Kaynım bizde ve cok bunaldım

neden icimde sucluluk duygusu var oysa bugun cok mutlu olmam gerekirdi:44::44::44:

sucluluk duygusunu bir sure yasarsin malesef... o sey bendede oluyor....simdi gitmesi cok taze oldugu icin bu duyguyu elbet yasayacaksin...ama inan zamanla geciyor hatta diyeceksinki keske o 4 ay bile bakmasaydim....etraftan laf duydugun zamanlarda ama sen bosver en iyisi bu oldu....herkesin yuvasi kendine guzel.....

adam karısını bebeğini bırakmış gelmiş rahatsız olmamış
yeni doğum yapmış kadına eziyet etmiş rahatsız olmamış
sen neden vicdan azabı çekecekmişsin
sakın kocana belli etme bu düşüncelerini
üzülme diye çağırırsa abisini geri görürsün :)

hadi bakalım
darısı diğer arkadaşların başına

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inşallah bizde o günleri görürüz şimdilik zor gibi ama . çünkü kaynım çalışıyo akşamdan akşama geliyo , sadece pazar günleri tüm gün evde.
bi şekilde idare ediyoruz i. ama herkes yerinde sağ olsun valla gitse artık hiç fena olmayacak yani.

kaynim gitti suan turkiyede
gözün aydın canım çok sevindim şükür kurtuldun artık aman kaynım mı gelecek diye diken üstünde yaşamaktan rabbim başka dert vermesin. evinde 3. bir kişiyle yaşamak gerçekten çok zor sabrının mükafatını aldın darısı bana olsun inşallah

cok saolun cok tesekkur ederim hepinize beni dinlediiz derdime ortak oldunuz beni rahatlattiniz hepinizden ALLAH razi olsun bana yorum yapan herkestennilidilim canim rabbim tez zamanda senide kurtarir insallah arada burda icini dok

merabalar herkese uzun süredir yazamadım. annemlerdeydim 1 aydır eve yeni geldim. kaynım hala bizde kalıyor ama gidici yakında.
son olayları yazmak istedim de sıkılmadan okur yorum yaparsanız çok sevinirim. ben bu sayfayı tvden de takip ediyordum , arada ordan girip okuyordum. eşim ve ben annemlerdeyken kaynım da (odamda tv izlerim salondakini açmam dediği halde tv yi açıp) tv de geçmişi araştırıp bu yazdığım mesajları okumuş. evde istemediğimi anlamamış galiba ki eşim beni bırakıp eve dönünce karın neler yazmış bak diye bide ona göstermş. eşimde mecbur abisini gücendirmemek için yok nilidil yazmamı onları falan diye ikna etmiş. bunları ben nanemdeyken eşim anlattı neyse dedim adam anlamamakta ısrar ediyor ne hali varsa görsün. tam sessiz sedasız tekrar eve dnecekken , tatilim bitip döneceğim güne kaynım eşinide çağırmış evime, deli oldum tabi. banna sormadan eşim bile misaifr çağırmazken bu ne rahatlık bu adamdaki anlamıyorum. kendi evi gibi, son dakika haber verio bide bize. en son artık bu son damla oldu eşime dedim abin ayrı ev tutmadan ben gelmiyorum , sen abinle yengenle otur, bikaç gün tarıştık küstük barıştıksa da şimdi ayrı ev tutuldu haftasonu çıkacak kaynım inşallah. keşke bu kadar kötü olmadan ben artık ayrı eve çıkayım sizi rahatszı ettim zaten deseydi ama yüzsüz işte.şimdi benle konuşmuyo. umrumda değil zaten. ha inşallah bu mesajarı da bulur okur da yaptıklarını farkeder..

Yuh artık yuh! Adam yüzsüzlüğün dibine vurmuş yok böyle birşey. Utanmadan karısını çağırmalar... Ben olsam rahatsızlığın iması duysam yerin dibine geçerim adam eşinizin dediklerine de inanmaya razıymış zaten. Yediği tabağa da etmiş arada eşinize şikayet etmeler. Şahsiyetsiz yüzsüz... Bu yazdıklarımı bilhassa okusun yapabiliyorsanız

Ayrıca onlar gitmeden eve gelmiyorum tepkisi geçkalmış ama yerinde bir tepki olmuş tebrik ediyorum.

Bu arada kaynım gitti Türkiye'de demişsin. Gidip geldimi ki yeniden?

teşekkür ederim yorumun için.
bende aynı şekilde istenmedğim yerde bir dakika durmam ama bu şahıs bildiğin arsız işler bu raddeye gelene kadar bekledi. şimdi bile desemki otur bizle oturur bi yere gitmez. bide ben senle eve sığamazken eşini niye çağırıyosun. misafir olarak bile olsa üç çocuk 2 onlar 5 kişi. üçde biziz sekiz kişi nasıl sığcaz bit kadar eve haberi yok. zaten evde bi üçüncü kşiyle yaşamak zor insan bunalıyor yalnız kalmak istiyor bazen ama öyle bi şansın olmuyor. eşinle konuşamıyosun sarılamıyosun kavga bile edemiyorsun.
4 ay oldu ben sesimi çıkarmasam bizde kalıp çalşıcaak arada da özledğinde eşini çocuklarını çağıracak kedni evi gibi kullanacaktı rahat rahat. inanın biz evlenirken kimse yoktu yanımızda, o zoruma gidiyo madem abiydin o zaman sahip çıksaydın ne zor günler geçirdik, ev kurduk bi çöpü yok evimde (kimseden bişey beklemiyorum da zaten ) sanki üstümüzde beş kuruşluk hakkı var gibi bu kadar rahat davranması sinirimi bozuyordu

Bu arada kaynım gitti Türkiye'de demişsin. Gidip geldimi ki yeniden?

canım kaynı giden konu sahibi paristi. bana burdan devam edebilirisn yazmış ondan burdan yazdım yen konu açmadım açsamda bebeğimden sık sık girip takip edemem . yorum yazanlara ayıp olur o zaman diye arad buraya döküyorum içimi işte.

slmm canim insanin sabrinin sinirlarini zorlayana kadar yuzsuzluge devam ediyorlar iste bak o kadar baktin simdi konusmuyormus seninle amannn konusmazsa konusmasin defolup gitsinde yuzsuzluge bak bide karisini getirmis ALLAH bilir bunlar sizin yatak odanizida kullanmislardir ya evli barkli adam tutsana bi ev getir karini colugunu cocugunu ne isin var senin elin evinde tabi onlar kardesinin evi olarak goruyor ama oyle degil bizim evimizneyseki sonunda ev tutmus iyi tepki koymussun eee ne zaman tasinacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…