- 16 Haziran 2019
- 276
- 50
- 13
- Konu Sahibi Bluepink18
Yine de sesi çıkmaz ailesine ezik. Bütün gücü banaSağlam bir darbe yemedikçe sen kendi kendine konuşur üstüne kavga eder haksiz olur üzülürsün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine de sesi çıkmaz ailesine ezik. Bütün gücü banaSağlam bir darbe yemedikçe sen kendi kendine konuşur üstüne kavga eder haksiz olur üzülürsün
Canım bu tip erkekler de ciddi sıkıntı var sanki büyülenmiş gibiler hipnoz gibi ağızları açılmıyor eşe ise soluksuz cevaplarYine de sesi çıkmaz ailesine ezik. Bütün gücü bana
Darbe alsa da koruyo ki abimdir beni kıskanıyo ama iyi biri filan diyo insan gibi konuşabildiğimiz vakitler. Kira için de babamdan geliyo zaten senin babandan böyle bi para geliyo mu falan diyorCanım bu tip erkekler de ciddi sıkıntı var sanki büyülenmiş gibiler hipnoz gibi ağızları açılmıyor eşe ise soluksuz cevaplarBence çaresi yok bu durumun varsa iyi bir darbe alacaklar ki bı ihtimal gözler açılsın
Allah sana sabır versin kocana da akıl ne diyeyim zor bir durum...Darbe alsa da koruyo ki abimdir beni kıskanıyo ama iyi biri filan diyo insan gibi konuşabildiğimiz vakitler. Kira için de babamdan geliyo zaten senin babandan böyle bi para geliyo mu falan diyor
Aynen canım adamın akılsız olduğunu sonradan öğrendim iyi mi. Bana akıllı ama çok çakalAllah sana sabır versin kocana da akıl ne diyeyim zor bir durum...
Yakindir buraya kaynimdan nefret ediyorum diye konu acman.ama sende cok sessiz gorunuyosun abi cok cakal valla iyi yiyecekler sizi.ama sanki evlenecegin insanda iraz snei kullaniyor gibiKızlar eşimle yaklaşık bir yıl önce evlendik. Evlenmeden düğün zamanı eşim ailelere kıyafet almak gerekiyor dedi ben de kardeşimle yeğenne alırız öğrenci diye diğerleri kendileri alsın dedim. Abisine söylemiş abisi direkt araba kiralayıp şehirdışına çıkıp 450 liraya 10 yaşındaki çocuğa elbise almış. Biz vercez parasını diye. Karısına da 800 liraya. Bilmiyom karısının elbise parasını verdi mi. Sonra ben tanıdıkları bi kuaföre gittim. Ucuz olsun diye. Eşim abisinin eşine de kuaför parasını vercem demiş gitmiş en pahalısına yakın arkadaşı da kuaför ona gitmemiş. 400 lira kuaför parası istedi abisi bizden. Takı fln da takmadılar dğünde babasının takacağı bilezikleri takıyomuş. Gibi yaptılar. Paraları yokmuş nasıl alacaklarmışş. Kaynımların düğünde takılan tüm altınları bozdurup yemişler, babası ıcuzundan bi araba almış satıp yemişler. Ara ara eşimden para istiyor. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Birşey dediğimde hep kavgaya dönüşüyor
Artik bu Kayinlar da basa bela ya .. Insanlar ne cok sever oldu asalak gibi yasamayi ..Kızlar eşimle yaklaşık bir yıl önce evlendik. Evlenmeden düğün zamanı eşim ailelere kıyafet almak gerekiyor dedi ben de kardeşimle yeğenne alırız öğrenci diye diğerleri kendileri alsın dedim. Abisine söylemiş abisi direkt araba kiralayıp şehirdışına çıkıp 450 liraya 10 yaşındaki çocuğa elbise almış. Biz vercez parasını diye. Karısına da 800 liraya. Bilmiyom karısının elbise parasını verdi mi. Sonra ben tanıdıkları bi kuaföre gittim. Ucuz olsun diye. Eşim abisinin eşine de kuaför parasını vercem demiş gitmiş en pahalısına yakın arkadaşı da kuaför ona gitmemiş. 400 lira kuaför parası istedi abisi bizden. Takı fln da takmadılar dğünde babasının takacağı bilezikleri takıyomuş. Gibi yaptılar. Paraları yokmuş nasıl alacaklarmışş. Kaynımların düğünde takılan tüm altınları bozdurup yemişler, babası ıcuzundan bi araba almış satıp yemişler. Ara ara eşimden para istiyor. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Birşey dediğimde hep kavgaya dönüşüyor
Maaşıma pek karışmıyo ama eksik olursa ister. Ben kredi kartına ödyorum kalanı da biraz harcıyom biraz dolar alıyorum ama kendi maaşından veriyor. Ya da memlekette bize düşen dairenin kirasını veriyo. Zaten babamın diyor.Maaşınızı annenizin falan hesabında biriktirin. Yanda altın alın kasaya koyun. Ellemeyin. Eşiniz biraz da size baksın. Tatlı dille az da siz yiyin parasını
Yok bizim kiramızı ödemiyor. Bi binada 3 daire düşmüş bunlara. Abisi orda oturuyor. Kayınpeder ve bizimkinde kiracı var. Kirayı yolluyor bize düşen dairenin kirası yani. Ama babamdan geliyo zaten diyerek ona harcıyoSizin kiranizi neden kayinpederiniz ödüyor. Ve bu gelin damat yakınlarına kıyafet almak he riski tarafin da adeti mi.
Anlayamadım kıyafet almak devamı ne dediniz?Sizin kiranizi neden kayinpederiniz ödüyor. Ve bu gelin damat yakınlarına kıyafet almak he riski tarafin da adeti mi.
Çok özür dilerim. Düğün zamanı yakınlara kıyafet alalım denmis ya. Bu iki tarafin da adeti mi.Anlayamadım kıyafet almak devamı ne dediniz?
Tatlım ben bu kuaför olayını evlendikten 1-2 ay sonra istedim abisi vermiş sonra 1-2 ay sonra istedi utanamadsnHiç alınıp gücenmeyin ama siz zaten en başından beri böyle olacağını biliyormuşsunuz.Ne demek kuaför parasını siz veriyorsunuz kıyafet parası ödüyorsunuz.Takı bile takmamışlar ve o zamandan eşinizin tepkisiz olduğuna şahit olmuşsunuz.Şimdi ne yapsanız boş.Eltiniz bir güzel yiyecek sizi
Ya normalde nasıl bilmem ki bana öyle deyince zaten durumumuz yok öğrencilere alalım dedimÇok özür dilerim. Düğün zamanı yakınlara kıyafet alalım denmis ya. Bu iki tarafin da adeti mi.