KAYNANAYLA BARIŞMA :///

Daha 24 yaşındasın ve kendini bu denli teslim mi ettin.?
Parmaklarıma üzüldüm şuan
Kızlar sizde bence boşuna yorulmayın.Konu sahibesi aman kocişi mutsuz olmasın diye herşeyi kabul edecek

önce biraz empati kurun ondan sonra yorum yapın rica ederim. konu sahibesi olan ben şuan senin dalgaya aldığın şeyleri yaşıyo. benim için önemli olan kendi mutluluğum

önce biraz empati kurun ondan sonra yorum yapın rica ederim. konu sahibesi olan ben şuan senin dalgaya aldığın şeyleri yaşıyo. benim için önemli olan kendi mutluluğum
Kendi mutlulugun için o kadar rezilliği sineye çekerken hesaba katmadığın şeyleri suan bari hesaba kat.

Kendi mutlulugun için o kadar rezilliği sineye çekerken hesaba katmadığın şeyleri suan bari hesaba kat.

anlamıyorum ki benim hazmedebildiğimi mi düşünüyosunuz? veya onlara gidip geldiğim zaman eskisi gibi sevebilecegimi mi? barışayım dememde ki tek amaç eşim onlara gidip gelmiyorum diye surat asamayacak ayda yılda bir gidecem. ama yazılanlardan sonra düşüncem değişti. bu kadar yorum yapan insan yanılıyo olamaz. ben normlde katı bi insanımdır. ama daha katı olmam gerekiyomuş bunu anladım

Hiç kimseyle dalga falan geçmiyorum.eğer kendi mutluluğunu istiyorsan haklı olduğun hiçbir konuyu sineye çekmeyeceksin!
Yoksa ilerde bunun 3/5/10 katını yaşayıp keşke ilk başta yapmasaydım " bunlarla barışmasaydım " diyeceksin. Sana bunu anlatmaya çalışıyoruz.Ama hala öyle böyle mık mık mık.. kendin kabul etmişsin zaten,gelip daha neyin fikrini istiyorsun madem ?
O zaman sana şimdiden geçmiş olsun.Mutluluklar!!

Emin misin ayda yılda bir gidip geleceğine peki ?

tabi ki zaten bu yüzden evimi onlardan çok uzakta tuttum
Hım..
O zaman eşine senin özür dilemen yerine ortak yapılan hataların karşılıklı kabul edilmesi gerektigini ifade etmelisin.
Ayrıca özürü hata yapan diler, sen degil.
Her türlü kötü muameleyi sana reva gören insanlardan her seferinde özür dilemeye mahkum edilip eşinin agzından boşanma lafını duyacaksan iyi düşün derim.
Her konuda kimse yüzde yüz haklı olamaz geçsin o ayakları eşin.
O annesi ise sen de eşisin.
Annesinin hatalı oldugunu kabul etsin, sonra gider oturur konusursunuz.

yok zaten asla gidipte aman özür dilerim öyle böyle demem. eğer olurda barışmayı kabul edersem arada bi giderim oturur 1 saat evime dönerim

yok zaten asla gidipte aman özür dilerim öyle böyle demem. eğer olurda barışmayı kabul edersem arada bi giderim oturur 1 saat evime dönerim
Bu barışma gerçekleşirse sakın el pençe divan aman ben ettim de ondan oldu gibi hal tavır sergileme derim.
Bırak isterse ortamda soguk rüzgarlar essin.
Herkes bir zahmet elini taşın altına koysun.

Sen nasıl mutlu olacaksın önce onu düşün. Evet esinle gittiğinde eşin surat asmaz ama sen daha cok laf duyup canını sıkarsın yani eşin üzülmez sen üzülürsün. Gitmediginde de her seferinde eşini doldururlar. Iki ucu b.klu değnek

kayınvalideme göre beni kızlarından ayırmaz bende onun kızıyım. ama kendi çocuklarına bağıramayan kadın bana nasıl bağırıyo göreceksiniz ya
size bagırmayı hakları yok. üstelık eşin bunları nasıl görmezden geliyor oda ayri mevzu. asla barişmazdım. onlar senın kapına gelsin barışma meraklısıysalar.

Barışın yuvanızın huzuru için, ilk adımı kimin attığının bir önemi yok,sadece huzurunuz için.....Çünkü eşiniz bu konu uzadıkça daha da huzursuz olacaktır,dolayısıyla sizinde etkilenmeniz kaçınılmaz.....

Bence yuvasının huzuru eşine bağlı. Eşi konu sahibini ezdirecekse hiç değmez onu düşündüğüne.

Rahat edemedim tekrar yazcam. 10 yıllık evlilik tecrübesine sahip ve 10 yılda çok şeyi yaşayarak öğrenmiş biri olarak yazıyorum. Benim kocam arkamda duruyor sürekli... Neden mi? Ben kararlıyım çünkü. Haklı olduğuma kanaat getirdiğim hiç bir konuda özür dilemem. Mesafemi korurum. Kör Allaha nasıl bakarsa Allah ta köre öyle bakar misali nasıl muamele görürsem aynısını uygularım. Ha kocam benim arkamda durmaz mı.. Onu da karşıma alırım sorun değil. Zaten bunu bildiği için olaylara kendini biraz da benim yerime koyarak bakar ve haklı olduğum konuysa hakkımı verir...
Ama iyi olmak adına beni ezmelerine müsade edersem, alttan alan taraf olursam hiç birşeyin asla daha iyi olmayacağını tecrübeyle bilirim. Bir kere karşımdaki insan o benden küçüktür cahildir bazı şeyleri hoş görmeliyim diyemiyorsa, ben gelinime böyle yaparak oğlumu da mutsuz ediyorum diye düşünemiyorsa bu da benim suçum değil herhalde.
Demedi deme, onlar iyi olmayı istemediği sürece sen ister özür dile, ya da ne yaparsan yap hiç birşey iyi olmayacak zaten..
Kocanın tavrı çok ama çok önemli.. Bunu unutma!! Şu anlattıklarına göre arkanda bi nebze duramıyorsa burda asıl sorun kocandır..

her fırsatta.. anne evine dönmek bu kadar zor olmasaydı dönerdim. ama daha 24 yaşındayım herşey çok zor

Anne evimi ? Orası hala sizin eviniz .
Hiç mi sevgiliniz olmadı ? Ayrılınca anne evine dönmüş mu oldunuz ?

Altı üstü bir imza. Eğer olmuyorsa olmuyordur. Hele hele aile bulastiginda o evlilik kolu kestiginde dahi iyilesmiyor.

Öncelikle hatan eşinde en mutlu olman gerektiğin gün arkanda durmadıysa, eşin üzülmesin diye kendinden taviz vermene değmez. Kimse seninle bu şekilde konuşma hakkına sahip değil, kararın ne olur bilemem ama şu durumda ben olsam değil özür dilemek kapımda süründürürüm. Düğündeki bir mesele yüzünden görümceme tavır aldım ne evine gittim ne korkudan evime gelebildi evlendiğimden bu yana konuşmadım. Eşimede gerekirse senden boşanırım araya girme dedim. Köle olmak için evlenmedim aileyle değil oğullarıyla evlendim bu kadarı kimsenin haddine değil

Yok illa devam edeceğim diyorsanız , hakliysaniz buna eminseniz sonuna kadar direnin.
Adım.atarsanız atın, buna bir şey demem ama özür dilemeyin, mesafeli , güçlü durun.

Kocayı kaybedeceğim, anne evine döneceğim diye hayattan taviz verilir mi yahu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…