- 29 Aralık 2018
- 142
- 173
- 53
- 29
- Konu Sahibi Balkaymakbebegim
-
Resmen aynı şeyleri yaşamış bende stresten düşük yaptım iftira falan iki yuzluluk tonla aynı Mahalledeyiz şimdi kendince ortalığı düzeltmeye çalışıyo hergün telefondan taciz ediyo resmen bıktım cahil insanlarla ne kadar konussamda yok .
Peki sen neden bu kadar vicdansız ve kötü kalpli olabiliyorsun?Evet ani bir ölüm ani bir şok üzüntü buna sebep olabilir ama aaaaayyyy kayinvalidem bana laf soyledi cemkirdi bebek bu yuzden düştü çok abartı bana gore.
Sahi eşlerinizi kendinize boyle mi cekiyorsunuz?
Benim doktorum bana ilk 2 ay sonlanan gebeliklerin genelde anormallik oldugu icin sonlandığını söylemişti doktordan iyi bilemem.
Ne kadar vicdansızca yazılmıs bi yorumBebeğin düşeceği varsa düşer kimseye baglamayin. Yolunda gitmeyen birseyler olur ve bebek tutunamaz.
Sizin gibi biri yüzünden dayimla uzun yıllardır konusmuyoruz.
Kendileri sonra sasiriyor dayisinin karisi "yuzunden" kus olduklarina.. bu kalp onlarda varken kimse konusmaz onlarlaPeki sen neden bu kadar vicdansız ve kötü kalpli olabiliyorsun?
Bir mesajımdan vicdansız olduğum kanısına mi vardınız ?Peki sen neden bu kadar vicdansız ve kötü kalpli olabiliyorsun?
Görümce degilim +çoğu insanla mesafeli olmayi severim.Oldu size kalsın. Gelen gelini emrinize amadelerden sandığınız çok açık az uzak kalmak canınızı sıkıyor.
Yani ?Ne kadar vicdansızca yazılmıs bi yorum
Kim olursa olsun ne kadarlık olursa olsun bir can kaybetmiş bebegini kaybetmiş
Basınız sağolsun demek bu kadar mı zor
Ayrıca bilmiyorsanız internet elinizin altında acın ögrenin bebek 3haftalıkkende düşebilir 30haftalıkkende keza burda onlarca konu acıldı bu kayıplarla ilgili
İllaki bebegin saglıksız olması veya annenin ani şok yaşaması vs vs gerekmiyor
Canim dayiniz benim gibi biri yuzunden sizle kusse eger emin ol fazlasiyla gecerli bi sebebi var bende boyle soyleyim o zaman: SIZIN gibi insanlar yuzunden evlilikler de huzursuzluk oluyor bi zahmet huzur verin insanlara herkesin hayatina burun sokmayi denemeyin
Varoş ne alaka, ortaya bi sallamak adetiniz olmuş sanırım. Sadece görümcelerin gelini olmuyor. Seviyeli bir şekilde de konuşabiliriz.Görümce degilim +çoğu insanla mesafeli olmayi severim.
Çünkü varoş insanların sohbetleri acmaz beni
Ne kadar mantıklı bir kadınsınız.Konu sahibi bana kizmayin da, bu arada dusuk sebebiniz arastirildi mi? Genetik veya bunyeden kaynakli baska bir sorun da olabilir,hemen kaynanam iftira etti de dusuk yaptim demeyin. Artik zaten olan olmus,bundan sonrakiler icin onlem alirsiniz.
Size vicdansız diyen ben değilim ama yorum yapmadan edemedim.Bir mesajımdan vicdansız olduğum kanısına mi vardınız ?
Sallamak ve seviyeli konuşmak.Varoş ne alaka, ortaya bi sallamak adetiniz olmuş sanırım. Sadece görümcelerin gelini olmuyor. Seviyeli bir şekilde de konuşabiliriz.
Ne kadar mantıklı bir kadınsınız.
Tebrik ediyorum sizi.
O an duygusuz yazdım evet cunku ugradigim iftira gozumun önünde canlandı.Sizin, konu sahibinin bir mesajına istinaden;
'sizin gibiler' yüzünden yazmanız gibi,değil mi?
Arada fark var mı?
Açıkcası ben de çok duygusuz buldum o yorumunuzu.
Konu sahibini tanımıyoruz,nasıl biri olduğum bilmiyoruz ama rahatça itham ediyoruz.
Üzücü...
Anlatmak istedigim buydu benim de tesekkur ederim.
Ya ne bileyim olan olmus artik, kayip yasamak elbette uzer insani,hep bir sebep arariz,bazen sebepsiz yere de dusmus olabilir bir bebek,anne stresinden de olabilir,genetik bir durum da olabilir yani arastirilmasi gerekir. Kirici olmak istemiyorum ama kaynanam iftira etti,evliligime burnunu soktu da dusuk yaptim demek soru isareti birakir akillarda. Tibbi bir dayanagi yok,doktora gitmek,inceleme istemek en guzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?