Kaynım benimle konuşmuyor

Olayı bence fazlasıyla büyütüyorsunuz. Bence eşinizi arayıp konuş, yoksa şöyle böyle olur demeyin.
Hiç mi kaynınızla nazınız sözünüz yok. Benim kaynımla bir sorunum olsa (ki olmuştur) herkesin içinde "ne oldu neden bu tavır" diye sorarım. Konuşur arada tartışır hallederiz oracıkta. Siz de keşke gittiğiniz akşam bunu yapsaydınız. Şimdi eşinizi arayarak boşuna olayı büyütüyorsunuz.

bencede kaynınızla konuşun belkide ortada bişey yoktur başka bişeye canı sıkılmıştır

Bence umursamamazlıktan gel gitsin...
Nekadar umursarsan okadar zarar görürsün insanlardan....

boşuna üzüyorsunuz kendinizi konuşmazsa konuşmasın çok tınn
benim fikrim ayrılığı hala kabullenememiş
zaten tekrar birlikte oturmayı teklıfte etmiş
o kendini düşünüyordur sevgilisi falan varsa oda annesyle birlikte oturmak istemiyorsa onları kafasına takıp aklısıra size trip yapıyordur
hiiiiçç sormayın bile bence umursamayın

amann boşver yaaa ,belki o an başka bişiye sıkılmıştır üsteleme eşinede ileri geri konuşma

Amann şu fani dünyada üzüldüğünüz şeye bak,.Konuşmazsa konuşmasın salla yavv.Dert sanki.Keşke benimki de benle konuşmasa.

bi daha yanyana geldiğinizde aynı tavırda bulunursa sorarsınız sebebini
arayıp konuşmanın yada eşinizi araya sokmanın anlamı yok bence

anammm kız sen dert edicek şeymi bulamıyon çokta tın konuşmassa konuşmasın ben olsam hiçç umursamam bu kadar ince düşünmek dert sahibi yapar adamı hee takma kafanaaaa boshayallersmile

konuş kardeşinle yoksa bidaha o eve gitmem .kardeşini arıcam ve bunu sorucam dedim.haberi olsun diye..oda sen değil ben konuşurum dedi.ok.olay bu...üstelik benim kardeşlerime ve aileme gidilip gelinmiyosa eşim tarafından ve zamanında ufacık birşey büyütülmüş bayramda bile aileme yalnız gitmek zorunda kalıyosam ..kusura bakmasınlar......neyse arkadaşlar zaten canım sıkkın..kaynımın olayıda tuz biber oldu..hepinize yorumlarınız için ve bana zaman ayırdığınız için teşekkürederim.opuyorumnanaktan

sizin daha büyük sıkıntılarınız da var demek. neden siz onun ailesini ciddiye alıp görüşüyorken onlar böyle yapıyor...

ayrıca annesi evde yalnız kalmasın diye evden çıkamamakta neymiş. esir alacak derece sıkıntısı varsa hasta ise bu kadın yardımcı tutsun. böyle olmaz ki... beraber yaşayalım annemiz yalnız kalmasın iyi güzel de siz zaten çalışıyorsunuz tüm gün yine de yalnız kalacak ne mantık ki bu.
surat yapılıyorsa gitmeyin olsun bitsin. ne takacaksınız.

aman birak canim ya ne arayip soracaksin. seninle konusmayan o...ne sorunu varsa gelsin seninle kozunu paylassin...ben olsam hayatta aramam. hem ev ev ustune olmaz, sakin ayni eve cikmayi kabul etme, verdigin karar dogru canim.

ben olsam bu kadarda umursamzdımm kaynım bana hoş geldin demedi:bbo:
diye biz beş eltiyiz en küçük eltide benim benim kayınlaroım hiç demez hoş geldiniz hiç de üzerime alınmam o onun terbiyesizliğii

Bence sen vicdanen rahat degilsin, bir sekilde kendini suclu hissediyorsun, o yüzden kayninin bu tavri seni bu kadar üzdü!!

Hicte öyle hissetmene gerek yok güzelim, sen kurulu evini barkini birakip sirf kaynin rahat rahat disari ciksin, gezsin tozsun diye onlarla bir evde oturmak zorunda degilsin.

Tabikide gidip bir tencere yemek yapmak, arada bir kiyi köse temizlik yapmak olabilir, cünkü bir erkek ne kadar yapsada bir kadinin yapabildigni yapamaz lakin tamamiyle onlarla bir evde yasaman bundan sonra olamaz diye düsünüyorum.

Kaynin kurnaz adam vesselam, bearber yasayalim, yengem hem calissin, hem anneme baksin, isi gücü yapsin, bende keyfime bakayim....ohh ne rahat..

Kusura bakmasin, o kadin senin degil onun annesi.....sen mecbur degilsin, ama bir evlat olarak o mecbur....ayni sekilde esinde elinden geleni yapmali annesi icin. Kendisi annesinin basinda olamiyorsa bile bakici temizlikci tutabilir maddi yönden yardimda bulunabilir.

Takma kafana arkadasim, insanoglu böyle iste, 39 gün sirtinda tasi, 40 inci gün yoruldum in biraz de, senden kötüsü olmaz.:kahve:

Evini birleştirme tabi ki çünkü daha önce zorlanmışsın ki evinizi ayırmışsın. Kayınvalidenin sana ihtiyacı olduğu günlerde gidip bakımını ve hizmetini yaparsın ama aynı evde oturmak zorunda değilsiniz. Sen ondan büyüksün en önemlisi abisinin karısısın sen bir adım at ve kibarca sor. Haklı sebepleri varsa oturup konuşursunuz, yok buluttan nem kapmışsa eğer çok fazla takılma ve canını da sıkma. Nasılsa zamanla herşey düzelir. Ama onunla ters düşüp eşinle de aranı hiç bozma bence tatlım.

cok fazla takilma bencee.insanlari sirtinda tasirsin yillarca senin en ufak lafini kaldiramazlar..adin geline cikmis bir kere .benimde görümcem .önceden iyi konusurduk sonralari kaynanam la armiz acildi.annesi ni tutucak tabiki .kaynana la iyi olunca telefon acar konusur .yoksa arayip sormaz.ben ce annesi dolduruyo.annesi ne uymusturr.bos ver takma kafana

Back
X