- 29 Aralık 2018
- 142
- 173
- 53
- 29
- Konu Sahibi Balkaymakbebegim
-
Bebeğin için uzuldum geçmiş olsun
Kimse kimseyle görüşmek zorunda değil tabi ama eşin bunu problem ederse sknti yasayabilirsin.
Sen görüşmesen esin görüşmeye devam etse yine kurtulmuş sayılmazsın
Başka yere taşınsanız?
Sizin gibi biri ne alaka...Bebeğin düşeceği varsa düşer kimseye baglamayin. Yolunda gitmeyen birseyler olur ve bebek tutunamaz.
Sizin gibi biri yüzünden dayimla uzun yıllardır konusmuyoruz.
İnsanlar stres ve üzüntüdende bebek kaybı yaşarlar !Bebeğin düşeceği varsa düşer kimseye baglamayin. Yolunda gitmeyen birseyler olur ve bebek tutunamaz.
Sizin gibi biri yüzünden dayimla uzun yıllardır konusmuyoruz.
Evet ani bir ölüm ani bir şok üzüntü buna sebep olabilir ama aaaaayyyy kayinvalidem bana laf soyledi cemkirdi bebek bu yuzden düştü çok abartı bana gore.İnsanlar stres ve üzüntüdende bebek kaybı yaşarlar !
Açıklama yapmak zorunda degilim size.Sizin gibi biri ne alaka...
Ben de yan yana dairelerde oturuyorum, gerekirse hiç görüşmem ama eşim için görüşüyorum. Her seferinde laf sokmaları, kusur bulmaları, kıskançlıkları çekilecek gibi değil. Bir kaç kere cinnet geçirttirdi şimdi az daha sakin ama pusuya yatmış gibi her an her şey yapabilir. Uzak olmak En temizi. Biz şuan haftada 1 görüşüyoruz özel - istisnai durumlar dışında
Açıklama yapmak zorunda degilim size.
Alakasi bana kalsın oldu mu ?
Gercekden yuzlerine bakilcak insanlar degiller ama es hatri var ama ben artik hatir falan dinlemicem benim onlar yuzunden akittigim goz yasinin haddi hesabi yok dun herseyi yuzune soyledim baktim ki karsimdaki seytan hallen iftira atmaya laf sokmaya yer ariyi restimi cektim benim icin ust katimda yabancilar var tanimiyorumSizin gibi biri ne alaka...
Ben de yan yana dairelerde oturuyorum, gerekirse hiç görüşmem ama eşim için görüşüyorum. Her seferinde laf sokmaları, kusur bulmaları, kıskançlıkları çekilecek gibi değil. Bir kaç kere cinnet geçirttirdi şimdi az daha sakin ama pusuya yatmış gibi her an her şey yapabilir. Uzak olmak En temizi. Biz şuan haftada 1 görüşüyoruz özel - istisnai durumlar dışında
Resmen aynı şeyleri yaşamış bende stresten düşük yaptım iftira falan iki yuzluluk tonla aynı Mahalledeyiz şimdi kendince ortalığı düzeltmeye çalışıyo hergün telefondan taciz ediyo resmen bıktım cahil insanlarla ne kadar konussamda yok .Merhaba kizlar,
Kaynanasiyla altli ustlu olup kus yasayanlar varmi?
Anlatmicam cok uzun olur ama kaynanamin iftiralarindan yalanlarindan biktim altli ustlu yasiyoz tek kadinin tek oglu diye ama artik gorusmen dahi istemiyorum cok konusmaya calistim inkarci bi insan ce 2 hafta once onlarin yuzunden kaynanam ve gorumcem yuzunden bebegimi dusurdum artik yeter !
Oldu size kalsın. Gelen gelini emrinize amadelerden sandığınız çok açık az uzak kalmak canınızı sıkıyor.Açıklama yapmak zorunda degilim size.
Alakasi bana kalsın oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?