- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
Hiç kaynana o pisss diye yaklaşmadım. O da bana hiç amaaan gelin işte diye yaklaşmadı.
Birbirimizin bir lafına alınsak uzatmak yerine kendi aramızda o an konuşarak hallettik. Küsme huyumuz olmadı. alınma olsa bile 2mizden başkası bilmedi.
Yeri geldi o beni çekti yeri geldi ben onu. Yani aman kırılmasın şeklinde değil de istiyor öyle olsun yarın da benim dediğim olur şeklinde.
Söylediği hiçbir şeyi eşime yetiştirmedim. O da benim söylediğim hiçbir şeyi kimseye yetiştirmedi.
Hiç kaynanayım ben dediğim olacak demedi, hiç ilk geliniyim her istediğim olacak demedim.
Birbirimizi eşimden/oğlundan bağımsız sevdik. O benim annem ben onun kızıyım. Yeri gelir birlik olur eşimi kıskandırırız.
Her fırsatta yüzyüze görüşürüz ama atıyorum canım gitmek istemiyorsa başka zaman gelelim dediğimde tribe bağlamaz, onun için de evden çıkasım yok dediğinde trip atmam sonra gelirsin derim. Yani bahane bulmayız birbirimize.
Evime geldiğinde iş yaptırmam, evine gittiğimde iş yaptırmaz. Herkesin düzeni kendinedir ve diğeri misafirdir.
Tabi her şey karşılıklı. Kaynanamın da benimle iyi geçinmeye niyeti vardı en baştan. Eğer öyle olmasa ben de fettan gelin olurdum valla.
ilişkiniz bizimkine benziyor vallahi,hamile olmasan,gelinim olmandan şüphelenirdim.
biz de birbirimize,trip atıp ,laf sokmak yerine açıkça söylüyoruz,fikirlerimizi.gerçi,henüz konuşmak için erken olabilir ama,şimdilik bir sorun yok.sınırlarımızı biliyoruz.ona göre davranıyoruz,sorun olmuyor.