kaynanayla yaşamamayı istemek suçmu?

nubahar86

kızım abla oldu
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
501
13
118
39
Van
merhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim.....artık kayınvalidemle aynı evde yaşamak istemiyorum aramızda çok büyük sorunlar olmadı son bir kaç ay hariç tabi........ kendi evimiz var eşime sürekli söylüyorum ayrılma zamanı geldi yeter yüz göz olmadan bu işi tatlıya bağlayalım ama beyefendinin sanki umurunda değil............. bugün bu konu yüzünden yine tartıştık bana ben ölünceye kadar onlarla kalacağım beni kovmadıkları sürece,sende bu evden çıkamakayacaksın diyor........kafayı yedim psikolojim bozuldu sürekli sinirli etrafına bağıran kimseyle konuşmak istemeyen biri oldum ya ben böyle değildim artık çok yoruldum bana bir fikir verin ne olur:43:

Son düzenleme:
tabi yaşamak zorunda değilsin de eviniz olduğu halde neden eşiniz ayrılmak istemiyor onu anlamadım,kayınvalideniz ne diyor gitmeinmi diyor onun tepskisi nedir

kayınvalidem eşimi diğer çocuklarından çok ayrı sever herkesde farkında............bu yüzden olacakki ayrı ev lafını duyduğunda günlerce yemek yemediğini bilirim.....3 ay önce büyük kaynım ayrı yaşıyor bizi evden kovdu eşimde 1 ay içinde ayrılma kararı aldı tabi hiç inanmadım kayınvalidem o 1 ay içinde bana bi ilgi bi alaka anlatamam vazgeçmedim tabi..................... tam ayrılıyodukki kayınvalidem eşime yalvarmış nerdeyse ayağını öpecekmiş(üzüldüm tabi)eşimde dayanamamış tamam gitmiyoruz demiş....eşim evi önce satmak istedi çok ağladım istemedim vazgeçti şimdide kiraya verecekmiş artık birşeyde diyemiyorum çünkü sonu kavgaya dönüşüyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım:14::14:

Haklısınız kimse istemez ben de istemem.
Ama üzüldüm ben kayınvalidenize.Oğlunu bu kadar seviyor olması
ayrılmak istememesi,içimi acıttı birden bir anne olarak.
Belki bu kadar düşkün olması yanlış ama anne yüreği işte ayrılmak istemiyor.
Çok sorunumuz yok diyorsunuz,bir müddet daha devam edebilirsiniz.
Yavaş yavaş alıştırabilirsiniz bu fikre kv nizi.Eşinizden önce onu ikna etmelisiniz.
Kalp kırarak değil de gönül alarak yapın derim ben.
Eşimin umurunda değil demişsiniz ama yazdığınıza göre umurunda fakat
annesi ayağına kapanacak kadar yalvarmışsa ne yapabilir ki?
Sizin anneniz size böyle yalvarsa dinlemeyip gidebilecekmiydiniz?

Son düzenleme:
Haklısınız kimse istemez ben de istemem.
Ama üzüldüm ben kayınvalidenize.Oğlunu bu kadar seviyor olması
ayrılmak istememesi,içimi acıttı birden bir anne olarak.
Belki bu kadar düşkün olması yanlış ama anne yüreği işte ayrılmak istemiyor.
Çok sorunumuz yok diyorsunuz,bir müddet daha devam edebilirsiniz.
Yavaş yavaş alıştırabilirsiniz bu fikre kv nizi.Eşinizden önce onu ikna etmelisiniz.
Kalp kırarak değil de gönül alarak yapın derim ben.
Eşimin umurunda değil demişsiniz ama yazdığınıza göre umurunda fakat
annesi ayağına kapanacak kadar yalvarmışsa ne yapabilir ki?
Sizin anneniz size böyle yalvarsa dinlemeyip gidebilecekmiydiniz?

eşime yalvarmasına bende üzüldüm(zaten belirtmiştim) inanınki bu konuyu kayınvalidemle çok konuştum anlattımda gerekçelerini ama dinlemiyor olmazda olmaz diyor...............bana bi tarih verseler bu kadar bekle sonra ayrıl deseler tamam ama oda yok...........annem bana yalvarsa(gerçi annem asla öyle birşey yapmazda)her iki tarafı düşünerek karar veririm...............çünkü annesine kıyamazken beni ne kadar üzdüğünün ve yıprattığının farkında değil

Son düzenleme:
Back
X