Kaynanaya mecbur kaldık

Siz çok mu iyisiniz. O nasıl bir evlat ki annesi için hem de zor zamanda kapısını açan ekmeğini paylaşam bir anne için köprüyü geçene kadar idare et bizim de düdüğümüz ötecek diyebiliyor. Fakında mısınız o kadın olmasa şu anda parasız perişan halde olacaktınız ne ekmek ne su vereniniz olurdu? neden eşiniz iş aramak yerine annesine taşındı? neden siz çalışmıyor musunuz? zor mu geliyor?

kendi evinizin sorumluluğunuzu alıp karı koca geçinemiyorsanız kusura bakmayın laf da söz de duyacaksınız yani ne biçim insanlarsınız Allah razı olsun diyeceğinize çıkarınız için anlaşamadığınız bir insan gidiyorsunuz bir de beğenmiyorsunuz demek ki elinize para geçse kadını sileceksiniz o kadar iyiliğini yok sayacaksınız. Yazık..

Okuyunca filimlerdeki kötü karikocalar aklima geldi bu nasıl bir insanliktir ya borunuzun otmesini dusunuyorsaniz esin bi Zahmet çalışsın valla is arayana is çok gecici süre evde otracagina az paralı işte bulabilir sende calisabilirsin hem kadına yük olup hemde laflara bak sizin gibi birine yazmaya bile tenezzül etmeyecektim ama bunlari söylemek istedim

evlendıgımden beri laf sokuyor kaynana oğlunu paylaşamıyor ilk zamanlar eşimin işi vardı kaynanaya 3 saat uzakta yaşadık yınede kavga etmek ıcın arardı benı bulurdu bahane hep benı sıkayet ederdi sımdı esım işsiz kaldı kaynanaya yakın ev tutcaz mecburuz paramız kalmadı eşim hep benı korur sağolsun Allah basımdan eksık etmesin kaynana bır ara öyle gelınım yok boşa onu getırme evıme dıyordu eşime sımdıde parasız kaldık dıye geldık evıne öptüm elını esım barıştırdı ama yine devamlı laf sokuyor becerıksız dıye geldıgın yere uycan dıyor herseye yapıyorum bulasıkları yıkıyorum yıne begenmıyor bas basa kalınca laf sokuyor ama eşimle benim çok başka planım var köprüyü gecene kadar dayan dıyor esım işi varken eşime çok saygılıydı kaynanam sımdı Eşimi bile azarlıyor karışıyor esım sımdılık susuyoruz hıc bırını unutmıcax elbet bızımde düdüğümüz ötecek sabret dıyor ama bu kadına nasıl dayanılır yaa
Eğer bı amacınız bir cikariniz varsa dayan canım. Ama birşey olmayacağını inaniyorsan kimseye tahammül etme derim ben

evlendıgımden beri laf sokuyor kaynana oğlunu paylaşamıyor ilk zamanlar eşimin işi vardı kaynanaya 3 saat uzakta yaşadık yınede kavga etmek ıcın arardı benı bulurdu bahane hep benı sıkayet ederdi sımdı esım işsiz kaldı kaynanaya yakın ev tutcaz mecburuz paramız kalmadı eşim hep benı korur sağolsun Allah basımdan eksık etmesin kaynana bır ara öyle gelınım yok boşa onu getırme evıme dıyordu eşime sımdıde parasız kaldık dıye geldık evıne öptüm elını esım barıştırdı ama yine devamlı laf sokuyor becerıksız dıye geldıgın yere uycan dıyor herseye yapıyorum bulasıkları yıkıyorum yıne begenmıyor bas basa kalınca laf sokuyor ama eşimle benim çok başka planım var köprüyü gecene kadar dayan dıyor esım işi varken eşime çok saygılıydı kaynanam sımdı Eşimi bile azarlıyor karışıyor esım sımdılık susuyoruz hıc bırını unutmıcax elbet bızımde düdüğümüz ötecek sabret dıyor ama bu kadına nasıl dayanılır yaa
Bu boyledir birinden yardm alip onun minneti altina girerseniz sonuc bu olur. Siz bian once isinizi ayarlayn

Back
X