Kaynatam ameliyat sonrasi bende kalacakmış

tugbaoyku

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2024
450
-13
13
28
Kaynatam fitik ameliyatı olacak
Ameliyat olduktan 3 4 gün sonra yanıma gelecek kalmaya doktor ağır iş yapma demiş 1 hafta kalacaklar

Gelen giden olacak. Benim eşim ailemle konuşmuyor iki tarafında haklı sebebi var kabul etsem mi sizce ? Kaynatam iyi seker gibi beni hiç kırmadı ama Kaynanam ne zaman memlekete giysem hep bi isyandaydi en basiti çamaşırları makineye atmayın demiş eltime ben atarım vs

Normalde kabul edin bir hafta derdim ama benim eşim ailemle konuşmuyorsa bende kusura bakmasın onun ailesinin gönlünü yapamam . Size sorsam kaç tane kayinvalideyle sıkıntı yaşamışsınızdır . Benim ailem uzakta kalacak eşimin ailesinin ben her zaman yanında olamazdım

Normalde kabul edin bir hafta derdim ama benim eşim ailemle konuşmuyorsa bende kusura bakmasın onun ailesinin gönlünü yapamam . Size sorsam kaç tane kayinvalideyle sıkıntı yaşamışsınızdır . Benim ailem uzakta kalacak eşimin ailesinin ben her zaman yanında olamazdım
Valla benim ailem kimse gelmiyor evime ama diyor benim tarafımdan sana bisey yapan olmadı

Ameliyat olduktan 3 4 gün sonra yanıma gelecek kalmaya doktor ağır iş yapma demiş 1 hafta kalacaklar

Gelen giden olacak. Benim eşim ailemle konuşmuyor iki tarafında haklı sebebi var kabul etsem mi sizce ? Kaynatam iyi seker gibi beni hiç kırmadı ama Kaynanam ne zaman memlekete giysem hep bi isyandaydi en basiti çamaşırları makineye atmayın demiş eltime ben atarım vs
Benim ailemle konuşmayan adamın annesine bakmam kimse kusura bakmasın

Karşılıklı bir sorununuz yoksa kabul edin bence.

Benim eşimle ailem de problem yaşadı ve her iki tarafta kendine göre haklı ama benim hatrım için her iki tarafta da asla küsme gibi durum söz konusu olmadı. Evet bir mesafe soğukluk var ama o kadar. Şimdi siz kp şeker gibi adam diyorsunuz, eşinizin yaptığı saygısızlık yüzünden kp’i kırmaya gerek var mı? Sizin probleminiz aslında eşinizin ailenize tavrı. He bakmak zorunda değilsiniz o ayrı bir konu. Bakmak istemezseniz bakmayın kabul etmeyin evinize ama eşiniz yüzünden olmamalı sebep. Kv ise başka bir konu, size şu an ihtiyacı olan kişi kv değil, kp.

Ben olsam bakardım normal zamanlarda kimse gelip kalsın istemem ama hastalık bu

Benim kayınpeder de ameliyat oldu üst katımda oturuyor kayınvalidem emekli ama çalışıyo yinede izin bile almadı kocasına bakmak için bende bakamam dedim eşim izin aldı 15 gün eşim baktı yemeğini falan yaptım eşim çıkarttı hep yani erkek adam sonuçta ben ne kadar bakabilirim kayınvalide de izin alabilirdi ama almadı keşke sizinki gibi şeker bi insan olsa çekilirdi ama maalesef anamızdan emdiğimizi burnumuzdan getirir genelde kayınvalidem neden bir hafta izin almadın dedim bana bağırır çağırır benide hasta eder dedi 😂 olan benim kocanın 15 günlük maaşına oldu ben direk söyledim bakamam diye 😂 bence sizde söyleyin eşi baksın

Gezmeli tozmalı konuda öyle demişti. 😀
Kendileri adam bana baksın diye evleniyor ama sanıyor ki adam vitrine koyacak. Bakıcılar, hizmetliler tutacak para yoksa mecbur pamuk elini bi işe sokucan yani yapacak bişey yok. Kaynana da geliyor heralde o da kendine baktırcak öföföf fena.

Back
X