kaynanayla ilk telefonda konuşmamız, napmalıyım

Kızın hevesini kursağında bırakan kadınlar, kadınlarımız..

İçinden nasıl geliyorsa öyle davran. Benim anne baba ile tanışmam da apar topar olmuştu, o an şartlar onu gerektiriyordu.

Mesafe koyucam diye soğuk olma. İkisi farklı şeyler.

Eşimin ailesiyle arama hiç mesafe koymadım ve 10 senelik evliyim hiç pişman değilim. Herkes nerede duracağını bilir bizde.

cok düsüncelisiniz tesekkür ederim
evet konu farklı yerlere saptırıldı anlamadım
bende sızın gıbı samımı ama kırmızı cizgili olmak istiyorum
umarım ıyı nıyetımı suıstımal etmez karsı taraf

Bir insanı 26 senede tanıyamamış olmanız da ne biliyim garip değil mi? Yani konu sahibinin durumu sizinkiyle aynı değil.Siz ilk evliliğinizdeki tecrübelerinizle ne istediğinizi ve ne istemediğinizi anlamışsınızdır.

Görüntülü olmasını vs geçtim de daha ilk konuşmada ben sizin buralarda yaşamanızı istiyorum falan gibi konulara girmek enteresan.Bi' de korkma ben de uzağa gelin geldim alışırsın filan demiş.Hani ciddi ciddi oralarda yaşayacaksınız gibi , fikrini soruyor güya ama alttan alta da kendi istediği olsun istiyor gibi.

kendılerı orduda yasıyor
bizim samsun da yasamamızdan yanaymıs
kendısı sız nasıl mutlu olursanız oyle yapın ama ben yakınımda olsun istiyorum dedi
sevgılım zaten orduda yasamaz ıs ımkanım yok orda kucuk bıyer dıyor
bende samsuna ısınmıstım sevgilimin eski işi orada ordan ev almıs felan..
bizde askere geldiginde tanıstık zaten tekırdagda.

Bı kez gorussmussunuz telefonda normal bir şey ama bence başka görüşme. Böyle sevgili iken fazla yüz göz olunca daha nişanlılık aşamasına gelemeden bitebiliyor tecrübe konuşuyor. Bence çok fazla görüşme evlenince yeteri kadar göreceksin zaten

Valla kv hemen islemis seni farkttn mi bilmyrm? Annenin calismasindan tut da orda yasamniza kadar. Mesafeni koru derim

Şimdiden hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin kuzum

Ailesini iyi tanı madem , çok sma çok önemli

evet çünkü 800 km ötede oturuyorlar

Başımda kavak Yelleri esiyordu benimde .Evlilik çok guz3l evet ama uzaklık hiç bu kadar ağır gelir diye düşünmemiştim. İlişkin kesinlikle gözden geçir 3 senedir annemler ile aramızda 3 saatlik yol var ama 3 4 ayda bir gorusebiliyoruz .ilk önce aman ya millet yurtdışına bile gidiyor diye düşünme hayat çok farklı şeyleri sana gösteriyor. Hastalık oluyor ha diyince yoksun güzel birşey oluyor yoksun filan falan ....bana bunları söylediklerinde aman ben yaparım tamam biliyorum öf diyordum şimdi eşime dedim benden bu kadar ya tasincaz doğup büyüdüğüm şehire ya tasincaz ...hersey ağır gelmeye başladı

Kadın maşallah sizin yerinize kararları vermiş...burda oturursunuz, sorun olur mu diyor ama hemen arkasından alışırsın diyor...ben sevmedim..

Senin adina gercekten üzüldüm
Umarim yakina tanisinirsiniz
Ama annemle biz birbirimize çok bağlı dip dipe olan insanlar değiliz
Annemi arayacagimi sanmiyorum gittigim sehirde
Oyüzden kafam rahat..

Kadın maşallah sizin yerinize kararları vermiş...burda oturursunuz, sorun olur mu diyor ama hemen arkasından alışırsın diyor...ben sevmedim..

Hayir burda oturursunuz demedi
Sevgilimin eski düzeni samsunda
Siz samsunda devam ederseniz iyi olur
Bana da yakin olmanizi istiyorum senelerdir oglumu göremedim dedi
Yakin olmasini istemesi normal yani bunu belirtmesi de normal
Farkli sehirler olacak ztn ama birkac saat uzaklikta olsun yoksa baban okadar yol cekip gelmez demis sevgilime de

Annemle çok bağlı değiliz demişsiniz. Siz hele bi evlenin, sonra gebe kalın sonra doğumdu lohusalıktı derken görcem ben sizi..

Ayrıca onun babası onca yolu çekip gelemiyor ama sizin aileniz çekicek öyle mi? Bencilce geldi bana bu. Her şey toz pembe şu an size.. Defalarca düşğnün derim.

Yoksa sanmiyorum gercekten
Sevgilimle ben karar vericez nerde yasayacagimiza
Cünkü is imkaninin oldugu biyer olmasi gerekiyor zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…