bu durumu eşinizle paylaşmayı denediniz mi
bız yurtdısındayız hıckımse yok kaynımda ıscı olmak ıcın geldıkayın valideyi kayın pederi anlarımda kaynın 3 ay boyunca ne işi var ki sizde:26:
Bi bayan olarak evinde rahat olmak istersin ki bu hakkın.hani olur bir hafta iki hafta ama 3 ay ne ya hu.
Niçin evine dönmüyor.niye hala siz de:26:
kardeşi de olsa buna ben evde yalnızken eşim izin vermezdi buna. Olmaz diye bişey yok dünyada.
bısey soylesem oda alınıyoraramız bozulur dıye bısey soyleyemıyorum kı
ama konuşmazsanız bu konu yüzünden birgün sabrınız taşıcak ve eşinize karşı bir öfke patlaması yaşıycaksınız büyük ihtimallebence tatlı bir dille sıkıntınızı sorununuzu paylaşın yanında rahatça giyinemiyorum filan diyin zor bir durum ben olsam banyo bile yapamamki akşam acaba abimle bişeyler mi yaşadı die düşünmesin die gerçekten zor
aynen oyle oluyor evım cok kucuk ne yapsan duyulur o derece yanı tuvalete bıle utana sıkıla gıdıyorum
haklısın cnm gerçekten zor ama bence beklede yurt dışı edilmezse hep sizle kalırsa işin daha zor belki kendiliğinden başka eve çıkar biraz sabır lazımm
isterseniz ayın 22sine kadar bekleyin şimdiye kadar sabretmişsiniz biranda rahatsız oluyorum derseniz şimdiye kadarki yaptıklarınız unutulu ve kötü duruma düşersinz kayınvalideniz görümcenize vs fırsat vermiş olursunuz ve eşinizde bir ömür başınıza kalkabilir bu durumu fazla abartıyor gibi gözükebilirim ama mesele eşinizin ailesi ile ilgili olduğundan böyle konular gelin, kötü göstermek açısından fazlasıyla sakız durumuna getirir eğer söylediğiniz süreden sonrada gitmezse siz eşinizle konuşun bence buarada bahsettiniz mi hatırlayamadım kaynınız evli mi
bende aynene oyle dusunuyorum o yuzden sımdılık sessız kalıyorum barı burda ıcımı dokmek ıstedım evet evlı onunda yenı kızı oldu kızını bıle goremedı anlamıyorum ne ısı var burda ıscı olsa ne olucak sankı burası cokmu ıyı
evli olması ve yeni kızının olmuş olması azda olsa sizin şuanki durumunuza empati kurmasına neden olmalıydı aslındaüzülmeyin moraliniz bozuldukça bebeğiniz ile ilgilenin şu durumda heralde sabretmekten başka seçenek yok ne yazıkki
baska eve cıkacagını hıc sanmıyorum o farkında bıle degıl rahatsız oldugumun mesela dısardan eve gırecegı zaman kapıyavurmasıyla ıcerı dalması bır oluyor bazen sut sagıyorum bebegıme kapıyı kıtlemesemya herseyı gorecek
ay cnm ya anlıyrum seni bizde de hep yurt dışı meselesi olduğundan hatta bende gidicm bi kaç aya....bizde mesela giderler önce abi ablada kalırlar sonrada bekar evine yada ayrı eve çıkarlar ne diyceğimi bilemedim allah yardımcın olsun
Dorduncu ayın 22sınde randevusu var ya oturum verecekler yada yurtdısı edecekler onu beklıyorum o yuzdende bısey demek ıstemıyorum gıderse kotu olmak ıstemıyorum sonra esım basıma kalkar bı abım geldıde rahat ettırmedın soylendın der dıye bısey demıyorum
nerde onda o dusuncebazen o kadar sınır oluyorum bebegıme bagırıyorum onun ne sucu varsa baska carem yok beklıyecem ama ınanın o kadar bunaldımkı ıcımı dokuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?