Kaynanaya jet cevap lazim yardm

normal bence ne gelin demiş nede gelmeyin gelin dese zorlamış olck gelmeyn dese istenmiyor hesabı olck kadın insiyatifinize bırakmş

Acaba msj oldugu icin mi boyle bir konusma olmus. Cunku benim annemde msj atarken cok komik seyler yaziyor. Mesela 'canim kizim merhaba ben bugun bunu yaptim, suraya gittim, yoruldum, tv izledim, su yemegi yaptim, falan filan.. En son cumle sende iyisindir ins optum bi suru anlamsiz smiley tavsan civciv kalp falan' :) tabi sizinki farkli bir durum tel acabilirdi ama bosverin takilmayin msjina

Sizi sahiplenmisler ki öyle soruyorlar ben olsam mutlu olurdum bile. Aşırı alinganlik yapıyorsunuz. Hem karşı tarafla yeni tanışma günü saati onların müsaitlik durumuna gore ayarlamislardir. Belki başka kirginliklar vardir aranızda ama bu kesinlikle büyütülecek bir durum değil

gayet normal söylediği. işinizi ayarlayın diye söylemiş,haberiniz olsun diyerek.zaten siizn önceden planladığınız çok önemli bir işiniz yoksa gitmelisiniz.hem emir verse ne olacak ki ,en özel günde oğlu ve gelini yanında olmayacakta kim olacak.sıradan bir akraba ziyareti olmuş olsa neyse ama bu özel bir ziyaret.

her şey de abartılmasın yahu
karşı taraf o gün müsaittir
size de haber vermişler işte
ben safım heralde bu msj gelse o gün bi durum yoksa aaa iyi gideriz anne derdim
işim varsa da tüh o gün biz müsait değiliz derdim

Ay insanlar kendine dert arıyor vallahi ya.
Kadın söylese dert söylemese dert. Emrivaki nerede o mesajda?
Jet cevaptan kastınız nasıl laf sokabilirim demek galiba.
Siz anladığınız gibi cevap verin bir daha haber verme gereği duymaz zaten kadın.

Kızım diye başlamış Söze, üstelik haftaya gidilecek ziyareti zamanında haber vermiş, ya gitmeye bir saat kala haber verenlerden olsaydı veya ağız ucuyla söyleseydi?
Kayınvalideniz sizinde yanında olmanızı kısa ve öz bir şekilde dile getirmiş, emrivakilik yok ortada.
Ki telaşı vardır, gün sözleştirilirken sizi kayınvalide-gelin gibi görmekten ziyade , anne kız gibi görerek ona göre hareket etmiştir.
Ters cevap vermeyin bence

Bana hiç emri vaki yapmış gibi gelmedi açıkcası,siz biraz alıngan davranmışsınız..bir de haftaya gidilecek diye belirtmiş,bir hafta öncesinden haber etmiş ki siz işlerinizi ayarlayabilesiniz diye.Yine de illa ki kabul edemem diyorsanız,başka bir planımız vardı o gün için,arkadaslarla sözleşmiştik ama ayarlamaya çalışayım yazabilirsiniz.

İyi de aileyle ilgili birşey, piknik yada altın günü değilki. Zaten nolursa olsun müsait olmanız gerekir.

Bende katılıyorum. Aile belirler siz kendinizi o güne musait tutarsiniz. Kadın yanlış bişi söylememis. Peki anne dersin olur boş yere evham yapmışsın.

Aile arasın da her zaman dilekçe verir gibi yazışmalar gerekmez. Fazla buyutmussunuz. Size öncedn haber verilmiş hepsi bu..

Daha önce ne yasadiniz bilmiyorum ama kadın belliki bazı şeylerin farkına varmış ve düzeltmeye çalışıyor, sizide ailenin bir bireyi olarak gordugunden aile fertlerine nasıl mesaj atılırsa o şekilde bir msj atmış, ki bırak emrivakiyi rica gibi birşey yazmış . Ayrıca sizin icinizi okuyup sizi memnun edecek bir msj atmak zorunda da değil... Burda ne kv ler okuyoruz ,gercektende kendi anneniz yazsa okur gecersiniz siz biraz fazla alingansiniz sanırım, mesajda birşey yok ,keyif sizin ister gidersiniz ,ister gitmezsiniz...

Bence de büyütülecek bir şey yok. Kötü şekilde konuşmamış sonuçta. Seni adam yerine koymayıp, haber vermeseydi bunun için de üzülmeyecek miydin? Nedir bu kadar taktığın yani.

Iyide bu onemli bir sey. Bence yanlis bir sey yok.

Bende yanlış birşey göremedim. Abisi ve yengesi olarak gitmeniz gerekir.
Aslında müsaitseniz gelin yazsay dı bozulurdum, çünkü yabancıyla konuşuyor gibi resmi olurdu. Sizi illa öyle özel günde yanında görmek istiyor. Bu mesajdan bunu anlıyorum ve size değer verdiğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…