- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi Bluepink18
Kocada iş yok koca aileci değişmez benimki de boyle hatta daha beteri kan emici kardeşleri anası babası varKızlar eşimle yaklaşık bir yıl önce evlendik. Evlenmeden düğün zamanı eşim ailelere kıyafet almak gerekiyor dedi ben de kardeşimle yeğenne alırız öğrenci diye diğerleri kendileri alsın dedim. Abisine söylemiş abisi direkt araba kiralayıp şehirdışına çıkıp 450 liraya 10 yaşındaki çocuğa elbise almış. Biz vercez parasını diye. Karısına da 800 liraya. Bilmiyom karısının elbise parasını verdi mi. Sonra ben tanıdıkları bi kuaföre gittim. Ucuz olsun diye. Eşim abisinin eşine de kuaför parasını vercem demiş gitmiş en pahalısına yakın arkadaşı da kuaför ona gitmemiş. 400 lira kuaför parası istedi abisi bizden. Takı fln da takmadılar dğünde babasının takacağı bilezikleri takıyomuş. Gibi yaptılar. Paraları yokmuş nasıl alacaklarmışş. Kaynımların düğünde takılan tüm altınları bozdurup yemişler, babası ıcuzundan bi araba almış satıp yemişler. Ara ara eşimden para istiyor. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Birşey dediğimde hep kavgaya dönüşüyor
Ya katlancan ya ipini salcan cozum yok