Kaynanaya Ne Kadar Sıklıkla Gidilir¿¿¿

Kv ne kadar gidilir

• Ankete Katılan
    105
  • Anket Kapalı .
Büyük ihtimalle sizin öyle olurmuş :KK43: Yine çok farkı yok bence yavaş yavaş çözmeye çalışın. Eşinize güzellikle dile getirin. Ama altın kural eşiniz kendi anlayana kadar kv nizden şikayetlenmeyin.
Tamam canım aklinda bulunacak kötü olan hep bizleriz ki mutlu olsunlar diye mutsuz olup gidiyoruz yine kötüyüz napalim ..

Aynen öyle canım aynen rahat rahat anlatıcam artık bakalım ne diyecek öküz
Eşinizin anlayışla karşılaması gerek sizin yanınızda olmalı. Bu arada kocanıza annesini kötülemeyin yanlış olur baştan kaybedersiniz . Zaten yurt dışında yaşamak başlıca sorun bi de böyle seyler oldu mu insan hasta oluyor ya

3 günden fazla orada kaldığınıza duşunuzu da orda alıyorsunuz. Ki direkt aklıma bu geldi, çok rahatsız edici bir durum bence..

Keşke en başta hiç duş almasaydınız ve başka evde duş alamıyorum deseydiniz ve 1 geceden fazla kalmak zorunda kalmazdınız..

ben büyük tartışmalardan sonra haftada bır gıdıyorum çağırıyor ama gıtmıyorum haftanın belli bir gunünü ayarladım gıdıyorum sizinki iyice abartırılmış

Valla ne güzel ya insallah bende böyle tags yavaş eşim değişir öyle yaparım konuşurum güzel dille tsk ederim:))

:KK68: zamanla herşey düzene giriyor ilişkin bile değişiyor eşinle , o seni daha iyi anlamaya başlıyor sen de onu , ona göre davranmaya basliyorsun ,sizin de öyle olur merak etme , yalnız inatlaşma yeter tatlı dil onemli :KK25:

Nerede böyle eş ve kp neredeeeee ben günlerce kalıyorum kp öpüyorum ben gidiyorum diye dedi laf niye gidiyorsunuz hemen evime gidicem diyorsun dedi ya sinir krizi geçiriyorum ne güzel ailesi var ve eşin olgun adammis mutluluğun daim olsun cnm
Canim tesekkur ederim umarim yakinda butun sıkıntıların son bulur ve yuvaniz huzur dolar..

Dillerine sağlık aynen öyle çocuk yok istiyoruz Ama olmadı bu stresle nasıl olsun orda ilşkiye de göremiyoruz torun olsa anlarım evet çok abarttım cnn çok ama yaranamadim eve gidiyorum dedimde sanki kendisine küfür etmişim gibi oluyor suratı ....
O zaman sanırım aynı evde yaşamak istiyor. Sizin ayrı evde yaşamanızı pek istemiyor

:KK68: zamanla herşey düzene giriyor ilişkin bile değişiyor eşinle , o seni daha iyi anlamaya başlıyor sen de onu , ona göre davranmaya basliyorsun ,sizin de öyle olur merak etme , yalnız inatlaşma yeter tatlı dil onemli :KK25:
Teşekkür ediyorum çok çok sağol dedikleriniz çok değerli umarım iyi olur herşey..:KK200:

3 günden fazla orada kaldığınıza duşunuzu da orda alıyorsunuz. Ki direkt aklıma bu geldi, çok rahatsız edici bir durum bence..

Keşke en başta hiç duş almasaydınız ve başka evde duş alamıyorum deseydiniz ve 1 geceden fazla kalmak zorunda kalmazdınız..
Keşke aklıma gelseydi ama gerek yok mesafe koyucam cnm özel hayat evlilik nedir anlamadım bile ...

Eşinizin anlayışla karşılaması gerek sizin yanınızda olmalı. Bu arada kocanıza annesini kötülemeyin yanlış olur baştan kaybedersiniz . Zaten yurt dışında yaşamak başlıca sorun bi de böyle seyler oldu mu insan hasta oluyor ya
Kesinlikle hem gurbet hem sıkıntı stres beni mahvetti :((((

Yaa her hfta gitmeniz bile gerekmezz ustelik gidip kaliyorsunuz 3 gun. Biz onceden yurume mesafesindeydik o zaman da haftada 1 gun giderdim. Simdi biraz uzagiz 1 saat kadar bazen haftada bazen 2 haftada gidip hemen dönüyoruz. Daha fazlasini bunyem kaldirmaz. Siz de hemen bi yolunu bulursunuz umuyorum. Kirilsin bizim de bi evimiz hayatimiz var dersiniz sonra alisir

Merhabalar herkese benim derdim kv ne kadar sıklıkta gidilir 1 yıllık evliyim yurt dışındayım kv aramda 25 30 dk mesafe var ama bıktım inanılmaz baskı hissediyorum bu zamana, kadar her hafta gidip 4 5 gün kaldık eşimle ve kadını memnun edemiyorum eve gidince derken inanılmaz yüzünü asiyor çok büyük stresle yalanlarla evimize geliyoruz bi kere demedi sağol kızım her zaman geliyorsun kalıyorsun demedi bana gecenler dediği kelime 3 günü geçince çok oluyor ya sinirden tepem attı 3 günden fazla surmemeliymis evimde kalmam geçenlerde kalbimi kırdı gitmek istemiyorum ama vicdanım rahat değil sizler bana yol gösterin lütfen ne kadar sıklıkla gitmeliyim siz nasıl yapıyorsunuz akıl verin uzun oldu zaman ayırıp okuyan cevaplayan herkese çok teşekkür ederim ...
Ne bu kv'lerin sürekli evime gel diye dayatmaları böyle yaa? Allahtan uzağım kv'ye... Kendinizi mecbur hissetmeyin, rahatsız oluyorsanız azaltın gidip gelmeyi.

eger sorun yoksa yanı kotuluk yapmak ıcın ugrasmıyorsa zararsız ıyı kalplıyse 2 haftada bı 10 gunde bı oturmaya gıdılır guzel olur

kotu bırıyse bayramdan bayrama cenazede dugunde falan

eger benım kayınvalıdem gıbı bı kadınsa ne ölüsüne ne dirisine ...

Back
X