- 14 Kasım 2016
- 710
- 382
- 103
- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
bu kadar uzun olduğu için kusura bakmayın..
ben normalde kayınvalidemi görümcelerimi çok severdim hatta onlar için annemi karşıma almıştım nişanlıyken. ev düzmeye gittiğimizde sadece yatak örtüsünü son gün serelim dememle büyük görümcem tartışma çıkardı. annem sadece size sabrettiğim yeter dedi bunun üstüne onlar bana saygısız terbiyesiz sen böyle saygısız olduğun sürece evine asla kimse gelmeyecek iyilikten anlamaz gibi hazmetmesi zor laflar söylendi.
kına ve düğün günü yanlarına oynamaya gittim görümcelerim arkasını dönüp gitti. kaynanam kınamı getirmedi. görümcelerim takı takmadı. evli görümcem takı şeridini resmen boynuma fırlattı falan bi çok olay. benim eşim aile sevdalısı asla onlara laf söyletmez toz kondurmaz içlerinde kötülük olmadığını benim yanlış anladığımı iddia edip durur. biz 3 aylık evliyiz ve boşanma lafı ağzımızdan eksik olmuyo. ben kayınvalidemlerle barışmaya karar verdim. sizce kararım doğru mu onca olana rağmen.bide çok tehlikeliler eşimle aramı bozmalarından çok korkuyorum
Bunlar tek taraflı olmaz karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı olmalı..
kayınvalideme göre beni kızlarından ayırmaz bende onun kızıyım. ama kendi çocuklarına bağıramayan kadın bana nasıl bağırıyo göreceksiniz ya
Niye düğünün olmasına müsade ettin ki ?
Ailen nasıl bu duruma dur demedi.
Kızımı bile isteye böyle bir hengamenin ortasında üzerinde gelinlik olsa çekip alırdım, ailen hiç mi önüne geçmedi n'apıyorsun kızım sen diye ?
Niye onlar ozur dilemiyor ?
Saniyor Musun ki sen ozur dileyince bagirlarina basacaklar ?
Kocisle aran sen hakliyken bozulsa ne olur ki ?
Ozur dileyip karsilarinda gucsuz durmayin
Sonra tepene binerler ....
Ak desen kara anlayip bu zaten boyleydi deyip zaten doldururlar iclerinde oyle bi pislik varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?