Kaynanayla alt li ust lu yasayip kus olanlar varmi?

iki yoruma da aynen katılıyorum.
biri yüzünden düşük yaptım demek için fiziksel bir zarar görmüş olması gerekiyor bana göre de...

kaynana iftirasından düşük diye bir şey olur mu bilemem. stres etkendir ama ne yaptı da bu kadar stres yarattı bu kadın?

Amin sagolun
Hayir hamile oldugumu bilmiyordum ve buyuk kavgamiz oldu bana iftiralar atti kocami doldurdu 1 hafta kocamin yuzunu gormedim uzuntuden hastanelik oldum migde agrilari titreme kalp carpintisi vs... ve sonra ogrendik ki bebegim varmis herseyi cok iyi gozukuo ama bi zaman sonra buyumeyi birakmis dustu

Iftira ve kocami doldurup 1 hafta boyunca yanina almak yuzunu gormedim.. kavga esnasinda da esim bana siddet uyguladi tam dovme degil ama bogarak yerde surutledi.. uzuntude eklenince..

Bu onun sorunu.
Olayı kv'sine mal etmesi size yanlış ve mantıksız geliyor olabilir, bunu anlarım.
Bununla birlikte itirazınızı yaparken,
'senin gibiler' gibi her anlama gelebilecek bir tamlama kullanmanızı şık bulmadım.
Uğradığınız iftira için üzgünüm ama bunun sorumlusu da konu sahibi değil.
O anki duygularınızı tekrar yaşamanın zor olduğunu da biliyorum ama deşarj olmak için sizi üzenlerle konu sahibini özdeşleştirmek doğru değil.
Belki bu konu üzerinde biraz düşünmek istersiniz.

Simdi bebek olayindan bagimsiz olarak esinizde de sorun var bence. Annesinin bir lafiyla bir hafta eve mi gelmedi? Ne kadar ayip,ne kadar sorunlu bir durum. Kaynanadan cok esinizin payi var uzuntunuzde.

Sen ne kadar akillisin ya canim uzerine alindin bakiyomda demek ki ayni fesatlik sendede var emin ol doktora gittim en az 6 7 kere 1 haftada yani senin gibi arkamdan uydurma laflarla gelmiyorum.

ben de aceleci bir düşüncesizlik gördüm yorumda ama ortada kayınvalidem yüzünden düşük yaptım diyen biri olunca, öncesindeki yaşanmışlıkla olur öyle...
konu sahibi çok çekiyordur kayınvalidesinden belki de ama biz bilemeyiz.
kaybedilen bir bebeğin sorumlusu olarak görecek ne var keşke onu yazsaydı.

Türkçede mecaz anlam diye bir tür var biliyorsunuzdur umarım, sallamak sözcüğü bir çok anlama gelir ve ben ortaya laf bırakmak anlamında kullandım bunda bi seviyesizlik görmüyorum. Gelin demek bir bir sülaleye dışardan gelmiş olan kadındır benim bildiğim. Dayımın eşi de bizim gelinimizdir, abimin eşi de, amcamın eşi de gelin olarak gelmiştir neticede. Bu Beni kaynana ya da görümce yapmaz. Kötü biri ya da lafını geçirme derdinde biri de yapmaz. Yani size görümcesiniz demek istemedim.

Simdi bebek olayindan bagimsiz olarak esinizde de sorun var bence. Annesinin bir lafiyla bir hafta eve mi gelmedi? Ne kadar ayip,ne kadar sorunlu bir durum. Kaynanadan cok esinizin payi var uzuntunuzde.
Esim artik depresyonda ikimizin arasinda kalmakdan annemi taniyamiyorum degistiremiyorumda diyor ve Zoruna gidiyo artik sikayetlerim utandigini soyluyor

Iftira ve kocami doldurup 1 hafta boyunca yanina almak yuzunu gormedim.. kavga esnasinda da esim bana siddet uyguladi tam dovme degil ama bogarak yerde surutledi.. uzuntude eklenince..

bebeğinizi eşiniz yüzünden kaybetmişsiniz o zaman.
kayınvalideniz değil.
tam dovmesi mi kalmış? boğarak yerde sürüklenmişsiniz. daha ne kadar dövebilirdi?

Ayol koskoca adam (!) karisini dovmus, dusuk sebebi kaynana iftirasi

Konu sahibinin yerinde olsam gider darp raporu alirdim

Esim artik depresyonda ikimizin arasinda kalmakdan annemi taniyamiyorum degistiremiyorumda diyor ve Zoruna gidiyo artik sikayetlerim utandigini soyluyor
Ozur dileyerek soyluyorum ama esiniz ortalikta insanim diye gezen,annesinin lafiyla gaza gelip karisini doven bir adam(!) adam dedim ama,neyse.

Tek sorumlu esiniz. Hic utandim falan deyip de kendi sucunu ortbas etmesin

bebeğinizi eşiniz yüzünden kaybetmişsiniz o zaman.
kayınvalideniz değil.
tam dovmesi mi kalmış? boğarak yerde sürüklenmişsiniz. daha ne kadar dövebilirdi?
Kaynanam az anmayisli olsaydi biz kavga etmezdik kocam beni cooook savundu cok durdu arkamda ama yoruldu artik 2 kadin arasinda kalmakdan
Ve evet yaptigi yanlis hemde cok

Ayol koskoca adam (!) karisini dovmus, dusuk sebebi kaynana iftirasi

Konu sahibinin yerinde olsam gider darp raporu alirdim

tam dövme değil.
boğarak yerde sürükleme.

anlamıyorum. kayınvalide yüzünden nasıl olmuş şimdi?
ortada anasının lafı ile karışına şiddet uygulayan bir koca var.
ya her şeyi geçtim. bir insan insana nasıl şiddet uygular? bu nasıl meşrulaşır da olay kayınvalideye patlar?

Ozur dileyerek soyluyorum ama esiniz ortalikta insanim diye gezen,annesinin lafiyla gaza gelip karisini doven bir adam(!) adam dedim ama,neyse.

Tek sorumlu esiniz. Hic utandim falan deyip de kendi sucunu ortbas etmesin
Esimin hakkini yiyemem allah yukarda beni cok sevundu onlara karsi ama benim hatam hergun annesini ona sikayet etmek neticede annesi ve zoruna gidiyor sinirleniyor ama yaptigi dogru degil bu konuda katiliyorum

Kaynanam az anmayisli olsaydi biz kavga etmezdik kocam beni cooook savundu cok durdu arkamda ama yoruldu artik 2 kadin arasinda kalmakdan
Ve evet yaptigi yanlis hemde cok

hanımefendi, gerekçesi ne olursa olsun, şiddet meşrulaştırılmaz.
adam arada kalmış, depresyona girmiş bilmem ne olmuş, tedavi olsunmuş madem.

siz de iki kadın bir oradan bir buradan çekiştireceğinize, çok önceden görüşmeyi kesseydiniz. yada kayınvalideyi kendi haline bıraksaydınız, ciddiye almasaydınız, kendi ne yaparsa yapsaydı.

Bir kayinvalide oglunu doldurup iftira atarsa adamin eside annesini sikayet ederse adam bi sinir ani gecirir artik ortada kalmakdan ve bana hep sus derdi susmazdim

Sonra diyorlar ki kaynanalari koruyorsun dark. Korumak degil de,gercek sucluyu gosteriyoruz. Insanimizin gozune perde inmis,doveni soveni koruyup daha da saglam sariliyor nasil bir stockholm sendromuysa

Bilemedim onu iste cok kafama taktim en ufak seyi bile taktim kafama dert ettim esime anlattim

Bir kayinvalide oglunu doldurup iftira atarsa adamin eside annesini sikayet ederse adam bi sinir ani gecirir artik ortada kalmakdan ve bana hep sus derdi susmazdim

e iyi öğrenmiş oldunuz susmanız gerektiğini.
bundan sonra susun.
yarın öbür gün eşiniz başka bir şey öğretmek isterse, yine aynı yola başvurur.

he bu arada eşinize sürekli annesini şikayet etmemeliydiniz. evlilik evcilik değil. insan ilişkilerini yönetmektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…