• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynım neden böyle?

resimlerde sonuçta sen poz vermemişsin çocuğa bakarken falandır.Poz verilen resim başkadır normal ev hali olan resim başka gören ne düşünecek ki sonuçta sen kötü bir durumda değilsin resimlerde.Kaynın sana yalnız geliyor mu?Eğer geliyorsa açma kapıyı.Duymadım uyuyordum falan de.Önce kendine güven sonra Allaha sığın bol bol dua et Allahım beni iftiradan koru diye.

öyle poz veriilmiş resim degil belli yani.yanlız gelmez bana benımle hiç konuşmaz bıle sadece öle tuhaf tavırları var ıste resım caktırmadan bakma elımı bırakmama falan ...

öyle poz veriilmiş resim degil belli yani.yanlız gelmez bana benımle hiç konuşmaz bıle sadece öle tuhaf tavırları var ıste resım caktırmadan bakma elımı bırakmama falan ...

Kaynın belli acayip tip problemli midir nedir..Sen de daha tokalaşma hoşgeldin,merhaba falan de.Elini bırakmama işinden de kurtulmuş olursun.Hani senden de büyükmüş eşin senden çok mu büyük yakıştırmıyor mu sizi acaba başka şeyler mi geçiyor ki aklından.Şeytan işte insana her türlü kötülüğü fısıldar.Allah korusun.

Eşinize söyleyin,'açık yaradan kimse ölmez' der 76 yaşındaki babaannem.
Eşinizden hiç birşey saklamayın,düşüncesi bile saklanmamalı böyle birşeyin.
Siz düşünürken,eşinizinde haberi olsun ne düşündüğünüzden.
Arap saçına döner işler,o zaman siz suçlu çıkarsınız sakladığınız için günün birinde başka bir boyut alırsa bu iş.

Dediğim gibi,açık yaradan kimse ölmez..

Canim hani sormussun ya,esim sen kardesimin bilgisayarini neden kurcaliyorsun diye sorsa ne diyecegim diye,bebegimin resimlerine bakmak istedim soylersin.Burda sorun yok,onemli olan esinin boyle bir konuya nasil tepki verecegi.Eger cok sinirli biriyse henuz hic bir sey soyleme.Eger kaynin senin nasil desem vucudunun orasini burasini cekmemisse hicbirsey soyleme.Eger olurda kaynin sana senden hoslandigini soylerse o zaman esinle konusursun.Simdilik sadece tavirli ol ona karsi,o kadar.Bir de onunla yalniz kalmamaya calis.

Son düzenleme:
Gerekeni arkadaşlar yazmış zaten.
Ama eşine bunun imasını dahi yapma.
Kaynının hareketleri akla sana ilgisi olduğundan başka birşey getirmiyor doğrusu
Ama abiler kardeşlerine böyle bir şeyi asla konduramazlar.
Amerikada çok yalnız kalmş ve psikolojisi bozulmuş olabilir.
Resimleri gören olursa bile size değil ona sorarlar bu ne diye.
Uzak durun, yalnız kalmayın, muhattap olmayn.
Ve hareketlerinden rahatsız olduğunu ona hissettirin.
Ben kendi resimlerimi silerdim, sadece çocuğunkini bırakırdım.
Sanırım anlardı, açıkta edemezdi:31:

Son düzenleme:
arrkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. 2.5yıllık evliyim benım sorunum kaynım 25 yasında amerikada yasıyordu 3 ay önce geldi 1 tanede oglum var ismi burak 1.5 yasında.kaynım sürekli olarak peşimde kv.gidince hep peşimden geliyor öyle bakıyor hiç ayrılmıyor.yemek yerken ben varsam yemıyor ole oturuyor masada.ama benimle hiç konuşmuyor merhaba merhaba o kadar.bana caktırmadan baktıgını yakalıyorum kafasını çeviriyor.bisürü resmimi cekmiş ben farkında olmadan bende oglum burağı cekiyor sanıyordum.videolar resimler birsürü ...bilgisayarından nete gırıp bıseye bakıcaktım evde yoktu bırde baktımkı sayısız resmım esımın hıc resmı yok sadece benım ve oglumun resımlerı hıcbısey demedım kımseye tabı.içim içimi yiyor sınırlerım bozuldu.buraya dökmek ıstedım ıcımı ..ben nerde yanlış yaptımkı bana neden tavrı böyle olabılır

kaynın sana aşıkmı nedir..uyar bence bak delillerinde var,resimler..neden sürekli beni çektin de neden bilgisayarında de..

Günün birinde o fotoğraflar açığa çıkar falan eşine söyle kesin .
Kaynın çıkıp beni seviyordu der iftira atarsa sana ?
Tövbe estağfurullah

arrkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. 2.5yıllık evliyim benım sorunum kaynım 25 yasında amerikada yasıyordu 3 ay önce geldi 1 tanede oglum var ismi burak 1.5 yasında.kaynım sürekli olarak peşimde kv.gidince hep peşimden geliyor öyle bakıyor hiç ayrılmıyor.yemek yerken ben varsam yemıyor ole oturuyor masada.ama benimle hiç konuşmuyor merhaba merhaba o kadar.bana caktırmadan baktıgını yakalıyorum kafasını çeviriyor.bisürü resmimi cekmiş ben farkında olmadan bende oglum burağı cekiyor sanıyordum.videolar resimler birsürü ...bilgisayarından nete gırıp bıseye bakıcaktım evde yoktu bırde baktımkı sayısız resmım esımın hıc resmı yok sadece benım ve oglumun resımlerı hıcbısey demedım kımseye tabı.içim içimi yiyor sınırlerım bozuldu.buraya dökmek ıstedım ıcımı ..ben nerde yanlış yaptımkı bana neden tavrı böyle olabılır

sen bi yerde hata yapmadın ancak... şuan hata yapabilir durumdasın. kesinlikle ama kesinlikle eşine aktarman gerekiyor konuyu. ama nasıl şüphelerim var şunlar şunlar oldu diye tek tek anlatmalısın. yoksaaaa başına kalır.
o kişidende uzak dur her türlü..

Kafanı bu konuyla bu kadar kurcalama, bir şey yoksa da farkında olmadan kaynına karşı tavırların değişir ve durum farklılaşır.
Kaynın ile mümkün olduğunca yalnız kalma, bir gün eşinin yanında bir bahane bul ve yaş mevzunu dile getir sonrada ben sana artık abi diyeyim yoksa ayıp olur de ve hitabını abiye çevir.
Mümkün olduğunca karşılıklı sohbetlerden kaçın.
Özellikle sevdiğin var mı vs gibi şeyler sorma. Bunu yanlış anlayabilir..
Eğer karşılıklı sohbet edeceksen hep eşinden örnek ver ve eşine karşı olan beğeni ve takdirini hep dile getir.
Çocuğun kucağındayken resim çekmeye kalkarsa özellikle eşin yanınızdayken "abi ben resim çekinmekten çok rahatsız oluyorum" diye bahane sun ve oğlunu tek başınayken çekmesini rica et.
Ve elinden geldiğince mesafeli davran, özel meseleleri vs hakkında asla konuşma.
Soğuk ve ukala ol tabiri caizse.
Ve mesela ailecek bir sohbet ortamı olursa başkalarının namusuna göz diken, eşlerini aldatan insanları konu edip iğrendiğini dile getir.
Aynı odada baş başa kalmamaya çalış.
Mesela kaldıysanız da bir bahane bul ve uzaklaş.
Tehlikeli bir durum ama sen bunu kendi tarafından eşine belli etmemeye özen göster ne olursa olsun o kişi eşinin kardeşi.
Bu durumda eşinin beyni, aklı, abilik duyguları kardeşine böyle bir sıfatı yakıştırmamak için türlü oyunlar yapıp, türlü senaryolar kurmasına sebep olacaktır.
Kafanı bu konuyla çok meşgul etmemeye çalış yoksa sende paranoya olursun.
Ayrıca kardeşinin bilgisayarında olan video ve resimler ortaya çıkarsa bundan sen sorumlu olmayacaksın ve bunun hesabı o kişiden sorulacak bu konuda rahat ol.
ALLAH yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Gözyaşı'nın söylediklerine katılıyorum. bence kaynınla arana kesinlikle büyük bi mesafe koyman lazım. Eşin kaynını çok seviyorsa ona böyle bişeyi asla yakıştırmaz olan sana olur gibi geliyor. Kaynın sana iftira atabilir Allah korusun. Sen kesinlikle arana mesafe koy kesinlikle evde yalnız kalma bence. Çok korktum irkildim şuan.

ne zor bir durumun içindesin arkadaşım...Allah yardımcın olsun sana dıyebılecegım tek sey ne olursa olsun olayı oldugu gıbı esıne aktarmandır saklaman cozum olmayacak aynen bıze anlattıgın gıbı bakıs sezıyodum felan ne zaman baksam gızlı gızlı bakıyo de vs de pcdekı resımlerı anlatmada buragı cekme bahanesıyle pozlarımı mı alıyo ne ben kactıkca arkamda bıtıyo de cok rahatsız oluyorum de anlat guselım saklaman ılerde ogrendıgınde daha kotu seylere sebep olur normal bı durum degıl cınayet fılan cıkmaz abısı olarak cekıp konusur anlamıyorsa... hal çaresıne bakar senın bas edebılecegın bır durum değil zaten hıcbır umut vs bısı vermemıssın kı konusmuyosun bıle sapık zıhnıyetlı bı herıf kafasında takıntı halıne getırmıs senı rabbım yardımcın olsun cok zor bır durum

Bence en mantiklisi esine anlat,ama su sekilde bana bakislarindan hoslanmadim, bide foto cekerken huzursuzluk hissettim cocugu cekiyodu ama tel bana donuk gibiydi, ben bi kadinim uyanik olmam gerekiyo sonucta karsimdaki kim olursa olsun bu yuzdende killandim cektigi fotolara bakmak istedim baktim de. Ve gorduklerim beni yaniltmadi de.. simdi kardesini sen daha iyi tanirsin bunun icinden ben tek basima cikamam ne diyorsan oyle yapiyim de bence...

Siz kaynananızla mı kalıyorsunuz onun evde tüm gün işi ne işi yok mu, işi yoksa mesleği yok mu sen neden evde oturuyorsun çık arkadaşlarına gez desene. Eşimle yalnız kalamıyorum ki göstereyim ne demek kendisine sor hep benim resimlerimi çekmişsin çocukla biraz da ağabeyinin resmini çek de. Resimleri göstermenize gerek yok söyleyin eşinize. Kardeşine de kardeşim diye hitap et, seni ben evlendiricem de, evleneceğin kızı gelip bana tanıştıracaksın de hem kimsenin dikkatini çekmiyor mu bu aynı evde her beraber yaşıyorsanız ayrı eve çıkma imkanınız yok mu.

Eşinize söyleyin,'açık yaradan kimse ölmez' der 76 yaşındaki babaannem.
Eşinizden hiç birşey saklamayın,düşüncesi bile saklanmamalı böyle birşeyin.
Siz düşünürken,eşinizinde haberi olsun ne düşündüğünüzden.
Arap saçına döner işler,o zaman siz suçlu çıkarsınız sakladığınız için günün birinde başka bir boyut alırsa bu iş.

Dediğim gibi,açık yaradan kimse ölmez..

benim bildigimi kimse bilmiyorki kaynımda dahil ben sesimi cıkarmazsam olay benım basıma patlamaz.söylersem suclu duruma dusebilirim die düşünuyorum.ilerde ortaya cıkars BENIM HABERIM YOK DER SIYRILIRIM

Siz kaynananızla mı kalıyorsunuz onun evde tüm gün işi ne işi yok mu, işi yoksa mesleği yok mu sen neden evde oturuyorsun çık arkadaşlarına gez desene. Eşimle yalnız kalamıyorum ki göstereyim ne demek kendisine sor hep benim resimlerimi çekmişsin çocukla biraz da ağabeyinin resmini çek de. Resimleri göstermenize gerek yok söyleyin eşinize. Kardeşine de kardeşim diye hitap et, seni ben evlendiricem de, evleneceğin kızı gelip bana tanıştıracaksın de hem kimsenin dikkatini çekmiyor mu bu aynı evde her beraber yaşıyorsanız ayrı eve çıkma imkanınız yok mu.

[benım evim ayrı beraber yasamıyoruz yakında degiliz....aramızda az cok konuşma olsa söylerım tabı ama benımle hıç konusmaz merhaaba o kadar ne adımı söyler ne baska bısey.konuşmadıgımız ıcın pat dıe evlendırıcem dememde bıraz tuhaf olur....konuşmamamız dikkat cekiyordur..yada peşimden gelmesı ama bılmıorum ıcın o tarz dusunmedım dikkat cekiormu acaba

ne zor bir durumun içindesin arkadaşım...Allah yardımcın olsun sana dıyebılecegım tek sey ne olursa olsun olayı oldugu gıbı esıne aktarmandır saklaman cozum olmayacak aynen bıze anlattıgın gıbı bakıs sezıyodum felan ne zaman baksam gızlı gızlı bakıyo de vs de pcdekı resımlerı anlatmada buragı cekme bahanesıyle pozlarımı mı alıyo ne ben kactıkca arkamda bıtıyo de cok rahatsız oluyorum de anlat guselım saklaman ılerde ogrendıgınde daha kotu seylere sebep olur normal bı durum degıl cınayet fılan cıkmaz abısı olarak cekıp konusur anlamıyorsa... hal çaresıne bakar senın bas edebılecegın bır durum değil zaten hıcbır umut vs bısı vermemıssın kı konusmuyosun bıle sapık zıhnıyetlı bı herıf kafasında takıntı halıne getırmıs senı rabbım yardımcın olsun cok zor bır durum

kaynım bıraz ıcten pazarlıklı ..esime söylemem bıseyı degiştirmez aksıne ben suclu olurum.kardesınecok guvenır ve sever toz kondurmaz olan oglumla bana olur bu seferde her karsılaştıgımızda suphe olur ıcınde huzurumuz kalmaz buda herkes ıcın yıpratıcı olur sonucta esimin ailesi ve bı ömür görücegşim insanlar..komsu deilki bidaha görüşme gitme olsun bıtsın aileyiz biz o yuzden attıgım her adımı dusunmem lazı.kendısı görsebelki konuyu bana acmadan halleder beım soylemem ve bu olayı bılmem esımın hıc hoşuna gıtmez

Gözyaşı'nın söylediklerine katılıyorum. bence kaynınla arana kesinlikle büyük bi mesafe koyman lazım. Eşin kaynını çok seviyorsa ona böyle bişeyi asla yakıştırmaz olan sana olur gibi geliyor. Kaynın sana iftira atabilir Allah korusun. Sen kesinlikle arana mesafe koy kesinlikle evde yalnız kalma bence. Çok korktum irkildim şuan.
,

zaten cok mesafeliiz canım benım evım ayrı haftada 2 kere anca gidiyorum ynlız kalma bi durumumuzda yok ..aynen öyle olan bana olur tabırfı caizse el kızı misali sus dior ıcımdeki ses

Aynı evde yaşamıyorsanız eşiniz yokken neden sizin evinize geliyor gelecekse eşin evdeyken gelsin. Resimlerinizi o kadar çekecek kadar zamanı nasıl geçiriyor sizinle sürekli yiğeniyle zaman geçirmeyi bahane ediyorsa ağabeyin gelsin akşam sen de gel hem muhabbet edersiniz hem yiğenini seversin de. Eşi evde olmayan birinin evine hem de muhabbetiniz konuşmanız bile yokken neden geliyor anlamadım kaynanan demiyor mu ne işi var orada kızın işi vardır yalnız olmaz diye. Benim kaynım eşim yokken neden sürekli gelsin ki yiğenini sevmek için. Hadi onlar varken yapıyorsa bu hareketleri siz o çekerken ayrılın yanından, eşinizle yakın durun. Ben bir de anlamadım neden siz onunla, o da sizinle hiç konuşmuyor biz hiç konuşmuyoruz ki öyle ne zaman evlendiriyoruz filan diyemem diyorsun akşamdan akşama yarım saat bir saat oturup kalkıyorlarsa sorun etmeyin ama eşinize de söyleyin o da dikkat etsin. Sizinle ilgili düşüncesi olsa özellikle muhabbet açardı diye düşünüyorum.

Back
X