Kaynanın bitmeyen misafirliği

Eltinizle beraber olup kombi ne kadar yakıyorsa birleşin ödeyelim deyin kv belki utanırda yaptığı edeosizliğin farkına varırlar hem karlı çıkan taraf siz olursunuz 3öğün yemek pişirme bulaşık temizlik onların kahrını çekmek vs bence bunu açık açık konuşun ne sen nede eltiniz kv kp hizmetçisi değilsiniz evlendiysen onlara kölelik yapmak zorunda değilsiniz! Çok sinir oldum kv şuanda !

Son düzenleme:
Bırkac yorumda kv size para heray verdiğini yazılmış .Eğer durum öyle ise iş değişir şikayet etmeyeceksin dişini sıkacak onların hizmetini edeceksin yada 1 kuruşuna tenezzül etmeyeceksin !

Alem iyicene ac olmus anacim
Kombi yakmamak icin gelinin evine coreklenmek de nedir? Ben akilliyim kombiye para vermiyorum siz gerizekalisiniz veriyorsunuz ustune bir de beni isitiyorsunuz demekle ayni sey

Başka bi nedenden dolayı gelseler bişey demicemde kombi yakmamak icin neden insanlara sıkıntı ederler bilemem illaki kalmaya gelecekler ama sürekli böyle sıkar insanı sende zorlanırsın onlar varken

Onlardan para alıp onlara hizmet edeceğine işe gir başkalarına hizmet et parani al üstüne sigortanda olur hiç değilse. Kendini ezdirme yeri geliyor kendi ana babamiza bu kadar hizmet etmiyoruz.
Size parasal yardim etmeleri köle gibi kullanmalari anlamina gelmiyor.

ben de kaynana olucam 30 sene sonra, inşallah gelinim sever beni

Off evlendikten sonra aileler bi rahat bıraksa olmuyo mu ya, bi uzak durun bi geri durun ya valla hiç evlenmek istemiyorum, hakkımda hayırlısı

Konu sahibi kv para alma arkadaşların dediği gibi ve eltinle konuş birlik olun, siz ödeyin şu arsızların faturasını bari huzurunuz olsun... arkadaş doğalgaz çok gelcek diye insanların rahatını bozmak nedir ya, oturun işte evinizde sakız gibi yapışmayın, ev çok başka bişey ya, sürü halinde yaşanmaz. Herkes evini bilecek. Yaşlı olsanda fark etmez

Burları okudukça sinirleniyorumda

Kombiyi boz saka bir yana
Onlardan para almayi birakin mecbur nakacaksin olayi bitsin
calissan da calismasan da uzun misafirligi bitirmeye calis sen calisirsan bu defa gelin nasil olsa calisiyor deyip eltime hic gitmeden butun kis sende kalirlar

Kendini tutma hüngür hüngür agla esine de anlat hissettiklerini. Ben diliyle anlat anlayacaktır. Gelene git denmez evet ama böyle sacma bi durum varsa ortada sen de yapım bu falan islerini bırak. Baktın eşin de seni anlamiyor ailesine tepki göstermiyor. Aynı şeyi eger senin annenler ayni sehirdeyse sen de onlara tembihle 15 gün kalsinlar size gelip.
Bakalım nasilmis oyle kb kv yaninda put gibi oturup sıkılması. Eger annenler yoksa da dedikleri gibi bi kursa falan yazil. Seni mesgul edecek biseye. Yogunum yoruluyorum ayakları yap.

Bırkac yorumda kv size para heray verdiğini yazılmış .Eğer durum öyle ise iş değişir şikayet etmeyeceksin dişini sıkacak onların hizmetini edeceksin yada 1 kuruşuna tenezzül etmeyeceksin !
Ne alakası var disini sıkmayla canım para veriyorlar diye canını alsın o zaman kizin. Hem yardım ediyorlarsa ogullarina ediyorlar. O kizin gunahi ne elleri ayaklari tutarken hergun onlara bakmaya. Hem de sacma bi sekilde ayni sehirde evleri varken.

Ozaman onlara gebe kalmayacaklar . az yiyip çok kazanacak ve kv kp eline bakmayacaklar , hem tenezzül etmeyeceksin hem paralarını yiyeceksin hemde 10 karış surat afra pufra etmeye hakları yok kanatimce ben kv olsam yaparmıydım hayır kaşıkla verip kepçe ile çıkartmak olur madem evladlarıma yardımım dokunuyor burunlarından getirmezdim niye kv olarak kendimden tiksindireyim elim ayağım tutuyorken hem çok rahatsız olurum orda burda yatılı kalmalarına Allahım korusun hiç sevmem öyle şeyleri . Lakin çoğu maaalesef bu şekilde değil 2 kuruş verdi diye satın aldım sanıyor yazık .Gelin olsaydım mademki geçimimize katkıları var mecburen katlanırdım....

Bakın arkadaşlar burdan bana para alıyosan o zaman eşşek gibi katlanacaksin gibi anlamları gelen sözler yazanlar.... o parayı ben almıyorum. Veriyolarsa oğullarına Veriyolar. Kınamayın yaşadıklarımı kimin ne olacağı belli olmaz bu hayatta. Düşmem der düşersin. ŞaşmaM Der şaşarsın. Ben gelinlik görevimi sayımı gösterir evime gelene elimden gelenin fazlasıyla hürmetimi gösteririm. Benim amacım sadece sizinle dertleşmek ti. Beni anlayıp güzel tavsiyelerde bulunanlara teşekkür ederim.

Düşmez kalkmaz bir Allah, ne olacagımız belli olmaz diyerek konuyu baska yöne çekiyorsunuz.. Veriyorlarsa oğullarına veriyorlar diye de birsey yok, siz bir ailesiniz.. Ozaman eşiniz bize veriyorlar diyerek size işlerde yardım etmeli.. İnsanlara bir konuda hak verdim ki sizin bukonuda bir cevabıza rastlamadım, illa sadece eşiniz çalısacak degil tabi ki sizde birşekil de para kazanmak istemez misiniz.. z

Aaahhh ahhh cok sey yazicamda vaktim yok...evlendik tek bir corabini gormedim esimin ailesinin sadece onu dunyaya getirmeye vesile olmuslar...esimin üstüne dunya kadar borc yiktilar telekom faturaları dogalgaz faturaları ve bunlari bize zamaninda demedi kv de..birgun aile resimlerine bakarken telekomdan 2008 yilinda 70 liralik 3 aylik internet borcuna ihbarname gelmis o gun gördüm esimde kv de onensemedi odicem ayligi bekliyom dedi... sene 2011 oldu esimin maaşına haciz geldi..borcu ödememis ve biz o borcu ödedik nekadar biliyomusun 2500lira avukat mahkeme masrafiyla birlikte..ve bunun gibi bir cok sey...bunlara ragmen sanki bana ev ocak acmislar düğün yapmislar gibi afrasini cektim yillarca...oyüzden veriyolarsa sendende saygiyi beklerler isterler 2+2=4 eder..bu kadar net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…