• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynatam ameliyat sonrasi bende kalacakmış

28 yaşındaydım ve kaynata kelimesini hayatımda ilk kez duymuştum üstelik kaç yıllık da evliydim. Doğuya tayinımız çıkmıştı, apartmandan komşular geldi. Tanışıyoruz falan. Trakyalı canım komşum evi kaynatam tuttu dedi kendi sivesiyle. Hatayli diğer komşum şok olmustu. Neeee kaymakam mi geldi tuttu sizin evi diye 😂😂😂. Millet yıkıldı gülmekten. Ben hala diyom ki kaynata ne 🥴🤣

Tövbe yarabbi kim kaynata kelimesini kullansa aklıma bu olay gelir.

Konu sahibi karar senin elbet ama ailem benim evime gelmiyor gelemiyorsa pırlanta olsalar içimden gelmez

Kaynatam fitik ameliyatı olacak
Ameliyat olduktan 3 4 gün sonra yanıma gelecek kalmaya doktor ağır iş yapma demiş 1 hafta kalacaklar

Gelen giden olacak. Benim eşim ailemle konuşmuyor iki tarafında haklı sebebi var kabul etsem mi sizce ? Kaynatam iyi seker gibi beni hiç kırmadı ama Kaynanam ne zaman memlekete giysem hep bi isyandaydi en basiti çamaşırları makineye atmayın demiş eltime ben atarım vs
Normalde dünyanın rengine kansak hiçbirimiz istemeyiz , o benim ailemle konuşmuyorsa bende bunu yapmak zorunda değilim deriz ama gerçekten hasta insana bakım yada hizmet dinen çok sevap bunu düşünerek kabul edebilirsiniz 🙏🏻

28 yaşındaydım ve kaynata kelimesini hayatımda ilk kez duymuştum üstelik kaç yıllık da evliydim. Doğuya tayinımız çıkmıştı, apartmandan komşular geldi. Tanışıyoruz falan. Trakyalı canım komşum evi kaynatam tuttu dedi kendi sivesiyle. Hatayli diğer komşum şok olmustu. Neeee kaymakam mi geldi tuttu sizin evi diye 😂😂😂. Millet yıkıldı gülmekten. Ben hala diyom ki kaynata ne 🥴🤣

Konu sahibi karar senin elbet ama ailem benim evime gelmiyor gelemiyorsa pırlanta olsalar içimden gelmez
Kayın-ana / kayın-ata ünlü düşmesine uğruyor aslında çok garip degil 😅
Kaynana gezecekmiş. Ameliyatlı adamla da ne güzel olur gezmesi şimdi.
Kaynana tam bir queen hasta kocayi geline, hayvanlari ogula kitleyip istanbul gezisi yapacak. Ben kaynanayi eminonune 435tllik kahvalti + tekne turuna gotururum. Kaynanalik taktikleri alirim.

Valla benim ailem kimse gelmiyor evime ama diyor benim tarafımdan sana bisey yapan olmadı

Tam tersini düşünün. Onun ailesiyle yaptığı kötülük sebebiyle sen görüşmüyorsun sadece bu yüzden şeker gibi babana hasta iken bakmayacak. İster misiniz?

Ha zaten başlığa bakın söz hakkınız da yok kalacakmış kararı çıkmış. En kötü ihtimalle kavga çıkaracak sonra da yine bakacaksınız.

Ameliyat olduktan 3 4 gün sonra yanıma gelecek kalmaya doktor ağır iş yapma demiş 1 hafta kalacaklar

Gelen giden olacak. Benim eşim ailemle konuşmuyor iki tarafında haklı sebebi var kabul etsem mi sizce ? Kaynatam iyi seker gibi beni hiç kırmadı ama Kaynanam ne zaman memlekete giysem hep bi isyandaydi en basiti çamaşırları makineye atmayın demiş eltime ben atarım vs
Hıc anlamıyorum
Alay degıl hıc anlamıyorum
Kaynata kım oluyo kayınvalide mı
Kayınbaba mı
Kayınbırader mı
Esın babannesi dedesi ebesi fılan mı
Kim bu kaynata

1 hafta idare edin ne olacak.Bizlerde yaslanicaz.

Valla benim ailem kimse gelmiyor evime ama diyor benim tarafımdan sana bisey yapan olmadı
Valla siz de sorun arasanız eminim bir sürü bulurdunuz. İnsanın biraz da geçinmeye gönlü olacak. Kendi anam babam benim evime girip çıkmıyorsa ben de karşı tarafın ana babasına yüz vermezdim açıkçası.

Bakardim insanlik hali adam sizi sectiyse belki sizde daha rahat edecegini düşündüğü icindir esinizde izin alsin bir kac gun

Aaa demek ki Trakyalılar kullanıyor çünkü bizim ailede hep kaynata denir göçmeniz biz de 😂😂

Benim ailemle konuşmayan adamın annesine bakmam kimse kusura bakmasın

Eşim Ailemle konuşmayanın bende almam muhataba

Benim için burada kriter kendi ailemin benim evime gelip gelemiyor olması. Sizin aileniz sizin evinize gelemiyorsa eşinizin ailesi de gelmesin bi zahmet. Ama eşiniz ailenizin sizin evinize gelmesime ses etmiyorsa gelsinler tabi ne olacak. Eşiniz için sizde 1 hafta ailesini misafir edin.

Valla siz de sorun arasanız eminim bir sürü bulurdunuz. İnsanın biraz da geçinmeye gönlü olacak. Kendi anam babam benim evime girip çıkmıyorsa ben de karşı tarafın ana babasına yüz vermezdim açıkçası.
Ama sorun şu.Kadının amcası adama iftira atmış aileside iftiranın yanında olmuş yorumlarda konu sahibi öyle yazmış.Burada onlarca buna benzer konu var bunu erkek ailesi yapınca görüşme alma evine gitsin evlerinde görsün deniliyor ama kadın tarafı yapınca hoşgörelim bu iki taraflılık değil mi?
Düşünsenize size iftira atılıyo ve eş aileniz bunun yanında oluyor siz alır mıydınız insanları evinize.Bence adaletli olalım.

Bizim orda da kullaniliyor 🙊🤣 Çanakkale

Back
X