de alınacağım birsey ama anladığım kadarıyla bu hayırlı bir iş alınma bence, git keyfine bak sonra gel burda dedikodu yapalım :)

hiç emreder bir ifade yok o mesajda üstelik birde ne güzel kızım diyebiliyor size, alınganlık yapıyorsunuz

Bu durumda ben de isim varsa iptal ederdim çünkü eşim illa ki gidecek hadi ben gelinim ama o kardeşi, nasıl isim var desin, ya da yalnız mı gitsin, hoş olur mu yalnız gitmesi

Ne kaynanalar var direk oğlunu arar şu gün şu saatte ablanın aile ziyareti var orda olun der gelini it yerine koymaz, direk gelinin aramış kadın ne güzel

Haftaya demiş bir de, 1 hafta var işini gücünü ayarlarsın bir gece önce söylese ne yapacaktın, dediğim gibi eşin zaten gidecek gitmeli yani

Ne var ki bunda..
Benim annem babam da telefon edip şu gün şunu yapacağız diyebiliyorlar..
Kayınvalideniz de zaten kızım diye bir kelime kullanmış..
Nedir bu kaynana önyargısı?

demese cagirmadi die alinganlik yapacaktin. demesine ragmen alinganlik yapmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…