Kaynanayla alt li ust lu yasayip kus olanlar varmi?

Ben esimi tanidigim icin iyi biliyorum o an ki piskolojisini ki esim insulin vuran bi seker hastasi ve ani sinirlenmeler oluyor. Kiskanc bir anne kiskanc bir gorumce yani adam ortada kaldi artik ztn ne kaynanam nede gorumcemle bi muhatabim olmicak evimdede onlarin adi dahi gecmicek

Bu şiddet gören kadınların çoğunda gözlemlediğimiz bir savunma mekanizması.
İnsanların çoğu istemedikleri olay,durum ve tavırlarla karşılaştığında savunma mekanizması kullanır.

Şöyle ki ; benim anlattığım kişiyle , konu sahibinin bu konusundaki tutumu hemen hemen aynı .
Neden düşük yaptı diye hemen kayinvalideye bağlıyor ki ?
Sizin gibiler derken bunu anlatmaya çalıştım.
Mesela benim konumda yengemin degeri 2 çıkmıştı tıbben gebelik yok (tüp bebek transferi)
Ama oyle bir lanse etti ki benim soyledigim bir laf yüzünden düşük yapmış gibi.
Ben de bunu anlamıyorum iste ...

Konu sahibine gelirsek zaten bebegin gelişimi durmuş öncesinden ve düşmüş bebegi kayinvalideye mal etmek ne kadar dogru ?

Sallamak sözcüğünü siz seviyesizce görmüyorsunuz ben de varoş kelimesini görmüyorum.
Tartışmak istemiyorum lutfen anlayışla karşılayın .
Iyi aksamlar.

Bilemedim onu iste cok kafama taktim en ufak seyi bile taktim kafama dert ettim esime anlattim

bebeğinizin düşeceği varmış düşmüş.
ama illa birini suçlayacaksanız,
insan idare edemeyen ve yanınızda olduğunu iddia ettiğiniz melek kocanızı yoldan çıkaran kendinizi,
karısını boğazlayıp yerde sürükleyen kocanızı,
en son kayınvalidenizi suçlayın
iğneyi kendimize, çuvaldızı başkasına ...

Bakın şimdi kendinizi daha iyi ifade ettiniz,
ben de sizi daha iyi anladım.
Bazen hızlı düşünüp, kestirme yorumlar yapıyoruz bu da yanlış anlaşılmalara yol açıyor.
Ben de konu sahibinin,yaptığı düşükten kvsini sorumlu tutmasını doğru bulmuyorum ama bunu daha uygun bir üslupla ve her anlama çekilebilecek kelimeler kullanmadan yapabiliriz diyorum.
Sizin de kendinizi daha güzel ifade edebilecek kapasitede biri olduğunuzu düşünüyorum.
Yengesiz ve sevgi dolu günler diliyorum size...

Haklısınız ifade edemedim kendimi bir çok üye alıntılayınca hızlı ve pek seçmemeden yazdim..
Tesekkur ediyorum.
Iyi akşamlar

Allah kimseyi evladıyla sınamasın sizi bile yani

kızmayın bana ama bu kadar duygusala bağlayacak durum yok ortada.
erken dönemde düşük evlatla sınanmak değildir.
konu sahibi hamile olduğunu bile bilmiyormuş.

hani yıllardır bebek sahibi olmaya çalışan bir kadının çocugu, ilerleyen gebelikte kayıp yada birden fazla düşüğü olmuş bir kadının gebeliği olur anlarım. o zaman trajik..

bu kadar gözünüzde büyütmeyin, neredeyse 5 kadından biri düşük yapıyor zaten...

Yok estagfirullah niye kızayım bende düşük yaptım ve evet bicok insan yaşıyor ama o an size öyle gelmiyor
Ne kadarlık olursa olsun bi can kaybı diyorsun konuya yada konu sahibine yorum yapılırken hani en azından kaybı konusunda yaralı olan bi kadına kaybıyla ilgili en azından sert yorumda bulunmak bana dogru gelmiyor
Diğer dedikleri eski konusu eşinin siddeti vs hicbir bilgim yok benim takıldıgım nokta sadece oydu

fazla duygusuz olacağım ama, zaten hamilelikte bunlar yaşandıktan sonra o bebek doğduğunda aileye sihirli değnek değmeyecek.
belki suçlu arayacağına olaya bu açıdan bakmak daha doğru olur.

Sen ne kadar akillisin ya canim uzerine alindin bakiyomda demek ki ayni fesatlik sendede var emin ol doktora gittim en az 6 7 kere 1 haftada yani senin gibi arkamdan uydurma laflarla gelmiyorum.
Aynı binada oturcak kadar mantıksız biri olsaydım belki aynı fesatlık bende de olurdu.
Siddet görmüşsün yerlerde sürüklemişsin kayınvalide yüzünden bebegim düştü tiplerine girmissin.

Kendileri sonra sasiriyor dayisinin karisi "yuzunden" kus olduklarina.. bu kalp onlarda varken kimse konusmaz onlarla
Sen kimin 'yüzünden 'dayak yedin güzelim ?
O da mi kayinvalide yüzünden ?
Eşin sana zerre deger verip sevmiyor seni yerlerde sürüklüyor sen insülin direnci diyorsun saka gibi.
Kalbim o kadar güzel ki kimseye iftira atmıyorum ama bunu senin anlaman imkansız....

Bebeğin düşeceği varsa düşer kimseye baglamayin. Yolunda gitmeyen birseyler olur ve bebek tutunamaz.
Sizin gibi biri yüzünden dayimla uzun yıllardır konusmuyoruz.
Stres,herşeyin başı.hastalıkların çoğu stresten kaynaklanıyor. Stres vücuda,ruha,beyne,kalbe herşeye zarar veriyor. Bebeğe de veriyor.
Eğer stres ve baskı altında kalırsa bebek düşer,ayrıca yüksek stres prematüre doğum riskini 4 kat arttırır. "Sizin gibi biri" tabiri hoş değil,bilmeden konuşmanız da çok kötü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz neden insanları konularından vuruyorsunuz? Kadın bize bunu mu sormuş? Bu iyi kalplilik mi allah aşkına? İnsanların hayatından sizene,bizene? İnsanları zayıf noktalarından,yaşadıklarından,hayatlarından vurmak çok itici ve incitici.

Bebeğiniz için üzgünüm ancak bebeğin sağlıklı olduğunu sağlık ocağı bile kalp atışını duyduktan sonra kabul ediyor. Yanlış hatırlamıyorsam özellikle bu şekilde soruldu bana. 10hafta altı gebelikler genetik ya da diğer biyolojik nedenlerle düşük riski taşıyor. Üzüntü stres gibi durumlar özellikle doğumun son ayında kasılmalara beden oluyor. Erken doğuma yola açabiliyor.

Ben Kv nin attığı iftiraları merak ettim. Ne dedi size de aslında çok iyi olan eşiniz kendini kaybedip sizi yerlerde sürükledi? Kv namusuma laf ediyorsa ben aynı yerde oturmazdım. Sizin deyiminizle çok iyi bir insanı da olsa olsa bu çileden çıkarır. Ancak durum böyleyse ne bu iftiranın ne de bu hareketin dönüşü olur.

Arkandan atıyorsun demek cok mu etik ?
Bana böyle bir üslupla geleni affetmem net.
Mesajlarına bakın görürsünüz.
Aksi halde sizinle düşüncem aynı olurdu çünkü zayıf noktadan vurmak (çok damarıma başlamadıkça ) bana göre değil.

İlk ve son yorumunuzu okudum. Araları okumadım.
Yalnız ne olursa olsun karşıdaki ne derse desin cevap vermeme taraftarıyım ben,sonuçta o onun seviyesi bu benim.
Sizde boşverin,boşu boşuna banlanmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…