Kaynanayla alt li ust lu yasayip kus olanlar varmi?

Balkaymakbebegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2018
142
173
53
29
Merhaba kizlar,
Kaynanasiyla altli ustlu olup kus yasayanlar varmi?
Anlatmicam cok uzun olur ama kaynanamin iftiralarindan yalanlarindan biktim altli ustlu yasiyoz tek kadinin tek oglu diye ama artik gorusmen dahi istemiyorum cok konusmaya calistim inkarci bi insan ce 2 hafta once onlarin yuzunden kaynanam ve gorumcem yuzunden bebegimi dusurdum artik yeter !

Bebeğin için uzuldum geçmiş olsun

Kimse kimseyle görüşmek zorunda değil tabi ama eşin bunu problem ederse sknti yasayabilirsin.

Sen görüşmesen esin görüşmeye devam etse yine kurtulmuş sayılmazsın

Başka yere taşınsanız?

Basın sağolsun öncelikle en kısa sürede bebeginin kardesine kavusursun inşallah

Ha uzakta olmus ya aynı binada olmus küs olduktan sonra fark eder mi?

Bebeğin düşeceği varsa düşer kimseye baglamayin. Yolunda gitmeyen birseyler olur ve bebek tutunamaz.
Sizin gibi biri yüzünden dayimla uzun yıllardır konusmuyoruz.

düşük yapmışsınız . geçmiş olsun . kafanız rahat etsin . mutlu huzurlu yaşayın .bunun için de taşınmanız lazım . ya da kv ile görüşmemen lazım .

bende altlı üstlü oturuyorum cok şükürki hiç bi problemimiz yok. ama bi an düşündüm küs olsak nası olurdu diye de
eşim karışmazdı saygı duyardı ama ben yinede huzursuz olurdum yukarı geeln giden olcak akraba kardeş vs. eş yukarı cıkacak siz aşağıda yalnız bilemedim. taşınma imkanı yoksa sizin işiniz zor gibi
allah yardımcınız olsun.

Benim ablam kvalidesiyle altlı üstlü oturuyordu küslükten ziyade ablami hiç adamdan saymıyorlardı varlığı yokluğu bir yani pek sevmezlerdi gelip gitmezler cagrmazlardi haliyle enisteme de sıkıntı olup ablama yansıdığı cook oldu kvalidesi şimdi köye taşındı yukarıya kiracı geldi baya rahatlar şimdi baya huzurlular :) benimde kvalidemle aramda 2 sokak var kendi anneme de arabyla 10 dk mesafem . Çok şükür ikisindende bi sorunum olmamasına RAĞMEN :) ikisindende uzakta olmak isterdim mesafe herzaman iyidir

Malesef mumkun degil tek basina olmazmis annesine bisey olsa kimsenin haberi olmazmis bosanmis benm kaynanam

Bebeğin düşeceği varsa düşer kimseye baglamayin. Yolunda gitmeyen birseyler olur ve bebek tutunamaz.
Sizin gibi biri yüzünden dayimla uzun yıllardır konusmuyoruz.
Sizin gibi biri ne alaka...

Ben de yan yana dairelerde oturuyorum, gerekirse hiç görüşmem ama eşim için görüşüyorum. Her seferinde laf sokmaları, kusur bulmaları, kıskançlıkları çekilecek gibi değil. Bir kaç kere cinnet geçirttirdi şimdi az daha sakin ama pusuya yatmış gibi her an her şey yapabilir. Uzak olmak En temizi. Biz şuan haftada 1 görüşüyoruz özel - istisnai durumlar dışında

Son düzenleme:
İnsanlar stres ve üzüntüdende bebek kaybı yaşarlar !
Evet ani bir ölüm ani bir şok üzüntü buna sebep olabilir ama aaaaayyyy kayinvalidem bana laf soyledi cemkirdi bebek bu yuzden düştü çok abartı bana gore.
Sahi eşlerinizi kendinize boyle mi cekiyorsunuz?
Benim doktorum bana ilk 2 ay sonlanan gebeliklerin genelde anormallik oldugu icin sonlandığını söylemişti doktordan iyi bilemem.

Açıklama yapmak zorunda degilim size.
Alakasi bana kalsın oldu mu ?

Açıklama yapmak zorunda degilim size.
Alakasi bana kalsın oldu mu ?

Canim dayiniz benim gibi biri yuzunden sizle kusse eger emin ol fazlasiyla gecerli bi sebebi var bende boyle soyleyim o zaman: SIZIN gibi insanlar yuzunden evlilikler de huzursuzluk oluyor bi zahmet huzur verin insanlara herkesin hayatina burun sokmayi denemeyin

Gercekden yuzlerine bakilcak insanlar degiller ama es hatri var ama ben artik hatir falan dinlemicem benim onlar yuzunden akittigim goz yasinin haddi hesabi yok dun herseyi yuzune soyledim baktim ki karsimdaki seytan hallen iftira atmaya laf sokmaya yer ariyi restimi cektim benim icin ust katimda yabancilar var tanimiyorum

Resmen aynı şeyleri yaşamış bende stresten düşük yaptım iftira falan iki yuzluluk tonla aynı Mahalledeyiz şimdi kendince ortalığı düzeltmeye çalışıyo hergün telefondan taciz ediyo resmen bıktım cahil insanlarla ne kadar konussamda yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…