Kaynanayla alt li ust lu yasayip kus olanlar varmi?

Gercekden cahil insanla konusulmuyo anlasmak imkansiz allah yardimcimiz olsun

Bende yan yana oturuyorum kustugum oldu ama yuzlerini hergun goruyorum yapabiliyorsaniz tasinin

Bende yan yana oturuyorum kustugum oldu ama yuzlerini hergun goruyorum yapabiliyorsaniz tasinin

Peki sen neden bu kadar vicdansız ve kötü kalpli olabiliyorsun?

Bebeğin düşeceği varsa düşer kimseye baglamayin. Yolunda gitmeyen birseyler olur ve bebek tutunamaz.
Sizin gibi biri yüzünden dayimla uzun yıllardır konusmuyoruz.
Ne kadar vicdansızca yazılmıs bi yorum
Kim olursa olsun ne kadarlık olursa olsun bir can kaybetmiş bebegini kaybetmiş
Basınız sağolsun demek bu kadar mı zor
Ayrıca bilmiyorsanız internet elinizin altında acın ögrenin bebek 3haftalıkkende düşebilir 30haftalıkkende keza burda onlarca konu acıldı bu kayıplarla ilgili
İllaki bebegin saglıksız olması veya annenin ani şok yaşaması vs vs gerekmiyor

Gecmis olsun. Nasil dusuk yaptiniz onlar yuzunden? Merdivenden mi ittiler ,siddete mi maruz kaldiniz yoksa tamamen uzuntuden mi? Allah beterinden korusun.

Teorik olarak hem evlerinde oturup hem de konusmamak dogru degil diye dusunuyorum. Ayri eve cikmak en guzeli. Begenmedigimiz insanin sagladigi olanaklardan da yararlanmamak gerekir.

Yani ?

yahu ! Tek erkek evlatla evlenip ayni binaya gitmeyi bile bile kabul etmissin.
Ne düşündün acaba kayinvalide 2 bik bik etti ben düşük yaptim kocamdan anasını soğutayım mi dedin naptin ?
Doktora da gitseydin keske kayınvalide dirdiri ile düşük yaptim desen sana bîtaraflarıyla guler emin ol.

Ben ben ben de aynı durumdayım tek evin tek oğlu altlı üstlü oturuyoruz lakin bi soğukluk var tam olarak küsemiyorum kocam yüzünden saygımdan ama mesafeliyiz birbirimize komsu misali 2 hafta da bir giderim onlar da aynı şekilde

Konu sahibi bana kizmayin da, bu arada dusuk sebebiniz arastirildi mi? Genetik veya bunyeden kaynakli baska bir sorun da olabilir,hemen kaynanam iftira etti de dusuk yaptim demeyin. Artik zaten olan olmus,bundan sonrakiler icin onlem alirsiniz.
Ne kadar mantıklı bir kadınsınız.
Tebrik ediyorum sizi.

Bir mesajımdan vicdansız olduğum kanısına mi vardınız ?
Size vicdansız diyen ben değilim ama yorum yapmadan edemedim.
Sizin, konu sahibinin bir mesajına istinaden;
'sizin gibiler' yüzünden yazmanız gibi,değil mi?
Arada fark var mı?
Açıkcası ben de çok duygusuz buldum o yorumunuzu.
Konu sahibini tanımıyoruz,nasıl biri olduğunu bilmiyoruz ama rahatça itham ediyoruz.
Üzücü...

Varoş ne alaka, ortaya bi sallamak adetiniz olmuş sanırım. Sadece görümcelerin gelini olmuyor. Seviyeli bir şekilde de konuşabiliriz.
Sallamak ve seviyeli konuşmak.
Hmm peki .
Bu arada dayımın eşi benim gelinim mi oluyor ?
Kusura bakmayın ben gorumcelik kavramını sizin kadar geniş cevrelerde yaşayamam galiba.
Dayımın esine gelinim diyecek kadar aşmadım kendimi ya da ona buna gorumcelik yapmaya bu kadar merakli degilim .

Ne kadar mantıklı bir kadınsınız.
Tebrik ediyorum sizi.

Ya ne bileyim olan olmus artik, kayip yasamak elbette uzer insani,hep bir sebep arariz,bazen sebepsiz yere de dusmus olabilir bir bebek,anne stresinden de olabilir,genetik bir durum da olabilir yani arastirilmasi gerekir. Kirici olmak istemiyorum ama kaynanam iftira etti,evliligime burnunu soktu da dusuk yaptim demek soru isareti birakir akillarda. Tibbi bir dayanagi yok,doktora gitmek,inceleme istemek en guzeli

O an duygusuz yazdım evet cunku ugradigim iftira gozumun önünde canlandı.
Konu sahibi bile isteye tek evlatla evlenip aile apartmanına taşınmış, kayinvalidesiyle iyi geçinemiyor olabilir ama bebegi düştü diye herseyi ona mal edemez.

Anlatmak istedigim buydu benim de tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…