Kaynanayı cok mu takıyorum

dunc124

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
77
54
288
Kızlar dert mi bilmiyorum ama bugün bize kayınçolar gelmeye karar verdi ps falan oynayacaklar diye. Ben gündüzden temizliğimi vs yapmıştım allahtan ve yaptığım 2 çeşit kurabiye kek börek vardı kaynım eşimi aradı annemde geliyo diye iyi dedim başım üstüne ama onun geleceğini duyunca daha bi evin heryerini gezdım malum kaynana laf vermeyelim ağzına neyse geldiler kaynanam yaptığım yiyeceklerin olduğunu bilmesine rağmen kek yaptım bende dedi verdi hayır biliosun be kadın bu kadar şey yaptım sidik mi yarıştırıor anlamıorum hep böyle yapıor sonra ziyan oluor boşu boşuna. Eve girdi bi süzdü falan yatak odasından seccade almaya gittim geldi odanın camından bakıor maksat odaya girmek yahu ben mi abartıyorum bu davranışlarını herşeye müdehale etmeye çalışan biri bundan cok rahatsz oluyorum ve asla saygısızlık yapmadım ama bu ara çok batmaya başladı bu halleri

Olur canim yapıyirlar malesef benimkide teras katta oturdugum zamanlarda habire evin tum camlarini acar acaba bizim ev burdan gorunuyormu diye bakardi maksat camlar pismi temizmi hesabı

Her geldiginde ayni seyi bikmadan yapardi bende yaninda onun evini bulmaya calisirdim simdi normal katta oturuyorum yine hangi odadaysam gelir tulu acip disari bakar ve soyleyecek biseyler bulur idare ediyorum genel anlamda iyidir

Kek yapmış vermiş, ben birşey göremedim. Yenilmeyen şeyleri buzdolabına koyarsınız ya da dağıtırsınız ziyan olmasın diye. Odaları da kontrol ederse etsin ya gerilme. Ya ne diyebilir burası kirli der en fazla, sen de bakarsın aaa evet kirli temizlerim bir ara der geçersin :)

Demeto güzel yorum yapmışsın ama burda hiç komşum yok dağıtabilecek vs buzluktada yerim kalmadı artık senin rahatlığından istiyorum keşke öyle diyebilsem allahtan hiç kusurumu bulmadı ama önümüzdeki ay 1 hafta eşim ben ve ailesi köye gideceğiz aynı evde kalacağız sanırım onun gerginliğide var bende kadının herşeye herkese ne yapcağını söylemesi müdehale edip bilmediği konular hakkında bile yorum yapmaya çalışması yoruyor beni taktım gliba kadına mesela mangal yapıoruz ilk defa mangala gitmiş biri olarak bilen insana bile karışıyor o öyle yakılmaz diyip başlarına gidiyor benim masada nerede oturmam gerektiğine bile o karar veriyor allahtan eşim gerektiği yerde müdehale ediyor ama annesi sonuçta..:/

Kv önemsersen daha da fazlasını yapar sen evli bir kadınsın onun sözleri ile neyi yapıp yapamayacağını o karar veremez canın nereye oturmak istiyorsa oraya otur senin üzerinde baskı kurma isteği var belkide bunu hissetttitiyorsun çekingen hallerin ve tavirlarınla buda onu cesaretlendirir kendi bildiğini yap ...

Terbiyesiz kadın. Utanmadan kek getirmiş. Nispet yapmış hem de okkalısından. Arıza çıkarın, eşinize söyleyin bi daha yüzünüze bile bakmasın.
Ne olacak şimdi o keke? Zarar ziyan.
Kadının ülke ekonomisine bile zararı var.
(Bakalım daha ne şeyler bulunacak dert diye)

inanki bunlar çok büyük dert değil , takmamaya çalış öyle yaparsan yaptığı hareketleri gözünde çok fazla büyütmezsin daha rahat edersin. Benim kaynana geldiğinde evime bile seccadeyi yatak odasına sererdim anne git namaz kil diye , bütün odaların kapısını açık bırakırdım , yeter ki rahat hissetsinler , namaz eşarbını görümcelerden fazla isteyene git dolaptan al derdim istediğini , amacım oğullarının evinde rahat olsunlar , benim kızkardeşler nasıl rahatlarsa onlar da öyle rahat olsunlar
Ama olmadı arkamdan eşime hep konuşmuşlar güzel sofralar degil samimiyet , rahatlık istiyoruz Eee daha ne olsun elimden gelenin fazlasını yaptim yaranamadım .
Bence siz de takmayın bunları seni laflariyla. Arkadan konuşmalarıyla germedikçe takma bunları .

Bence kek getirmesi kötü bir şey değil. Fazlaysa da giderken bir tabak yapıp yollarsın yarısını ziyan olmasın diye.
Onu bulamayanlar da var kv bana oturmaya geliyor bir gün önceden haber verip. Ve benim sürekli yattığımı bulantıdan yemek yapamadığımı biliyor. Bir tabak çorba bile yapıp getirmedi. Ben yemesem de oğlu ısıtır yerdi. Giderken de diyor ki canın bir şey isterse söyle yapıp yollarım. İstemeyeceğimi biliyor. İstersem yapar hakkını yiyemem ama aramız 45 dk sürüyor toplu taşımayla.canım çekecek de söyleyecem de yapacak da gönderecek. Onlara gittik pasta börek vardı biraz yedim dönerken bunlardan koyayım mı götürür müsün diyor. Ben asla isteyemem ki gerek yok dedim.insan bir tabak hazırlar al kızım yapamıyorsun yersin der. Bana senin kv düşünceli geldi.
Ama yatak odasına girme olaylarına ben gıcık oluyorum. O konuda haklısın.

Neresi terbiyesizlik kek yapmis getirmis her zaman da bos gelmiyormus yapiyormus ne guzel.madem konu sahibi biliyor bunu bi eksik yapsin ikrami.ikisinden de koy tabaklarina ikram ederken.evet fazla takiyorsun kv ni ne yapsa kabahat hata arar olmussunuz.

Benimki zaten yatak odama girdiği halde çamaşır telini bizim pencereye doğru iter, elinde yıkadığı üç beş donunu bahane edip asarken bakardı camdan. İç çamaşırlarıma kadar karıştırır ellerdi. Her fırsatta cinsel yaşamımızı kurcalar cinste üstü kapalı sorular sormaya çalışırdı. Keşke derdi camlarım pis mi temiz mi olsaydı. Off neyse ben girmeyeyim bu konuya. Seninkini öper başıma koyarım.

İroni yapmış üye zaten :)

kek yapıp getiren kaynana mi
olumsuz tarafından bakıp kendinizi doldurmak yerine olumlu yönden bakmayı deneseniz.
gittiğiniz yere ikram götürmek nezakettir.
ve çoğu zaman ev sahibi için avantajdır.
diğerlerinde klasik kv tavırları.
bu kadar takılmayin.

Yapmış getirmiş ne olacak. Ps başına oturuldu mu zaten saatlerce kalkmak bilinmez. Yığsaydınız önlerine kekleri? Niye ziyan olsun ki ? Bir kalıp kek'i o kadar kişi bitirir zaten. Diğerini de ağzı kapalı kutuya koyup diğer akşama çay için saklayabilirdiniz. Dert arıyorsunuz kendinize...

Abartıyorsun
Kadın eli bos gelmemiş kek yapmıs
Bulmus da buluyorsun
3 yıllık evliyim kv bir kürdanını görmedm
Sallama sallana gelir
Kaldıgında da
Biz işten geliriz eşimle 8 de mutfaga girer yemek hazırlarız
Biz evde yokken anne olarak bi corba yapayım demez bile

kız takma kafana bu anlattıklarının aynısını annem yapar , dün akşama bendelerdi , enson giysi odasına gidiyordu kontrol etmeye ,
bende deli oluyorum kalbını kırmayım diyorum ama anne işte ,

abk ne güzel ali dolu gelmiş benım kv kızıma bir biskuvi bile almaz oyle gelir degil ki kek yapacak , iyi tarafından bak , yaşlanınca çok meraklı oluyorlar.

çok önyargılısın. gerek yok.
ne yapsam yaranamıyorum modundan çık.
yaptığım lütuf moduna geç.

Kek yapmasını mi dert ettiniz.Dun bir uyeyede yazdim sizede yaziyim ,Allah baska dert vermesin.Kaynanani çok iyi biri herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…