haklısınız çünkü her kadın sırf sevdiği erkek üzülmesin die sıkıntılar yaşıyor kimi kayınvalidesine ses çıkaramıyor kimi arkadaş veya maç merakıyla uğraşıyor kimide sizin gibi kendi evinde misafir durumuna düşüyoryaşadıklarınızın tıpatıp aynını yaşamış 4 kadın tanıyorumki bunlar sizinkinin aynını yaşayanlar tek fark yurt dışında diiller diğerlerinin sıkıntılarıda yukarda saydığım gibi çeşit çeşit yapıcak bişey gelmiyor insanın elinden kadınlar neden önce yaşlanıyor sanıyorsunuz ama bakın gamsız kadınlara 60 yaşında bizden gençler :)
aynen sabretmeye çalışacaksın arkadaşım çok sinir bi durum bak az kalmış sık dişini yada hotel yok mu orada kalsın bu birazda kaynının rahatlığı ne kardeşi ne sen git diyemezsin belki kocanda rahatsızdır benim kocam olsa kardeşi bile olsa o kadar gün rehatsız olurdu siz olmasanız ne yapacaktı
sagol canım sızınkıler anlayıslıymıs bu ekmek elden su golden hesabı cok rahat
kocamda bazen rahatsız oldugunu dusunuyorum ama bana soylermı soylese bılıyorkı ben daha cok dıllenecegım adam ısten gelıyor yorgun bı kanepeye uzanıp yatamıyor
tabi işin hem maddi hem manevi boyutu var zor ama bence size tek çare biraz sabır...paristemisin cnm sen?
erkekler öyle işte sonuçta alışmış o da kardeşte olsa rahat olmuyor günlerce evin içinde biri sen söylenme diye birşey söylemiyordur
ayın 22sını beklıyorum ondan sonra ne olur bılmıyorum parıse yakın sayılır canım sendemı fransaya gelıyorsun
evet cnm sen kaçıncı bölgedensin
bilmiyorumki burasi kacinci bolge oluyor:26::26:alsace ama
anladım kuzum zaten bende tam bilmiyrum :) cnm sen vize ile mi gittin
bende pek anlamiyorum.evet vizeyle geldim 2 sene oldu
hmm anladım cnm ne güzel vize ile gitmişsinn
sende durumlar ne canim evlendinde vizemi bekliyorsun
evet cnm nişanlıyım resmi olarak evli vizemin olmasını bekliyrdum oda oldu işte nisan sonu mayıs başı gibi nişanlım gelip götürücek işte orda düğün olcak düğün telaşındayım anlıycağınn
hakkinda hayirlisi olur insallah peki burda akrabalarin varmi
evet cnm halamlar amcamlar dayımlar teyzemler nişanlımında aynı şekilde hepsi orda zaten bizim bütün çevre orda ama benim kendi ailemden kimse yok işte o çok kötü
insan o kadar cok ariyorki annesiniama en azindan senin akrabalarin varmis bunada sukur benim hic kimseym yok cok bunaliyorum agliyorum insan burda cok bunaliyor dil yok bisey yok kendi isini kendin yapamiyorsun bile
aynen cnm kimse annenin kendi ailenin yerini tutmaz öyle deme ya ben zaten onun tarfına pek gitmem annesigile bide kendi teyzeme arada dayılarıma giderim diğerleri olmasa daha iyi bence...keşke dilini öğrene bilseydin cnm ya çünkü dil olmayınca hiç bişe olmuyo çıkıp gezemezsin kağıt işlerini yapamazsın araba kullanamazsın öğren diyorum ama öğrenmekte zor da mecburuz napalım girdik bi kere bu işe...
salaklik ettim basta onemsemedim suanda bebegim var hic kursa falan gidemiyorum aman sen bebek yapmadan iyice dili ogrenmeye calis
hakkinda hayirlisi olsun vanim insallah cok mutlu olursun insallah pisman olmazsinyok cnm bende öyle düşünüyrum kursa giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?