KAYNANAYLA BARIŞMA :///

müsade etmek mi? annem abim ablalarım bana yalvardılar ayrıl diye ayrılmam dedim seviyorum bırakamam dedim. kına günü bile bana kızım yapamazsın kınam oldu diye düşünme sana bişey olmaz dediler. ama gözüm kararmış resmen. hiç kimseyi duymadım görmedim

Şimdi pişmanlık duyma varmı,annem haklı diyormusun peki..

bana sanki eksik anlattınız gibi geliyor
birden bire mi böyle oldu bu insanlar
siz istenmeyen gelin falan olmayasınız

eksik değil. varsa bi eksiklik mutlaka bende onları kıracak bişey yapmışımdır. mesela tartışma esnasında annem fenalaştı önüne geçip benim annemle artık muhattap olmayın dedim. bunlar dışında onlara karşı yaptığım bi terbiyeszlik saygısızlık yoktu ki ciddi anlamda aman canımız gelinimiz bitanemiz biz şuraya gidiyoruz hadi sende gel diyen tiplerdi. zaten evli görümcem de kaynanasıyla görüşmüyo. eşim daha önce bi nişan atmış..

o zaman geçmiş olsun aile zaten sorunluymuş.

Evet barış.. Ve yeni gündemlere, aksiyonlara hazırlan ondan sonra. Nasıl olsa suçsuz da olsa sürekli özür dileyen ve boşanma korkusu yaşayan bi gelinleri var.. !!
Haklı olduğunu düşündüğün konuda kaybedeceğin ne olursa olsun tavrını koy. Neden kendinden ödün veriyorsun. Barışınca başka problem olmayacak, herşey güllük gülistanlık mı olacak sanıyosun. Geri adım atma, kararlı ol derim ben.. Eğer rahatsız olan varsa bir araya gelinir oturulur konuşulur zaten. Ha bana sorarsan bu rahatsızlığı eşin yaşayıp, arayı bulmak adına bunu eşin yapmalı..

Madem öyle hazmedeceksin.
Öyle ayrılmam, seviyorum, ölüyorum, bitiyorum dediysen kocan ne derse desin haklı konuma düşer.
Eşine göre ailesi iyi niyetli ama içinde kötülük barındıran sensin.

Daha 24 yaşındasın ve kendini bu denli teslim mi ettin.?
Parmaklarıma üzüldüm şuan
Kızlar sizde bence boşuna yorulmayın.Konu sahibesi aman kocişi mutsuz olmasın diye herşeyi kabul edecek

her fırsatta.. anne evine dönmek bu kadar zor olmasaydı dönerdim. ama daha 24 yaşındayım herşey çok zor

Neden zor olsun ki geri dönmek...
Yoksa etraf ne der diyemi düşünüyorsun sende..
Ahh be evladım heba etme kendini bu insanlara.

kına günü eve geldim direkt yazdım olanları. beni ezdireceksen sakın evlenmeyelim dedim.. söz vermişti ya öyle salak gibi inandım bende

Hepsi söz verir,imzayı attınmı geri teperler..

Eger tamamen anlattigin gibiyse bir Allah in kulundan ozur dilemem
Sen istersen dile ve gor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…