- 14 Kasım 2016
- 710
- 382
- 103
- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
Niye düğünün olmasına müsade ettin ki ?
Ailen nasıl bu duruma dur demedi.
Kızımı bile isteye böyle bir hengamenin ortasında üzerinde gelinlik olsa çekip alırdım, ailen hiç mi önüne geçmedi n'apıyorsun kızım sen diye ?
müsade etmek mi? annem abim ablalarım bana yalvardılar ayrıl diye ayrılmam dedim seviyorum bırakamam dedim. kına günü bile bana kızım yapamazsın kınam oldu diye düşünme sana bişey olmaz dediler. ama gözüm kararmış resmen. hiç kimseyi duymadım görmedim
bana sanki eksik anlattınız gibi geliyor
birden bire mi böyle oldu bu insanlar
siz istenmeyen gelin falan olmayasınız
eksik değil. varsa bi eksiklik mutlaka bende onları kıracak bişey yapmışımdır. mesela tartışma esnasında annem fenalaştı önüne geçip benim annemle artık muhattap olmayın dedim. bunlar dışında onlara karşı yaptığım bi terbiyeszlik saygısızlık yoktu ki ciddi anlamda aman canımız gelinimiz bitanemiz biz şuraya gidiyoruz hadi sende gel diyen tiplerdi. zaten evli görümcem de kaynanasıyla görüşmüyo. eşim daha önce bi nişan atmış..
Şimdi pişmanlık duyma varmı,annem haklı diyormusun peki..
Gençliğine yazık
Ne yaparsan yap kendini ezdirme
Kocan belliki ezdirecek
Madem öyle hazmedeceksin.müsade etmek mi? annem abim ablalarım bana yalvardılar ayrıl diye ayrılmam dedim seviyorum bırakamam dedim. kına günü bile bana kızım yapamazsın kınam oldu diye düşünme sana bişey olmaz dediler. ama gözüm kararmış resmen. hiç kimseyi duymadım görmedim
24 yaşındasın ve üç ayda bunları yaşamışsın daha neler neler yaşayacaksın bakalım.her fırsatta.. anne evine dönmek bu kadar zor olmasaydı dönerdim. ama daha 24 yaşındayım herşey çok zor
24 yaşındasın ve üç ayda bunları yaşamışsın daha neler neler yaşayacaksın bakalım.
ha ne yaparsan yap ama düzelsin diye bir çocuk yapma sakın.
çok istememe rağmen yeltenmiyorum bile. beni savnmayan çocuğunu hiç savunmaz
her fırsatta.. anne evine dönmek bu kadar zor olmasaydı dönerdim. ama daha 24 yaşındayım herşey çok zor
kına günü eve geldim direkt yazdım olanları. beni ezdireceksen sakın evlenmeyelim dedim.. söz vermişti ya öyle salak gibi inandım bende
aynısını bende eşime sordum hep adımlar benden geliyo neden onlardan bi adım olmuyo yaşça büyükler mantıklı olmaası gereken onlar dedim. ama eşimde öyle bir dil var ki ben ne dersem diyeyim kendisini ve ailesini haklı çıkaracak bişeyler buluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?