- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Kimseye gebe kalmamak lazım yoksa çok çekmek zorunda kalırızNe arabın yüzü ne şamın şekeri. Ne o parayı alırım ne de kahrını çekerim.
ben de kaynana olucam 30 sene sonra, inşallah gelinim sever benimeraba. daha öncede bu konu hakkında konu açtım. Fakat yanlış anlaşıldm konu başka yerlere gitti. Kışın kv ve kp sırf evinde kombi yakmamak harcama yapmamak için gelip kalıyor. 10 gün bende 10 eltide falan.. Bugün eltiye geçtiler ve ben bitik durumdayım. İnanın kolumu kaldıracak halim yok. 3 öğün yemek 3 öğün bulaşık akşam çaydı kahveydi. Temizlikti.Birde surat asarsam hemen lafı geliyor yok surat astı falan diye. Yani zorlada olsa içimden gelmese de sinirden ölsem de pişmiş kelle gibi güleryüzlü olmak zorundayım. Durumları gayet iyi... olmasa anlarım da varken neden böyle oluyor. Şu an oturup hüngür hüngür ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ve kış boyunca bu böyle sürüp gidecek psikolojim bozuldu çok kötüyüm yaaa
Kendini tutma hüngür hüngür agla esine de anlat hissettiklerini. Ben diliyle anlat anlayacaktır. Gelene git denmez evet ama böyle sacma bi durum varsa ortada sen de yapım bu falan islerini bırak. Baktın eşin de seni anlamiyor ailesine tepki göstermiyor. Aynı şeyi eger senin annenler ayni sehirdeyse sen de onlara tembihle 15 gün kalsinlar size gelip.meraba. daha öncede bu konu hakkında konu açtım. Fakat yanlış anlaşıldm konu başka yerlere gitti. Kışın kv ve kp sırf evinde kombi yakmamak harcama yapmamak için gelip kalıyor. 10 gün bende 10 eltide falan.. Bugün eltiye geçtiler ve ben bitik durumdayım. İnanın kolumu kaldıracak halim yok. 3 öğün yemek 3 öğün bulaşık akşam çaydı kahveydi. Temizlikti.Birde surat asarsam hemen lafı geliyor yok surat astı falan diye. Yani zorlada olsa içimden gelmese de sinirden ölsem de pişmiş kelle gibi güleryüzlü olmak zorundayım. Durumları gayet iyi... olmasa anlarım da varken neden böyle oluyor. Şu an oturup hüngür hüngür ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ve kış boyunca bu böyle sürüp gidecek psikolojim bozuldu çok kötüyüm yaaa
Ne alakası var disini sıkmayla canım para veriyorlar diye canını alsın o zaman kizin. Hem yardım ediyorlarsa ogullarina ediyorlar. O kizin gunahi ne elleri ayaklari tutarken hergun onlara bakmaya. Hem de sacma bi sekilde ayni sehirde evleri varken.Bırkac yorumda kv size para heray verdiğini yazılmış .Eğer durum öyle ise iş değişir şikayet etmeyeceksin dişini sıkacak onların hizmetini edeceksin yada 1 kuruşuna tenezzül etmeyeceksin !
Ozaman onlara gebe kalmayacaklar . az yiyip çok kazanacak ve kv kp eline bakmayacaklar , hem tenezzül etmeyeceksin hem paralarını yiyeceksin hemde 10 karış surat afra pufra etmeye hakları yok kanatimce ben kv olsam yaparmıydım hayır kaşıkla verip kepçe ile çıkartmak olur madem evladlarıma yardımım dokunuyor burunlarından getirmezdim niye kv olarak kendimden tiksindireyim elim ayağım tutuyorken hem çok rahatsız olurum orda burda yatılı kalmalarına Allahım korusun hiç sevmem öyle şeyleri . Lakin çoğu maaalesef bu şekilde değil 2 kuruş verdi diye satın aldım sanıyor yazık .Gelin olsaydım mademki geçimimize katkıları var mecburen katlanırdım....Ne alakası var disini sıkmayla canım para veriyorlar diye canını alsın o zaman kizin. Hem yardım ediyorlarsa ogullarina ediyorlar. O kizin gunahi ne elleri ayaklari tutarken hergun onlara bakmaya. Hem de sacma bi sekilde ayni sehirde evleri varken.
Dalga geçilecek bir durum göremedim ben... ayrıca hiçte komik değilsin. Lütfen saygı
Bakın arkadaşlar burdan bana para alıyosan o zaman eşşek gibi katlanacaksin gibi anlamları gelen sözler yazanlar.... o parayı ben almıyorum. Veriyolarsa oğullarına Veriyolar. Kınamayın yaşadıklarımı kimin ne olacağı belli olmaz bu hayatta. Düşmem der düşersin. ŞaşmaM Der şaşarsın. Ben gelinlik görevimi sayımı gösterir evime gelene elimden gelenin fazlasıyla hürmetimi gösteririm. Benim amacım sadece sizinle dertleşmek ti. Beni anlayıp güzel tavsiyelerde bulunanlara teşekkür ederim.
Dalga geçilecek bir durum göremedim ben... ayrıca hiçte komik değilsin. Lütfen saygı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?