mrb yeni üye oldum ve sizden yardım bekliyorum kayınvalidem demek istemiyorum malum kadın evlendğimzden beri hiç yanımda olmadı giydklerime karışır onu bunu örnek gösterir eşime daha önce istedği kızlardan bahseder bunlar biyana en son öyle bi kavga yaşadık ki oğlunu korumak için iki gün bizde kalacağını söyledi biz göz kulak olucakmış bi gün kaldı ben dier gün patladım kapıları çarptım ve kavga başladı konuştu konuştu bende git başımdan git dedim oda burası benim oğlumun evi sen git eşylarını da götür dedi tabii eşimde ağzını açamadı ikimizde bi şey demedikötükedihüso....iki haftadır gitmiyorum evine kayınpderim geldi büyüğün gel özür dile barış dedi ama hiç gitmek istemiyorum eşimde cahilleğine verdi beni suçladı üni mezunu biri böyle davranmamalıymış....sanki ben insan değilim...yardım edin bana ve burda ailem yok yalnızım....:
--------------------------------------------------------------------------------
Muhtemelen olay burdan kaynaklaniyor, görümcelerin geline kizma sebebi bu....
Annelerini evden kovdu diye....
Feryalcan arkadasim, herkez kendi ailesi ile ilgilensin tabi, ama sunuda unutma anne baba kardesde ailelerimiz....ben evlendim diye veya kardesim evlendi diye neden dis kapinin dis mandali olalimki birbirimize....kardesim yine kardesimdir, bir derdi bir üzüntüsü oldugu vakit yine yaninda olucam tabikide..... esi istesede istemesede....
Ayrica burda olay kari koca arasina girmek degil, arkadasin kocasi ile problemi yok, kaynanasi ile var.. bu durumda tabikide bu kadinin kizlarida annelerinin yaninda olacak.....
Tabikide yapici bir sekilde annelerinin yaninda olmalari gerek, ne oldu ne bitti anlayarak dinleyerek hareket etmeleri gerek, burda hemfikirim, ama hic karsimasinlar düsüncesine katilmiyorum......:hulya:
bekar yazıyor ama umarım dişli görümcelere düşmezsinn
o kadar mutsuzluğun için uğraşıyorlar ki ister istemez el olmuşlar karışmassınlar diyorsun
benimde 3 erkek kardeşim var hepsi canım ama eşleriyle iyi olsunlar yeter ki diyorummm....
evlenince anlarsın dıştan (yani kendiniz dışında sen ve eşin)biri yüzünden bi gece küs yatsan bir yıl gibioluyor...
arkadaşlar iyi güzelde nerdeyse çoğunuz dış kapıya takmışsınız kızın derdi başka ya
canım senin kaynananla derdin ne ve eşin bunun farkında değil mi o zaman aranıza mesafe koyun sıksık gelip gitmeyin
ben takarım merwee. önce o başlık değişmeli. beni rahatsız etti.
en hassas noktalarımdan biridir bu konular...
iyi o zaman sizin annenizi arasın (annem 8 saatlik mesafede bi şehirde) ağzına geleni söylesin sonra biz gelin olalım biz sonrdan geldik diye onların hayatıma yalanlar dolanlar sokmasını huzurumu bozmasına daha da kötüsü annemi arayıp küfür derecesinde konuşmasına göz yumayım ben sonrdan geldim diye boynumu büküp bi köşede oturama siz beceriyosanız ne mutlu size sabrınıza...
arkadaşım onu evlenmeden düşünecektin nasıl bir aileye gelin gidiyorum diye
bu tür şeyleri görümcen sana yapabiliyorsa bilki suçların en büyüğü eşindedir, demekki seni koruyamiyor ailesine karşı
sen görümceni felan boşverde önce eşini düşün derim
ayrıca benim annemi kimse arayıp ağzına geleni söyleyemez, gider o ağzı cart diye yırtarım ben
neyse ya benim zaten görümcem yokki ben niye sinirleniyorum kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?