Kaynanaya mecbur kaldık

yenigelincik123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
70
13
3
evlendıgımden beri laf sokuyor kaynana oğlunu paylaşamıyor ilk zamanlar eşimin işi vardı kaynanaya 3 saat uzakta yaşadık yınede kavga etmek ıcın arardı benı bulurdu bahane hep benı sıkayet ederdi sımdı esım işsiz kaldı kaynanaya yakın ev tutcaz mecburuz paramız kalmadı eşim hep benı korur sağolsun Allah basımdan eksık etmesin kaynana bır ara öyle gelınım yok boşa onu getırme evıme dıyordu eşime sımdıde parasız kaldık dıye geldık evıne öptüm elını esım barıştırdı ama yine devamlı laf sokuyor becerıksız dıye geldıgın yere uycan dıyor herseye yapıyorum bulasıkları yıkıyorum yıne begenmıyor bas basa kalınca laf sokuyor ama eşimle benim çok başka planım var köprüyü gecene kadar dayan dıyor esım işi varken eşime çok saygılıydı kaynanam sımdı Eşimi bile azarlıyor karışıyor esım sımdılık susuyoruz hıc bırını unutmıcax elbet bızımde düdüğümüz ötecek sabret dıyor ama bu kadına nasıl dayanılır yaa

Evet aynı o şekilde biz farkındayız bizi istendiği gbı yönetmek istedıgını hep ben ne dersem o siz çocuksunuz dıyor burda beynim sözüm geçer haddınızı bilin dıyor ben yöne her dedıgıne tamam dıyorum ama gene laf sokuyor

Evet aynı o şekilde biz farkındayız bizi istendiği gbı yönetmek istedıgını hep ben ne dersem o siz çocuksunuz dıyor burda beynim sözüm geçer haddınızı bilin dıyor ben yöne her dedıgıne tamam dıyorum ama gene laf sokuyor
Sen de ver cevabını eşin Yokken , eşine söylese de neden böle yapıyor annen bunu söylemedim sadece rahatsız olduğumu söyledim iyi geçinsek deidm de , eşin arkanda madem , arkanda tutarak acındırarak kadına cevabını ver

e haklı. yani allah korusunda kaynananın eline düşmüşsünüz. susar mı?
haklı dediğim şeyde ‘çocuksunuz’ demesi.
evli çift 2 kişi çalışıp nasıl geçinemez?

Sen de ver cevabını eşin Yokken , eşine söylese de neden böle yapıyor annen bunu söylemedim sadece rahatsız olduğumu söyledim iyi geçinsek deidm de , eşin arkanda madem , arkanda tutarak acındırarak kadına cevabını ver
Hem çıkarı için kadının evine yerleşecek hem de cevabını verecek bence mahcup olması gerekiyor , paraları varken üç saat uzakta durup görüşmesin para bitince yanına tasınsın , üstelik köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceğiz başka planlarım var diyen bir oğul ...kadın yine iyi evine almış

evlendıgımden beri laf sokuyor kaynana oğlunu paylaşamıyor ilk zamanlar eşimin işi vardı kaynanaya 3 saat uzakta yaşadık yınede kavga etmek ıcın arardı benı bulurdu bahane hep benı sıkayet ederdi sımdı esım işsiz kaldı kaynanaya yakın ev tutcaz mecburuz paramız kalmadı eşim hep benı korur sağolsun Allah basımdan eksık etmesin kaynana bır ara öyle gelınım yok boşa onu getırme evıme dıyordu eşime sımdıde parasız kaldık dıye geldık evıne öptüm elını esım barıştırdı ama yine devamlı laf sokuyor becerıksız dıye geldıgın yere uycan dıyor herseye yapıyorum bulasıkları yıkıyorum yıne begenmıyor bas basa kalınca laf sokuyor ama eşimle benim çok başka planım var köprüyü gecene kadar dayan dıyor esım işi varken eşime çok saygılıydı kaynanam sımdı Eşimi bile azarlıyor karışıyor esım sımdılık susuyoruz hıc bırını unutmıcax elbet bızımde düdüğümüz ötecek sabret dıyor ama bu kadına nasıl dayanılır yaa
Herkes olumsuz yorum yapmış. Ben katılmıyorum. Kaynananız hep kötüymüş zaten. Allah düşürmesin işsizlik çok kötü. İyi kötü yine annedir diye gidip ona sığınmışsınız. Yakın olmanızı aranızı düzeltecek bir fırsata da çevirebilirdi kaynanan ama aksini yapıp duruyor. Parklarda uyuyacak halinizde yok. Katlanacaksınız bir süre. Kadında güya anne olacak, oğlu ne yapsın.

Canim is bulup çalışma imkanin var mi ? Esine destek olurdun? Süreç hizlanirdi biraz. Bide çocuk varmi

Siz kadını kullanıyorsunuz oda sizi .
Oda sizden hoşlanmıyor belli ki ama oğlu için katlanıyor size ...
Tencere kapak ben açlıktan ölsem beni istemeyen kadının ayağına gitmem gerekirse evlere temizliğe giderim ki parası güzel ama çok ağır iştir onu bile yaparım yine gitmem

Ben daha çok üslubunuza takıldım :) “Kaynana” değil de “kayınvalide” kelimesini kullansanız,hani biraz olsun hoşnutsuzluğunuzu bastırsanız?

Back
X