Kaynatamların bize yaptığı evi görümcem kıskanıyor sürekli bizde

Ikimelekannesi42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
43
19
3
28
Merhaba bir önceki konumda eşimle kavga ettiğimizi ve evi terk ettiğimi yazmıstim hala kavgaliyız ve arayıp sormuyor çoğu kişi kaynanamı falanda haklı görmüş herkesin kendi görüşu aslında bunu bende düşündüm onların tarafından bakınca ben çok mu kötü bir insanım diye ama biraz okursanız benimde ne kadar haklı olduğumu anlıyacaksıniz. Eşim tek erkek çocuk 3 tanede görümcem var biri bekar okuyo biri almanyada yaşıyor biride çok yakınimizda evli ve 3 çocuğu var. Bu en büyük görumcem. Beni hayattan soğutan kişi. Ben yaz gelmesin diye dua eder oldum inanın. Yaz geldimi bana hayatı zindan ediyolar almanyadaki görümcemde geliyor ve onunda 3 çocugu var ve ikisi birlikte sürekli bizde kaliyorlar çocuklarıma hiç eğitim veremez oldum. Çünkü ben bişeye karşı çiksam babaannesigilin istediğini yapıcağıni çok iyi biliyor. Ve ayrıca o çocuklarda sürekli bizim eve girip çıkıyorlar bende rahatsız oluyorum. Benimde bi düzenim var. Görümcemler kendileride çıksalar yanlarında çocukları gelse hiç rahatsız olmam. Ama sırf bana gıcıklık olsun diye bütün çocukları bana gönderiyorlar. O evide ben kesinlikle istemedim ben evlendikten 1 sene sonra yapılmaya başlandı ben 7 aylik falan hamileydim oğluma üst katı açıp yeniden bi kat çıktılar. Ve 2 senede falan tamamlandı iyice tamamlanmadanda oturduk. Biz içindeyken hala daha yapılmaya devam edildi. İlk başlarda çok ümitliydim rahat etceğimizi düşündüm ama görümcemler hayatımdan bezdirdi. Eşimede yansitmaya başladım aslında oda istemiyor ablasıgilin sürekli bizde olmasını ama bişey diyemiyor. Bana falanda destekti bu konuda sende kendini göster altta kalma falan diyodu ama ben ufacik kendimi gösterdim. Çocuğuma yaptıkları bi haksızlıga karşı çıktım. Ve eşimde bana surat yaptı hemen. Yani diyeceğim oki beni o eve geri götürmeye gelirse kesinlikle gitmiycem gerekirse boşanırım bu yüzden çok sevmeme rağmen huzurum kalmadı artık bana yapılanları bildiği halde hala daha onlara destek çıkarsa kendisi bilir

Sizin o evde söz hakkınız hiç yok gibi. Görümcenize niye hiç sınır cekmediniz. Esiniz surat yapsa yapsın. En fazla ne kadar sürerdi.

Neden devam konusu açıyorsunuz eski konunuzdan da devam edebilirsiniz..

Ben kv nizi haklı görmedim, sizin evi terkederek fevri davrandığınızı düşündüm..

Eşiniz blöfünüzü görüp boşanmak isterse bir B planınız var mı?

Neden devam konusu açıyorsunuz eski konunuzdan da devam edebilirsiniz..

Ben kv nizi haklı görmedim, sizin evi terkederek fevri davrandığınızı düşündüm..

Eşiniz blöfünüzü görüp boşanmak isterse bir B planınız var mı?
Öncelikle yeni üyeyim nasil olduğunu bilmiyorum henüz sayfanın ve ikinci olarak sizin görüşünuzdur saygı duyarim ve boşanma konusuna gelincede gerçekten öyle bişey olursa sadece çocuklarım için yasarım anlaşmalı şekilde bile boşanırım gerekirse ve çocuklarımı asla vermem

Ne yapıyor bu görümceler

Çocuğunuza haksızlık dediğiniz nedir

Olayı anlatsanıza

Görünce Kv ye geliyor sizin de çocuğunuz var diye oynasınlar deyip size gönderiyor

Evet bu sık tekrarlanınca insanın canı sıkılır da bunun ev ile ya da sizi kıskanmak ile ilgisi yok ki

Klasik aynı apartman hayatı

Hatta o Kv başka şehirde olsa almanya dan görümceniz gelse o şehre ziyarete gidilir tüm masraf da eşinize yıkılır vs

Merhaba bir önceki konumda eşimle kavga ettiğimizi ve evi terk ettiğimi yazmıstim hala kavgaliyız ve arayıp sormuyor çoğu kişi kaynanamı falanda haklı görmüş herkesin kendi görüşu aslında bunu bende düşündüm onların tarafından bakınca ben çok mu kötü bir insanım diye ama biraz okursanız benimde ne kadar haklı olduğumu anlıyacaksıniz. Eşim tek erkek çocuk 3 tanede görümcem var biri bekar okuyo biri almanyada yaşıyor biride çok yakınimizda evli ve 3 çocuğu var. Bu en büyük görumcem. Beni hayattan soğutan kişi. Ben yaz gelmesin diye dua eder oldum inanın. Yaz geldimi bana hayatı zindan ediyolar almanyadaki görümcemde geliyor ve onunda 3 çocugu var ve ikisi birlikte sürekli bizde kaliyorlar çocuklarıma hiç eğitim veremez oldum. Çünkü ben bişeye karşı çiksam babaannesigilin istediğini yapıcağıni çok iyi biliyor. Ve ayrıca o çocuklarda sürekli bizim eve girip çıkıyorlar bende rahatsız oluyorum. Benimde bi düzenim var. Görümcemler kendileride çıksalar yanlarında çocukları gelse hiç rahatsız olmam. Ama sırf bana gıcıklık olsun diye bütün çocukları bana gönderiyorlar. O evide ben kesinlikle istemedim ben evlendikten 1 sene sonra yapılmaya başlandı ben 7 aylik falan hamileydim oğluma üst katı açıp yeniden bi kat çıktılar. Ve 2 senede falan tamamlandı iyice tamamlanmadanda oturduk. Biz içindeyken hala daha yapılmaya devam edildi. İlk başlarda çok ümitliydim rahat etceğimizi düşündüm ama görümcemler hayatımdan bezdirdi. Eşimede yansitmaya başladım aslında oda istemiyor ablasıgilin sürekli bizde olmasını ama bişey diyemiyor. Bana falanda destekti bu konuda sende kendini göster altta kalma falan diyodu ama ben ufacik kendimi gösterdim. Çocuğuma yaptıkları bi haksızlıga karşı çıktım. Ve eşimde bana surat yaptı hemen. Yani diyeceğim oki beni o eve geri götürmeye gelirse kesinlikle gitmiycem gerekirse boşanırım bu yüzden çok sevmeme rağmen huzurum kalmadı artık bana yapılanları bildiği halde hala daha onlara destek çıkarsa kendisi bilir
Yeni evlenecekler artik su altli üstlü oturma secenegini tamamen kurutsun ya .. hep bi huzursuzluk bi kavga ..

Ben olsam çocuklar geldiğinde geri gönderirim görümcelerime de çocuklar durmuyor hepsiyle baş edemiyorum derdim ister alınsınlar ister kırılsınlar işime gelirdi
Eşim surat asmış yemek yememiş ban sarılmamış umrumda olmazdı
Şimdi sen gittin milletin keyfi yerinde olan sana oldu
Kreş mi burası çocuklar geliyor ev işi bile yapamıyorum benimkiler bana yetiyor zaten diyebilseydin şu an kendi evindeydin.

Tabiki rahatım ama huzursuzum insan nekadar baba evinden gelin çıksada rahat edilmiyor bide iki çocukla
Rahatsanız bence ayrı eve çıkma konsunda kararınızı kabul ettirene kadar barışmayın eşinizle .
Madem sizi sevdiğine eminsiniz (diğer konuda yazmıştınız) bence dik durursanız geri adım atar.

Oncelikle umarim esinle arandaki bu krizi bir an once asarsin ve ayri eve ya da kendi evine donersin is bosanmaya falan varmadan..
Bir daha boyle birsey olursa altta kalma.. Onlar yollamadan Sen kendi cocuklarini kayinvalidene yolla.Ya da ustteki bir arkadasin dedigi gibi benimkiler bana yetiyor bunca cocukla bas edemiyorum de. Bu ne yuzsuzluk ya.

Ne yapıyor bu görümceler

Çocuğunuza haksızlık dediğiniz nedir

Olayı anlatsanıza

Görünce Kv ye geliyor sizin de çocuğunuz var diye oynasınlar deyip size gönderiyor

Evet bu sık tekrarlanınca insanın canı sıkılır da bunun ev ile ya da sizi kıskanmak ile ilgisi yok ki

Klasik aynı apartman hayatı

Hatta o Kv başka şehirde olsa almanya dan görümceniz gelse o şehre ziyarete gidilir tüm masraf da eşinize yıkılır vs
Bakin bizim ev bahçeli ve çıkmaz sokak çocuklar rahat hareket ediyolar ve evde üç bisiklet vardı ikisi benim çocukarın biride görümcemin çocuğunun ve görümceminkinin tekeri kırılmiş oda erkek çocuğu bu arada bitane bisikleti benim kızim sürüyor kızim 1.5 yasında ama çok akıllı vermez oyuncağını falan ondan almaya çalıştı görümcemin oğlan ve alamadı bu defa görümcem oğluna git abinden al o pedallarına basmiyor sen o bisikleti sür dedi oğlumda biraz saf hemen veriverir oyuncaklarını aslında bu zamana kadar bende buna göz yumdum neyse verdimi noldu bilmiyorum o arada benim oğlan bisikletin basinda ağliyo halasıda diyoki sen pedallarına basmiyosun sen süremezsin ve bunu ilk yapışıda değil şimdiye kadar sustum sustum ben o anda evdeydim ve oğluma bağırdım yukardan eve çık çabuk dedim onlara hiç bişey demedim daha sonrada ben suçlu oldum

Son düzenleme:
Back
X