Kaynanayı cok mu takıyorum

Anliyorum bazen cok buyuk sorun olmasada insan kiziyor. %99.9 kv den sikayetci gelinler. Gereksiz tavirlar insani bogar. Hayir neyimi bulcaksin ki kontrol ediyosun diyosun icinden. Zaten bunu paylasirsan uyarirsan vs kabahatli sen olursun ay ne varki bunda naptim ki seklinde uste cikarlar arkadasim idare etmeye calis o yuzden. Seninki en azindan odaya bosken bakiyo bnmki sapik gibi bn dusta cikinca lap diye girer bisey alma bahanesiyle sen giyin cocugum ben yabanci miyim der. Bnde beklerim tabikide. Artik kilitliyorum. .... gbi kaliyo kapida

Misafiriniz eli dolu geldiğinde (adettendir ya) "saygısız kadın hazırlık yaptığımi bilmiyor mu, sidik yaristiriyor" mu diyorsunuz yoksa " ay canim eli bos gelmemis, ne düşünceli" mi diyorsunuz?
Elinizi vicdanınıza koyun soyleyin. Işte bu sorunun cevabı sizin niyetinizin, algınızın biçimini de sakliyor.

Son düzenleme:
Benim kaynana da lohusalığım da bile çin işkencesi yaptı bana. Eziyetin bini bir paraydı. Sürekli oğlunu doldurdu. Boşatcam sizi dedi. Şimdi 7 yıllık ahlaksızlıklarını yazsam 3 cilt roman olur. En son neden oğlumun ismini sadece ali diyomuşum dede adını boşuna mı koydurmuşlar memet ali diycekmişim. Eşşek gibi diycekmişim diye bi yaygara kopardılar hem de dışardaydık. Bi de üstüme saldırdılar falan ama küstüm sildim görüşmüyorum görüşmem de.. dert falan da etmiyorum etsem oğlumu görmelerine izin vermezdim. Napalım işte benim de böyle sizinkinin yanında dert denmiycek bi eş ailesi var. Herkes şanslı olamıyo benim gibi

Hayır vicdanım rahat çnkü ben ona giderken soruyorum ramazanda vs tatlı yapmadıysan yapıyım diyip hazırlıorım ama bu sefer 6 çeşit varken yapılımca bu bilindiği halde kızıyorum bi de gelip sadece kendi yaptığını yerse:)

Aynı şeyi onlara gittiğinde sende ona yap
Ama yatak odasına girilme olayına çok karşı bir insanım. Kendi annemde olsun ki hayatta kapısına bile dokunmaz. Demek ki ondan böyle gördüm. Ve kimseye de güven olmaz evini gelen kişinin ardından sirkeli suyla temizle kim gelirse gelsin.

vala sadece bu konundan yorum yapacak olursam evet abartmışsın kadın kek getirmiş ne var bunda yani odana girilmesini istemiyorsan kilitli tut yani camdan bakmış yememiş ya düzenliyse odan ne laf edecekki sevmediğin için yaptığı herşey batıyor ama idare edilebilir şeyler yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…