KAYNANAYLA BARIŞMA :///

muzdaripgelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
710
382
103
bu kadar uzun olduğu için kusura bakmayın..
ben normalde kayınvalidemi görümcelerimi çok severdim hatta onlar için annemi karşıma almıştım nişanlıyken. ev düzmeye gittiğimizde sadece yatak örtüsünü son gün serelim dememle büyük görümcem tartışma çıkardı. annem sadece size sabrettiğim yeter dedi bunun üstüne onlar bana saygısız terbiyesiz sen böyle saygısız olduğun sürece evine asla kimse gelmeyecek iyilikten anlamaz gibi hazmetmesi zor laflar söylendi.
kına ve düğün günü yanlarına oynamaya gittim görümcelerim arkasını dönüp gitti. kaynanam kınamı getirmedi. görümcelerim takı takmadı. evli görümcem takı şeridini resmen boynuma fırlattı falan bi çok olay. benim eşim aile sevdalısı asla onlara laf söyletmez toz kondurmaz içlerinde kötülük olmadığını benim yanlış anladığımı iddia edip durur. biz 3 aylık evliyiz ve boşanma lafı ağzımızdan eksik olmuyo. ben kayınvalidemlerle barışmaya karar verdim. sizce kararım doğru mu onca olana rağmen.bide çok tehlikeliler eşimle aramı bozmalarından çok korkuyorum

eğer eşinle devam edeceksen ve bütün bunlara rağmen ille de ailem diyorsa evet barışmalısın.

Allah kolaylık versin,ben olsam katil olmuştum çoktan.

konu içeriği ve nick çok uyumlu olmuş

Bunları yaşadıktan sonra barışmanın ne anlamı varki?

eğer eşinle devam edeceksen ve bütün bunlara rağmen ille de ailem diyorsa evet barışmalısın.

Allah kolaylık versin,ben olsam katil olmuştum çoktan.

konu içeriği ve nick çok uyumlu olmuş

Vallaha tüm çevrem aynısını diyo nasıl dayandığıma şaşırıyorlar

Niye onlar ozur dilemiyor ?
Saniyor Musun ki sen ozur dileyince bagirlarina basacaklar ?
Kocisle aran sen hakliyken bozulsa ne olur ki ?
Ozur dileyip karsilarinda gucsuz durmayin
Sonra tepene binerler ....
Ak desen kara anlayip bu zaten boyleydi deyip zaten doldururlar iclerinde oyle bi pislik varsa

Eninde sonunda boşatırlar sizi. Uzak durun.onların adını bile anmayın eşinizin yanında. Olumlu ya da olumsuz yorum yapmayın eşiniz kaçmasın. Görüşmenizin mantığı yok.

Niye düğünün olmasına müsade ettin ki ?
Ailen nasıl bu duruma dur demedi.
Kızımı bile isteye böyle bir hengamenin ortasında üzerinde gelinlik olsa çekip alırdım, ailen hiç mi önüne geçmedi n'apıyorsun kızım sen diye ?

bana sanki eksik anlattınız gibi geliyor
birden bire mi böyle oldu bu insanlar
siz istenmeyen gelin falan olmayasınız

aynı şeyleri yazacaktım baktım yazılmışı var :)

aileler de bir garip.

aynısını bende eşime sordum hep adımlar benden geliyo neden onlardan bi adım olmuyo yaşça büyükler mantıklı olmaası gereken onlar dedim. ama eşimde öyle bir dil var ki ben ne dersem diyeyim kendisini ve ailesini haklı çıkaracak bişeyler buluyo

Başka derdin mi yok senin ?
Eğer olay sadece anlattığın kadarsa görümcelerinin , kv nin suçu var.Hem anneme saygısızlık yapacaklar , hem düğünümü kınamı kötü geçirmemi sağlayacaklar. Oldu başka ?
Ha birde eşinde hala bir orta yol bulamamış onları savunuyor öyle mi ?
Bende aman eşimle aram bozulmasın diye onlarla barışacağım.Kim ki onlar ?
Eşim zaten beni tanıyıp biliyorsa neden korkayım aramı bozacaklar diye ?
Siz böyle yapmaya devam ederseniz bunlar sizi çiğ çiğ yer benden söylemesi Bir birey olarak kendinize saygı duyun ki onlarda size duysunlar.yaşlar kaç bu arada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…