inanki bunlar çok büyük dert değil , takmamaya çalış öyle yaparsan yaptığı hareketleri gözünde çok fazla büyütmezsin daha rahat edersin. Benim kaynana geldiğinde evime bile seccadeyi yatak odasına sererdim anne git namaz kil diye , bütün odaların kapısını açık bırakırdım , yeter ki rahat hissetsinler , namaz eşarbını görümcelerden fazla isteyene git dolaptan al derdim istediğini , amacım oğullarının evinde rahat olsunlar , benim kızkardeşler nasıl rahatlarsa onlar da öyle rahat olsunlarKızlar dert mi bilmiyorum ama bugün bize kayınçolar gelmeye karar verdi ps falan oynayacaklar diye. Ben gündüzden temizliğimi vs yapmıştım allahtan ve yaptığım 2 çeşit kurabiye kek börek vardı kaynım eşimi aradı annemde geliyo diye iyi dedim başım üstüne ama onun geleceğini duyunca daha bi evin heryerini gezdım malum kaynana laf vermeyelim ağzına neyse geldiler kaynanam yaptığım yiyeceklerin olduğunu bilmesine rağmen kek yaptım bende dedi verdi hayır biliosun be kadın bu kadar şey yaptım sidik mi yarıştırıor anlamıorum hep böyle yapıor sonra ziyan oluor boşu boşuna. Eve girdi bi süzdü falan yatak odasından seccade almaya gittim geldi odanın camından bakıor maksat odaya girmek yahu ben mi abartıyorum bu davranışlarını herşeye müdehale etmeye çalışan biri bundan cok rahatsz oluyorum ve asla saygısızlık yapmadım ama bu ara çok batmaya başladı bu halleri
Neresi terbiyesizlik kek yapmis getirmis her zaman da bos gelmiyormus yapiyormus ne guzel.madem konu sahibi biliyor bunu bi eksik yapsin ikrami.ikisinden de koy tabaklarina ikram ederken.evet fazla takiyorsun kv ni ne yapsa kabahat hata arar olmussunuz.Terbiyesiz kadın. Utanmadan kek getirmiş. Nispet yapmış hem de okkalısından. Arıza çıkarın, eşinize söyleyin bi daha yüzünüze bile bakmasın.
Ne olacak şimdi o keke? Zarar ziyan.
Kadının ülke ekonomisine bile zararı var.
(Bakalım daha ne şeyler bulunacak dert diye)
Neresi terbiyesizlik kek yapmis getirmis her zaman da bos gelmiyormus yapiyormus ne guzel.madem konu sahibi biliyor bunu bi eksik yapsin ikrami.ikisinden de koy tabaklarina ikram ederken.evet fazla takiyorsun kv ni ne yapsa kabahat hata arar olmussunuz.
Hii ayni dusuncedeymisiz megersem.İroni yapmış üye zaten :)
AbartıyorsunKızlar dert mi bilmiyorum ama bugün bize kayınçolar gelmeye karar verdi ps falan oynayacaklar diye. Ben gündüzden temizliğimi vs yapmıştım allahtan ve yaptığım 2 çeşit kurabiye kek börek vardı kaynım eşimi aradı annemde geliyo diye iyi dedim başım üstüne ama onun geleceğini duyunca daha bi evin heryerini gezdım malum kaynana laf vermeyelim ağzına neyse geldiler kaynanam yaptığım yiyeceklerin olduğunu bilmesine rağmen kek yaptım bende dedi verdi hayır biliosun be kadın bu kadar şey yaptım sidik mi yarıştırıor anlamıorum hep böyle yapıor sonra ziyan oluor boşu boşuna. Eve girdi bi süzdü falan yatak odasından seccade almaya gittim geldi odanın camından bakıor maksat odaya girmek yahu ben mi abartıyorum bu davranışlarını herşeye müdehale etmeye çalışan biri bundan cok rahatsz oluyorum ve asla saygısızlık yapmadım ama bu ara çok batmaya başladı bu halleri
Kızlar dert mi bilmiyorum ama bugün bize kayınçolar gelmeye karar verdi ps falan oynayacaklar diye. Ben gündüzden temizliğimi vs yapmıştım allahtan ve yaptığım 2 çeşit kurabiye kek börek vardı kaynım eşimi aradı annemde geliyo diye iyi dedim başım üstüne ama onun geleceğini duyunca daha bi evin heryerini gezdım malum kaynana laf vermeyelim ağzına neyse geldiler kaynanam yaptığım yiyeceklerin olduğunu bilmesine rağmen kek yaptım bende dedi verdi hayır biliosun be kadın bu kadar şey yaptım sidik mi yarıştırıor anlamıorum hep böyle yapıor sonra ziyan oluor boşu boşuna. Eve girdi bi süzdü falan yatak odasından seccade almaya gittim geldi odanın camından bakıor maksat odaya girmek yahu ben mi abartıyorum bu davranışlarını herşeye müdehale etmeye çalışan biri bundan cok rahatsz oluyorum ve asla saygısızlık yapmadım ama bu ara çok batmaya başladı bu halleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?