Kaynım bizde ve cok bunaldım

bılıyorum mılette ne dertler var bılıyorum ben rahata cok alısmısım gece tuvalete gıderken bıle elbıselerımı gıymem gerekıyor bebegıme mama yapmaya kalkıyorum yıne aynı cok gıcık oluyorum

kocamda bazen rahatsız oldugunu dusunuyorum ama bana soylermı soylese bılıyorkı ben daha cok dıllenecegım adam ısten gelıyor yorgun bı kanepeye uzanıp yatamıyor

kocamda bazen rahatsız oldugunu dusunuyorum ama bana soylermı soylese bılıyorkı ben daha cok dıllenecegım adam ısten gelıyor yorgun bı kanepeye uzanıp yatamıyor

erkekler öyle işte sonuçta alışmış o da kardeşte olsa rahat olmuyor günlerce evin içinde biri sen söylenme diye birşey söylemiyordur

tabi işin hem maddi hem manevi boyutu var zor ama bence size tek çare biraz sabır...paristemisin cnm sen?

ayın 22sını beklıyorum ondan sonra ne olur bılmıyorum parıse yakın sayılır canım sendemı fransaya gelıyorsun

sende durumlar ne canim evlendinde vizemi bekliyorsun

evet cnm nişanlıyım resmi olarak evli vizemin olmasını bekliyrdum oda oldu işte nisan sonu mayıs başı gibi nişanlım gelip götürücek işte orda düğün olcak düğün telaşındayım anlıycağınn

hakkinda hayirlisi olur insallah peki burda akrabalarin varmi

hakkinda hayirlisi olur insallah peki burda akrabalarin varmi

evet cnm halamlar amcamlar dayımlar teyzemler nişanlımında aynı şekilde hepsi orda zaten bizim bütün çevre orda ama benim kendi ailemden kimse yok işte o çok kötü

evet cnm halamlar amcamlar dayımlar teyzemler nişanlımında aynı şekilde hepsi orda zaten bizim bütün çevre orda ama benim kendi ailemden kimse yok işte o çok kötü

insan o kadar cok ariyorki annesiniama en azindan senin akrabalarin varmis bunada sukur benim hic kimseym yok cok bunaliyorum agliyorum insan burda cok bunaliyor dil yok bisey yok kendi isini kendin yapamiyorsun bile

insan o kadar cok ariyorki annesiniama en azindan senin akrabalarin varmis bunada sukur benim hic kimseym yok cok bunaliyorum agliyorum insan burda cok bunaliyor dil yok bisey yok kendi isini kendin yapamiyorsun bile

aynen cnm kimse annenin kendi ailenin yerini tutmaz öyle deme ya ben zaten onun tarfına pek gitmem annesigile bide kendi teyzeme arada dayılarıma giderim diğerleri olmasa daha iyi bence...keşke dilini öğrene bilseydin cnm ya çünkü dil olmayınca hiç bişe olmuyo çıkıp gezemezsin kağıt işlerini yapamazsın araba kullanamazsın öğren diyorum ama öğrenmekte zor da mecburuz napalım girdik bi kere bu işe...

salaklik ettim basta onemsemedim suanda bebegim var hic kursa falan gidemiyorum aman sen bebek yapmadan iyice dili ogrenmeye calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…