• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanayla ilk telefonda konuşmamız, napmalıyım

insanların ıcınde kalabalıkta ne kadar tanisabildiniz peki
ben aramızda oncesinden bir samimiyet olusması adına telefonda konusmayı mantıklı bulmustum
yoksa istemeye geldiklerinde cok fazla daha gerilirim sanirim
şu engebeli zamanlar bir geçse

kadının huyunu suyunu öğrenmeyi mi kastediyorsunuz tanışmaktan?
o zaten anca evlenince öğreniliyor:)
tanıştık işte merhaba nasılsınız oldu bitti.
telefonda konuşmak beni daha çok gererdi.

Bu kadar ısrarcıysa konuşmamak da ayıp olur gibi. Ama yine de mesafeli olmakta fayda var. Çünkü bi kere görüşmeye başladın mı arkası kesilmez. Neden cumalık aramadı, 3 gün oldu aramadı, hasta olduğumu duydu ama aramadı?

bunlarda var değil mi..
haklısınız cok samımı olmamak lazım
sevgilimi bayramda arar annesini isterim bayramını kutlamak icin bu kadar
ama annesı baya samımı olmak ıstıyor ceyiz konusuruz sabaha kadar demis
annesi sınıf ogretmenı bu arada

kadının huyunu suyunu öğrenmeyi mi kastediyorsunuz tanışmaktan?
o zaten anca evlenince öğreniliyor:)
tanıştık işte merhaba nasılsınız oldu bitti.
telefonda konuşmak beni daha çok gererdi.

hayır huy suy degıl dediginiz gibi o evlenmeden ognenilmez
bir samimiyet bir konusmusluk tanısıklık vs. bazı konularda nazımın gecmesi için

bunlarda var değil mi..
haklısınız cok samımı olmamak lazım
sevgilimi bayramda arar annesini isterim bayramını kutlamak icin bu kadar
ama annesı baya samımı olmak ıstıyor ceyiz konusuruz sabaha kadar demis
annesi sınıf ogretmenı bu arada
Sabaha kadar çeyiz konuşuruz mı demiş :deli:

Geçmiş olsun, ölü taklidi yap başka çaren yok :KK53:

Ne kadar abartılmış. Görüntülü konuşmayacağım demişsin zaten.
Ne var canım medeni insanlar konuşarak anlaşır konuşun tabi ki.
Evlilik kararı almışsınız zaten :)

8 ayda evlilik kararı alıyorsunuz daha isteme yok resmi birşey yok bana çeyizlerin fotosunu at diyorsunuz açtırıyorsunuz insanların gözünde hemen evlenmeye can atan biri gibi görüneceksiniz ne gerek var şimdiden. Siz diye hitap eder hal hatır sorarsınız ne konuşacaksınız ki ama ben görüntülü konuşmak istemezdim

Çeyiz resmini isterken çekinmeniz gerekirdi
Telefonla konusurken degil
Ne olursa olsun hic yuzyuze gelmedigin insanlara ceyiz actirmak ve resim istemek anormal

anormal bişey göremiyorum
kendisi dag gibi yıgılmıs kutuları attı annem bize almıs diye kutuların agızları acıktı
bende bir hafta sonra modellerini de çek aynilarini almıyım evde aynı seyden iki tane olmasin dedim
ilkgün bakıp bantlamıslar. ben bir hafta sonra model fotografi isteynce tekrar actilar

anormal bişey göremiyorum
kendisi dag gibi yıgılmıs kutuları attı annem bize almıs diye kutuların agızları acıktı
bende bir hafta sonra modellerini de çek aynilarini almıyım evde aynı seyden iki tane olmasin dedim
ilkgün bakıp bantlamıslar. ben bir hafta sonra model fotografi isteynce tekrar actilar
Cogu gelinin aynisi tekrar tekrar alinmis ve hediye gelen esyasi vardir.
Ayni seyden bir kac tane varsa hediye edersiniz birilerine
Sonuc olarak yuzyuze hic gelmemissiniz tuhaf olan burasi. Cunku ortada ne bir usteme ne bir siz ve nisan var.
Bakma onlarin isteyelim dediklerine
Gelin ata binmis ya nasipp demis

8 ayda evlilik kararı alıyorsunuz daha isteme yok resmi birşey yok bana çeyizlerin fotosunu at diyorsunuz açtırıyorsunuz insanların gözünde hemen evlenmeye can atan biri gibi görüneceksiniz ne gerek var şimdiden. Siz diye hitap eder hal hatır sorarsınız ne konuşacaksınız ki ama ben görüntülü konuşmak istemezdim

kizlar bende ceyiz düzmeye basladim annesi herseyi almıs nasıl aldıgını gormem lazım
hepside bilindik markalar aynilarini almak istemiyorum
model olarak uyumlu olsun ıstıyorum alcaklarimin
bunda abez bir durum yok
ayrica evlenmek istiyorum tabiki sevdigim adamla evlenmeye merakli olmam normal
seneye evlencegimiz belli kendi aramizda, ay ben istememki ne evlenmesi gibi durumlar yok aramızda

Cogu gelinin aynisi tekrar tekrar alinmis ve hediye gelen esyasi vardir.
Ayni seyden bir kac tane varsa hediye edersiniz birilerine
Sonuc olarak yuzyuze hic gelmemissiniz tuhaf olan burasi. Cunku ortada ne bir usteme ne bir siz ve nisan var.
Bakma onlarin isteyelim dediklerine
Gelin ata binmis ya nasipp demis

tekrar tekrar alınan seyler borcam veya sürahilerdir
kimsenin ayni tost makinesinden iki tane yok yada kahvaltı takımından tencere setinden. bunlar herkesin alcagi seyler degil
hersey nasip zaten

kızlar az once basıma gelen olayı anlatıyorum
8 aydır bir sevgilim var iliskimiz ciddi
annesi sevgilime askerdeyken büssürü çeyiz almış
tencere takımı yemek takımı kahvaltı seti ütü kettle tost makınesi vs.. herseyi almış ogluna
bende merak ettim fotograflarini cek dedim sevgilime
-bende çeyiz düzücem aynı şeylerı almamak için-
oda kırarım hırpalarım diye annesine actırmıs kutuları
annesı demıs napıcaksın oda esmermavigöze atıcam kız merak etmıs demıs
kızımla konusmak ıstıyorum ara konusalım evlendırelım bas goz edelim artik isteyelim demis
babasıda ordan demis bende konusmak ıstıyorum hatta goruntulu
bende napcagımı sasırdım hayır dersem ayıp olur sevgılım cok kırılır

şimdi kaynana veya kaynatayla ilk telefon görüsmesinde ne konusulur
ne diye hitap edeyim, neler sorayim uslubum nasıl olmalı...
deneyimli veya deneyimsiz herkesin yorumunu beklıyorum
12 den hedefi vurmak istiyorsan teyze amca deme, ben arnavutum bu gibi durumlarda beybaba hanımanne deriz. Aman sen çiçeklerin yarılmasına, 32 dişe gel.
Sonra hal hatır sor.
Annesine durumu anlat bende ceyiz alacagim ama olanlari olmayayim die istedim de felan.
Sicak samimi olursan sorun yok.
Hadi hayırlı olsun.

hayır huy suy degıl dediginiz gibi o evlenmeden ognenilmez
bir samimiyet bir konusmusluk tanısıklık vs. bazı konularda nazımın gecmesi için

yani şimdiki ilk görüsmemizde değil tabi :KK17:
ilerleyen zamanda samimiyet arttiginda
hayali oymus yani:anne:

biraz yapı meselesi sanırım. samimiyete gerek yok bence. 15 senelik evliyim bayram seyran dışında muhabbet etmeye aramam kv mi. üstelik kendisini severim ama böyle çeyizdi bilmem neydilere girseydik belki de seviyor olmazdım. ne kadar mesafe o kadar anlaşma. hem sizin çeyizden ona ne ? sevgilinle seni ilgilendiren bir durum. çok bunaltacak gibi bu kadıncağız seni.

biraz yapı meselesi sanırım. samimiyete gerek yok bence. 15 senelik evliyim bayram seyran dışında muhabbet etmeye aramam kv mi. üstelik kendisini severim ama böyle çeyizdi bilmem neydilere girseydik belki de seviyor olmazdım. ne kadar mesafe o kadar anlaşma. hem sizin çeyizden ona ne ? sevgilinle seni ilgilendiren bir durum. çok bunaltacak gibi bu kadıncağız seni.

acıkcası ben kaynanamla anne kız gıbı olmak ıstıyorum.. o sevgiyi hissetmek istiyorum
kendısı dusunup almıs ceyizleri. alması gereksiz biliyorum ben zaten alcam
annemle oldugum kadar olsam yeterlı. zaten kimse 4-4luk anlasamıyorki hepimizin huyu farkli

Back
X