Kaynanın bitmeyen misafirliği

Sizde paralarını almayın o zaman gidin çalışın , ben onların yerınde olsam sana kuruş yedırmem de gerçi onlar evlatlarına kıyamıyordur madem evde oturuyosun yemeklerını de yapıcaksın çaylarını da , yok öyle yağma onlar sana para versin sen evde popo büyüt bu ne yüzsüzlük.

Kombi 1 ayda ne kadar yakar size ettikleri yardım ne kadar ki kombi parasından kaçıyor bu insanlar. Zaten sabah öğlen akşam yemek yap meyvesi falan derken yine masraf onlar olmasa kendinize o kadar özenmezsiniz daha az masraf olur bayağı bir yardım yapıyorlar herhalde size

Kombi bahane sanırım sizi ucretli hizmetçi tutmuşlar karşılığını veriyorlar ...arkadasin önerisi en mantiklisi işe girin çalışın bunlara muhtaç olup hizmet ermektense kendi yaginizla kavrulun

Yavrum okusaydın çalışsaydın ailesinden bağımsız para kazanan adamla evlenseydin. Kimseye etvallahın olmazdı. Mecbur br zorluk yaşican bu hayatta. Öyle her şey güllük gülistanlık olmuyor.

Almasak biz naparız dediğine göre derde deva bir para

Daha öncede söyledim git çalış o zaman. Adamların parasini alıyorsun ama. Evde oturup hic bie caba sarfetmeden. Paralarını yerken güzel dimi? Eline herseyi koca evinde gördü demek güzel. Hem sana hem eltine para yardımı yapan adamların kombine düşündüğünü sanmıyorum. Belli ki yalnız kalmak istemiyorlar kışları...

Para veriyoruz bakacaklar kafasında da olabilirler bilemicem. Bi öff deseniz başa kakılcak para mevzusu var ortada. herkes yerini bilse böle sıkıntılar olmicak

Siz insanlardan yardım alıyorsunuz öpün başınıza koyun bence 10 gün kalıyorlar ya bütün kış kalsalardı nolucakdı,girin bi işe çalışın destek istemeyin ozaman gelmezler,çalışmanıza engel bi durummu var bilmiyorum ama böyle devam ederse daha çok uzun kışlarınız olur

Konu sahibi cok kotu alistirmissin...boyle deli gibi hizmet etmemeliydin bastan.Ay annecimsen geldin ben senin yemeklerini cok ozledim artik sen yemek ben temizlik yaparim de birde arada hastayim oram agariyo buram agariyo basla sikayet etmeye bakalim seneye geliyor mu

Bir arkadas, kv geldiginde cocugun esyalarini iyice her tarafa dagitiyormus, ona hic yer birakmiyormus. Kv de bu ev size bile dar deyip rahat edemedigi icin gidiyormus

En iyi yöntem bu ama sizinkinler iki kisi. O yüzden bu yöntem fazla tutmaz. Bence Kv de is görmesini falan iste. 3 günden sonra misafir sayilmiyorlar, kültürümüze göre

Ay en sinir oldugum tipler yaa. Bizimkilerde bize gelip 6 ay kaliyordu. Nasil bunaliyordum. Su icecekleri bir bardagi dahi benden istiyordu. Surat yapa yapa 2-3 aya indirttim ama yinede 2-3 ay bile dayanilmaz geciyor. Düsün seninkinin 2-3 ay versiyonu Aynen bu smileyler gibi yapmak istiyorum ama büyüktür, saygidir bilmem ne iste olmuyor

sende kvnin eline hergün ver oklavayı "anne oğlun senin böreğini özlemiş ben yapamıyorum öyle de" açtır börekleri

ertesi gün patatesli sonraki gün kıymalı, sonraki gün mantı.

ay belim ağrıyo bi süpürge yapsan nasıl mutlu olurum de 3. gün kaçar

Kombili boş mezar olsa atlayacaklar..

Cok iyi

Aman gecmisi sil. Kocan okur falan. Sonra gelip bize kızıyorlar

Karisina kizdimi bende merak ettin

Konuya gelirsek Allah yardımcın olsun nasıl baskasınon evınde rahat edıyolar anlamıyorum 10 gün tatılın tadını cıkarın yada bozun konbıyı bu tıp mısafırı agırlamak zor

Bize efendi ayakları yapti ama kızmıstır illaki...
Nutuk verdi ve gitti

maddiyatına tenezzül ettiğiniz insanların varlığınada katlanıverin bi zahmet... hem yardım etsinler hemde gelmesinler oh ne ala memleket...

Yanlis hatirlamiyorsam konu sahibi bu para yardimi meselesinde "almazsak napariz" yazmisti ve buradaki diger üyeler iyi el el üstünde otur o zaman diye topa tutmustu, bir ise gir git calis caycilik temizlik yap parayi kabul etme demislerdi. Görüyorum bir sey degismemis. Ogluyla gelinine maddi yardim yaptiklari icin hizmet servis bekleme olayi oldugu gibi duruyor.
Benim yapim öyle degil, bunu yapamiyorum, söyleyemem diye diye hizmetcilige devam. Ben olsam saga sola bakar tezgahtarlik kasiyerlik demez bir is bulurdum. Merdiven silerdim. Aksamdan aksama kayinvalide kayinpederi cekerim, yemek yaparlarsa oturur yeriz, yapmazlarsa kendime sandvic hazirlar gecerdim köseye. Paralarina muhtac olmayacagim icin eyvallahim da olmazdi. Gelip kaliyorlarsa baslarinin caresine baksinlar, pisirip yesinler, yikayip assinlar ben yokken derdim ama sizin yapinizda yok degil mi??

Yaptiklari yanlis dogru degil, maddi durumlari iyi oldugu halde ogullarina verdikleri paranin karsiliginda gelip kalmalari, otel gibi hizmet beklemeleri cok ayip ama parayi veren düdügü calar diye bosuna söylememisler degil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…