- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
her şey de abartılmasın yahumerhaba kizlar
Hemen anlatiyim
Esimin ablasina tanismaya geldiler iade ziyaret yapicakmisiz bana gelen mesaj kaynanamdan:
Proudmommy kizim haftaya ...gillere gidicez.
Haberiniz olsun.
Saat altida.
Mesaj olarak bana acayip emir verir gibi geldi ve cevap vermedim yasadiarimizdan dolayi benmi alinganlik yapioyorum insan bi musaitsenizz o gun falan bisey yazmazmi sanki mecburuz belki isimoz var insan sormazmi??
merhaba kizlar
Hemen anlatiyim
Esimin ablasina tanismaya geldiler iade ziyaret yapicakmisiz bana gelen mesaj kaynanamdan:
Haberiniz olsun.
Saat altida.
Mesaj olarak bana acayip emir verir gibi geldi ve cevap vermedim yasadiarimizdan dolayi benmi alinganlik yapioyorum insan bi musaitsenizz o gun falan bisey yazmazmi sanki mecburuz belki isimoz var insan sormazmi??
İyi de aileyle ilgili birşey, piknik yada altın günü değilki. Zaten nolursa olsun müsait olmanız gerekir.Tabiki degiller, ama en azindan bana kizim sizde musaitseniz o gun gidicez hep beraber gibi seyler yazabilir degilmi?
İyi de aileyle ilgili birşey, piknik yada altın günü değilki. Zaten nolursa olsun müsait olmanız gerekir.
Iyide bu onemli bir sey. Bence yanlis bir sey yok.merhaba kizlar
Hemen anlatiyim
Haberiniz olsun.
Saat altida.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?