Kaynanaya Ne Kadar Sıklıkla Gidilir¿¿¿

Kv ne kadar gidilir

• Ankete Katılan
    105
  • Anket Kapalı .
Yaa her hfta gitmeniz bile gerekmezz ustelik gidip kaliyorsunuz 3 gun. Biz onceden yurume mesafesindeydik o zaman da haftada 1 gun giderdim. Simdi biraz uzagiz 1 saat kadar bazen haftada bazen 2 haftada gidip hemen dönüyoruz. Daha fazlasini bunyem kaldirmaz. Siz de hemen bi yolunu bulursunuz umuyorum. Kirilsin bizim de bi evimiz hayatimiz var dersiniz sonra alisir
Sagolun evet bünyem hasta oldu cnm

eger sorun yoksa yanı kotuluk yapmak ıcın ugrasmıyorsa zararsız ıyı kalplıyse 2 haftada bı 10 gunde bı oturmaya gıdılır guzel olur

kotu bırıyse bayramdan bayrama cenazede dugunde falan

eger benım kayınvalıdem gıbı bı kadınsa ne ölüsüne ne dirisine ...
Hahahaha allah iyiliğini versin yani ne iyi ne kotu cok bencil tamam iyiligide var ama bazi hareketleriye onu yok ediyor bilmiyorum cnm ama mesafe iyidir oyle yapicam bakalim tepkisi nolacak..

Merhabalar herkese benim derdim kv ne kadar sıklıkta gidilir 1 yıllık evliyim yurt dışındayım kv aramda 25 30 dk mesafe var ama bıktım inanılmaz baskı hissediyorum bu zamana, kadar her hafta gidip 4 5 gün kaldık eşimle ve kadını memnun edemiyorum eve gidince derken inanılmaz yüzünü asiyor çok büyük stresle yalanlarla evimize geliyoruz bi kere demedi sağol kızım her zaman geliyorsun kalıyorsun demedi bana gecenler dediği kelime 3 günü geçince çok oluyor ya sinirden tepem attı 3 günden fazla surmemeliymis evimde kalmam geçenlerde kalbimi kırdı gitmek istemiyorum ama vicdanım rahat değil sizler bana yol gösterin lütfen ne kadar sıklıkla gitmeliyim siz nasıl yapıyorsunuz akıl verin uzun oldu zaman ayırıp okuyan cevaplayan herkese çok teşekkür ederim ...
Bende yurtdışındayım ama aileler Türkiyede :) bu da baya bi avantaj galiba. Aynı şehirde olmak hiç akıl karı değil. Aynı şehirdeykende gitmemek olmaz ama yatılıya kalmak da çok saçma gerçktn. Keşke hiç kalmasaydınız da alışmasalardı. Hani bazı şeyler nasıl başlrsa öyle gider. Mümkünse başka şehirlere ayrılın. Benm arkadşm bu yüzden boşanma seviyesine gelmşlerdi sonrsında taşındılar artkl

Yahu zaten neden kaynanaya gidip haftanın 4 günü orda kalıyorsunuz bunun mantıklı açıklaması var mı?
Siz gitmeyin o zaman. Gelmiyorum evimi özlüyorum diyin.
Ama kesin eşiniz gideceksin, hizmet etceksin, benim ailem onlar hep görcem diyordur.
Neden evinizden yuvanızdan 4 gün ayrı kalasınız. Siz bambaşka bir ailesiniz artık. Artık onlar ailenizin ailesi değil siz onun ailesisiniz.

6 aylik evliyim. Mesafe 10 dakika.

Evliligin ilk donemleri esim her bos firsatta annemlere veya ablamlara gidelim mi derdi. Sonra guzel bir dilde fazla geldigini, calistigimi her hafta bi kac gunumu ailenle geciremem dedim. Gezmeye gidilir, ozel gun olur o farkli tabiki. Ama hem annene hem ablana hem abine gun ayiramam dedim. Anlayisla karsiladi. Simdi vaktimiz olursa haftada bir gidiyoruz annesine bir iki saat. Esimin anlayisi karsisinda bazende ben diyorum hadi kalk gidelim diye :)

Hayat değil resmen ya kolay gelsin inşallah yolunu bulursunuz. Benim kendi ailem yarım saat mesafede bir iki haftada bir gidip akşam oturup geliyoruz. 4-5 gün ben sadece bayramda kalıyorum kayınvalidemde. Onlar bize uzak ama yakın olsaydı da kendi annemler gibi yapardık. Bir hafta bizimkilere bir hafta onlara akşam oturmasına giderdik birer kez. Seninki güç kavgasına çevirmiş, sözünü dinletmek için yapıyor bence.

Allahım size ne kadar imrendim . Bundan sonra sorunda çıkmaz en başta tavrınızı koymuşsunuz . Kavgaları en başta etmek gerekiyor . Yeni evlenenlere nişanlılara örnek olsun .

Bende yurtdışındayım ama aileler Türkiyede :) bu da baya bi avantaj galiba. Aynı şehirde olmak hiç akıl karı değil. Aynı şehirdeykende gitmemek olmaz ama yatılıya kalmak da çok saçma gerçktn. Keşke hiç kalmasaydınız da alışmasalardı. Hani bazı şeyler nasıl başlrsa öyle gider. Mümkünse başka şehirlere ayrılın. Benm arkadşm bu yüzden boşanma seviyesine gelmşlerdi sonrsında taşındılar artkl
Canım 25 dk uzakliktayim uzak diyolar elimden geldikçe mesafe koyacam başta beri böyle benim hatam şimdi düzeltmeye çalışıyorum ama yıprandım.. .

Yahu zaten neden kaynanaya gidip haftanın 4 günü orda kalıyorsunuz bunun mantıklı açıklaması var mı?
Siz gitmeyin o zaman. Gelmiyorum evimi özlüyorum diyin.
Ama kesin eşiniz gideceksin, hizmet etceksin, benim ailem onlar hep görcem diyordur.
Neden evinizden yuvanızdan 4 gün ayrı kalasınız. Siz bambaşka bir ailesiniz artık. Artık onlar ailenizin ailesi değil siz onun ailesisiniz.
Eşim başlarda çok beni yıprattı ama artık oda anlıyor ama napim ailesi bide anneci bi tip artık mesafe koymalı inan ki evime gittim de çocuk gibi oluyordum şaka gibi...

6 aylik evliyim. Mesafe 10 dakika.

Evliligin ilk donemleri esim her bos firsatta annemlere veya ablamlara gidelim mi derdi. Sonra guzel bir dilde fazla geldigini, calistigimi her hafta bi kac gunumu ailenle geciremem dedim. Gezmeye gidilir, ozel gun olur o farkli tabiki. Ama hem annene hem ablana hem abine gun ayiramam dedim. Anlayisla karsiladi. Simdi vaktimiz olursa haftada bir gidiyoruz annesine bir iki saat. Esimin anlayisi karsisinda bazende ben diyorum hadi kalk gidelim diye :)
Ne güzel ya eşim öyle değil anneci biri valla kafamı bozarsa herseyini eline verip anasına gonderirim:KK11:

Hayat değil resmen ya kolay gelsin inşallah yolunu bulursunuz. Benim kendi ailem yarım saat mesafede bir iki haftada bir gidip akşam oturup geliyoruz. 4-5 gün ben sadece bayramda kalıyorum kayınvalidemde. Onlar bize uzak ama yakın olsaydı da kendi annemler gibi yapardık. Bir hafta bizimkilere bir hafta onlara akşam oturmasına giderdik birer kez. Seninki güç kavgasına çevirmiş, sözünü dinletmek için yapıyor bence.
Kesinlikle arkadaşım kesinlikle biktim artik soğudum resmen birde yaransam oda yok eeee düzenim kalmıyor.. .

Allahım size ne kadar imrendim . Bundan sonra sorunda çıkmaz en başta tavrınızı koymuşsunuz . Kavgaları en başta etmek gerekiyor . Yeni evlenenlere nişanlılara örnek olsun .
Ayyy evet evet sakın benim gibi hata etmesinler bak şimdi sıkıntı çeken benim ...

Bnde geçici olarak yurtdışındayım iki Bucuk ay Türkiye'de kalacaksam iki haftasını kaynanamla kalıyorum oda aralarda haftasonları fln. İlk başta bnde çok baskı yedim ama şimdi alıştı eşim. Duygu sömürüsü yaptm "ailemi bırakıp geldim çok görmeyin " de dedim . Cıngar çıkardığımda oldu " benm Tatilim benm mutlulugum onemli" diye :KK53:
Nap et alistirma bunlari yoksa tepene cikarlar.

Back
X