Kaynanayla yaşamaktan bıktım!

bir.komşumuz.var.kadın12ye.kadar.uyur.doğru.dürüst.iş.yapma.ama.kocası.gelince.pervane.olur.kaynan.sinir.oluyor..ona..ayrı.eve.çıksınlar.diye.

sen.de.yan.gelip.yat.bıksın.senden...o.kadar.ki.çalan.saatin.sesini.duymuyor.kız.kayınvalide.oday.girip.gelini.uyandırıyor.uyanıncada.iş.yapması.öğlen3ü.buluyor.kocası.gelince.b

ir.bakıyor.hanım.halatemizlik.yapıyor....yat....aşağı.işe...dokunma.bağırsın.dıursun.azıcıkta.onun.canı.sıkılsın.oğluna.derbelki.artık.siz.ayrı.eve.gidindiye......

unutma sen hareket etmezsen kimse edemez senin için kimse bişey yapamaz kalp kırmak gerekiosa kır yapcak bişi yok 2012 deyiz ya sana yemin ediyorum benim yaşadığım yerde kaynanayla yaşayan bir allahın kulu yok bende türkiyedeyim herşey senin elinde insan ne ekerse onu biçer

kaynanaı bırak senin eşin de problem bır kere

nıye laf tasıyor..hanı anasıyla oturup dedıkodu yapan erkek tıplerı vardır bu tıpler her zaman evlılıklerınde kaybeder zaten ya evlılıklerını kaybeder yada aılelerını..cunku ıdare etmeyı beceremez ben yenı bır aıle kurdum demeyı beceremez ısınız cok zor..muhtemelen kaynanız esınızı cok hanımevladı buyutmus..anasının kuzusu modundan cıkamamıs..ben de bır oğlan annesıyım ve en buyuk korkum bu...oğlumu kendıne guvenen ana kuzusu olmayan esıne deger veren aılesıne deger veren bır es olması ıcın elımden gelenı yapacagım derım herzaman...allah omur verırsede bende esımle saglıkla afıyetle yaslanmak ıstıyorum ..gelın de damatta canları ısterse gelırler hıc de sıkmam ben hayatımı o zaman yasamaya baslayacagım zaten bu ulkede bole..bırde gelın dırdırı cekemem vallahı..allah herkesı mutlu mesut etsın..sana gelınce canım işin çok zor dediğim gibi..yapabılecegın tek sey esını ıkna etmek..zaafları varsa onları kullan ne dıyeyım..ama ınsan esıne guvenmelı bır kere annesıne yetıstırmemesı lazım....[/QUO. bu yazının altına imzamı atıyorum

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun durumun tam bir kabus.eşinle konuştuğunda madem annesine yetiştiriyor o zaman sende bir akşam kaynanan ve kayınpederinin yanındayken aç bu konuyu sakin ve saygılı bir şekilde rahatsızlıklarını dile getir.hep beraber bir çözüm bulmayı deneyin ama dediğim gibi kesinlikle saygı sınırını aşmadan.sonra haklıyken haksız duruma düşme.

Back
X