• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynım neden böyle?

cincancon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
484
35
73
35
arrkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. 2.5yıllık evliyim benım sorunum kaynım 25 yasında amerikada yasıyordu 3 ay önce geldi 1 tanede oglum var ismi burak 1.5 yasında.kaynım sürekli olarak peşimde kv.gidince hep peşimden geliyor öyle bakıyor hiç ayrılmıyor.yemek yerken ben varsam yemıyor ole oturuyor masada.ama benimle hiç konuşmuyor merhaba merhaba o kadar.bana caktırmadan baktıgını yakalıyorum kafasını çeviriyor.bisürü resmimi cekmiş ben farkında olmadan bende oglum burağı cekiyor sanıyordum.videolar resimler birsürü ...bilgisayarından nete gırıp bıseye bakıcaktım evde yoktu bırde baktımkı sayısız resmım esımın hıc resmı yok sadece benım ve oglumun resımlerı hıcbısey demedım kımseye tabı.içim içimi yiyor sınırlerım bozuldu.buraya dökmek ıstedım ıcımı ..ben nerde yanlış yaptımkı bana neden tavrı böyle olabılır

hiç normal değil masum bişey olsa haber verir poz verin falan der.bence eşine söylemelisin ilerde daha büyük sorun yaratabilir neler okuyoruz Allah korusun.keske resımlerı alsaydın ıspatın olurdu.ama bana hiç de masum gelmedi koca adamın böyle yapması..:19:

arrkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. 2.5yıllık evliyim benım sorunum kaynım 25 yasında amerikada yasıyordu 3 ay önce geldi 1 tanede oglum var ismi burak 1.5 yasında.kaynım sürekli olarak peşimde kv.gidince hep peşimden geliyor öyle bakıyor hiç ayrılmıyor.yemek yerken ben varsam yemıyor ole oturuyor masada.ama benimle hiç konuşmuyor merhaba merhaba o kadar.bana caktırmadan baktıgını yakalıyorum kafasını çeviriyor.bisürü resmimi cekmiş ben farkında olmadan bende oglum burağı cekiyor sanıyordum.videolar resimler birsürü ...bilgisayarından nete gırıp bıseye bakıcaktım evde yoktu bırde baktımkı sayısız resmım esımın hıc resmı yok sadece benım ve oglumun resımlerı hıcbısey demedım kımseye tabı.içim içimi yiyor sınırlerım bozuldu.buraya dökmek ıstedım ıcımı ..ben nerde yanlış yaptımkı bana neden tavrı böyle olabılır[/QUOTE

yalnis dusunmemek gerek hemen ama tuhaf bir durum....
fazla gorusmemeye calisin....

cnm bence eşine söylemelisin arkadaşın dediği gibi ilerde daha büyük sorunlar olabilir yengesisin onun terbiyesizlik etmiş habersiz resimmi cekinir !

hiç normal değil masum bişey olsa haber verir poz verin falan der.bence eşine söylemelisin ilerde daha büyük sorun yaratabilir neler okuyoruz Allah korusun.keske resımlerı alsaydın ıspatın olurdu.ama bana hiç de masum gelmedi koca adamın böyle yapması..:19:

almak ıstedım asında ama vaktım sınırlıydı .esıme söylesem cınayet cıkar ortalık karışır söylemesem ıyıce bunaldım banda normal gelmıyor .masumane olsa esımle ıkımızı yan yana ceker esımın 1tane resmı yok

arrkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. 2.5yıllık evliyim benım sorunum kaynım 25 yasında amerikada yasıyordu 3 ay önce geldi 1 tanede oglum var ismi burak 1.5 yasında.kaynım sürekli olarak peşimde kv.gidince hep peşimden geliyor öyle bakıyor hiç ayrılmıyor.yemek yerken ben varsam yemıyor ole oturuyor masada.ama benimle hiç konuşmuyor merhaba merhaba o kadar.bana caktırmadan baktıgını yakalıyorum kafasını çeviriyor.bisürü resmimi cekmiş ben farkında olmadan bende oglum burağı cekiyor sanıyordum.videolar resimler birsürü ...bilgisayarından nete gırıp bıseye bakıcaktım evde yoktu bırde baktımkı sayısız resmım esımın hıc resmı yok sadece benım ve oglumun resımlerı hıcbısey demedım kımseye tabı.içim içimi yiyor sınırlerım bozuldu.buraya dökmek ıstedım ıcımı ..ben nerde yanlış yaptımkı bana neden tavrı böyle olabılır

Her ihtimalde olabilir tabiki abla olarak da görebilir bir şeyler hissediyorda olabilir
Çok rahatsız oluyorsan bence boyutu büyümeden onunla konuş
Konuşamam diyorsan da üstü kapalı şekilde ifade et kız arkadaşı mevzusunu aç sevdiğin var mı falan diye
Bunu da yapamazsan bilgisayarı eşinin görmesini sağla eşin görmüyor mu onları?
Allah Allah benim niye bu kadar fotom bar sizinki niye yok falan de
Ya da biraz daha takip et belki eşin farkeder bu durumu ama sen başbaşa kalmamaya çalış ne olur ne olmaz
Şeytan azapta gerek..

Her ihtimalde olabilir tabiki abla olarak da görebilir bir şeyler hissediyorda olabilir
Çok rahatsız oluyorsan bence boyutu büyümeden onunla konuş
Konuşamam diyorsan da üstü kapalı şekilde ifade et kız arkadaşı mevzusunu aç sevdiğin var mı falan diye
Bunu da yapamazsan bilgisayarı eşinin görmesini sağla eşin görmüyor mu onları?
Allah Allah benim niye bu kadar fotom bar sizinki niye yok falan de
Ya da biraz daha takip et belki eşin farkeder bu durumu ama sen başbaşa kalmamaya çalış ne olur ne olmaz
Şeytan azapta gerek..

ben ondan küçügüm 21 yasındayımbana bır defa bıle ısmımı söylemedı.yenge vs.bıseyde yok.kız arkadas mevzusunu actım varmı falan dıe var aslında begenmıyorum dedı .esımde neden resmı falan varsa bı gorelım gelını dıe takıldı.napım onun resmını öylesıne takılıyorum dedı.bılgısyarı esıme gostermek mantıklı ama fırsat lazım yanlız kalırmıyım hıc :(

cnm bence eşine söylemelisin arkadaşın dediği gibi ilerde daha büyük sorunlar olabilir yengesisin onun terbiyesizlik etmiş habersiz resimmi cekinir !

1 2 tane olsa anlıycam sayısız bı kadarda vıdeo cocugu cekiyorum bahanesıyle cekmıste cekmıs

normal bi durum değil.. dikkatli olmak gerek...:44:

almak ıstedım asında ama vaktım sınırlıydı .esıme söylesem cınayet cıkar ortalık karışır söylemesem ıyıce bunaldım banda normal gelmıyor .masumane olsa esımle ıkımızı yan yana ceker esımın 1tane resmı yok

doğru söylüyosun erkekler bizim gibi tepkiler veremiyor ortalık karışır.söyleyeceksen de sağlam delilin olsun iftira deyip savuşturanları eşiyle arasını bozanları çok duyduk.ama bana masum gelmedi kesinlikle,çocuğunu çekmesini eşinle seni çekmesini anlarım.ama seni 'habersizce' tek çekip bilgisayara atması çok nahoş.bence anladığını belli et tersle,korkar belki

Son düzenleme:
aklıma bıle getırmek ıstemıyorum el sıkışırken elımı bırakmıyor gecelerı uyuyamıyorum artık sıkıntıdan :(

elini mi bırakmıyor? çok sinirlendim ya,sakın yalnız kalma arkadaşım.bir çaresine bak,bir fırsat yart eşine kanıtla,bunları da söyle,çok zor ama Allah yardımcın olsun..

doğru söylüyosun erkekler bizim gibi tepkiler veremiyor ortalık karışır.söyleyeceksen de sağlam delilin olsun iftira deyip savuşturanları eşiyle arasını bozanları çok duyduk.ama bana masum gelmedi kesinlikle,çocuğunu çekmesini eşinle seni çekmesini anlarım yeğeni.ama seni 'hbersizce' tek çekip bilgisayara atması çok nahoş.bence anladığını belli et tersle,korkar belki

esimi cokseviyorum onunla hiçbişey hiçkimse için aramı bozmak istmem.çok önemli bir konu nasıl cıkarım ısın ıcınden ne yaparım bılmıyorum allah yardımcım olsun esım kendısı görsun

çok garip bi durum
bu adam gece gunduz senin videoalrina bakip ne du$unuyor acaba ben onu merak ettim ..
e$ine resim video çekdigini soylesen cinayet çikarmi yinede
ha sen gostermi$in he tesaufen gormu$ ne farkeder ki

kv ne soyleme oglunu korumaya geçer kanatlari altina alir, tek çaren kocanin bunu bilmesi

ben bu yaz gorumcemle ilgili bi$ey ya$adim,konu para kaybolmasi idi, e$ime anlattim herseyi oldugu gibi,ve e$im tahmin ettigimden farkli yakla$ti,yapar ondan beklerim dedi, namus meselsi gibi deil ama buda hirsizlik resmen, korumaya geçmedi kizkarde$ini kii normalde asla ailesine laf soyletmez ..

fotograf meraki varmi$ karde$iyin falan de ne biliyim konuyu getir bi$ekilde oraya ..
bide sen ona ne diye hitap ediyorsun, adini deme hiç abiyi eksik etme cumlenden
ben korkarim valla boyle $eyden ucu herseye gider bu senin ya$adiginin ..

bide kv nlemi ya$iyorsun ?

esimi cokseviyorum onunla hiçbişey hiçkimse için aramı bozmak istmem.çok önemli bir konu nasıl cıkarım ısın ıcınden ne yaparım bılmıyorum allah yardımcım olsun esım kendısı görsun

eşin farkettiğini anlayıp da söylememene kızarsa daha çok aran açılır.kv bilmesin oğlunu korur.ama dediğim gibi çok dikkatli olmalısın kanıt şart,bu kardeş çünkü.ya da beni rahatsız eden hareketleri var dersin en kötü ihtimal ne diye hitap ediyorsan resimleri rastgele bulmuş gibi yapıp aa çok kötü çıkmışım silelim falan de,ama sessiz kalma

Son düzenleme:
ucu herseye gider derken senden yaana deil ama di$ardan ba$kasi gorse iyi niyetle yakla$maz
asil o zaman cinayet çikar, namusa iftira kadar korkunç bi$ey varmi :(

Canım kocana söylersen o da gider direk kardeşine çatarsa, o arada resimleri silebilir. Sen de iftira atıyormuşsun gibi gelebilir. O yüzden gene bilgisayarından bir şeye bakacak gibi gir, eşine direk resimleri göster. Suçlar gibi değilde habersiz çekmiş hoşuma gitmedi falan de. Bakalım o neye yoracak.

çok garip bi durum
bu adam gece gunduz senin videoalrina bakip ne du$unuyor acaba ben onu merak ettim ..
e$ine resim video çekdigini soylesen cinayet çikarmi yinede
ha sen gostermi$in he tesaufen gormu$ ne farkeder ki

kv ne soyleme oglunu korumaya geçer kanatlari altina alir, tek çaren kocanin bunu bilmesi

ben bu yaz gorumcemle ilgili bi$ey ya$adim,konu para kaybolmasi idi, e$ime anlattim herseyi oldugu gibi,ve e$im tahmin ettigimden farkli yakla$ti,yapar ondan beklerim dedi, namus meselsi gibi deil ama buda hirsizlik resmen, korumaya geçmedi kizkarde$ini kii normalde asla ailesine laf soyletmez ..

fotograf meraki varmi$ karde$iyin falan de ne biliyim konuyu getir bi$ekilde oraya ..
bide sen ona ne diye hitap ediyorsun, adini deme hiç abiyi eksik etme cumlenden
ben korkarim valla boyle $eyden ucu herseye gider bu senin ya$adiginin ..

bide kv nlemi ya$iyorsun ?

ben söylerım işin içinden bi şekilde sıyrılr resımlerı yok ederse falan suclu ve ıftracı hatta belkide benım gozum varmıs durumuna duşebilirım insanlardan herseyı bekliyorum cunku...esim görse yalanlayamaz ınkar edemez.onun bilgisayrını ele geiri kendım göstersem o zaman super olur ıste.kv yasamıyorum
yakın oturuyoruz aracla 25 dk mesafe uzagımda ona zaten söyleyemem kım olsa oglunun yanında olur.
ben kaynıma ismi ile hitap ediyorum..yanlışmı yaptım bilmiyorumki

Canım kocana söylersen o da gider direk kardeşine çatarsa, o arada resimleri silebilir. Sen de iftira atıyormuşsun gibi gelebilir. O yüzden gene bilgisayarından bir şeye bakacak gibi gir, eşine direk resimleri göster. Suçlar gibi değilde habersiz çekmiş hoşuma gitmedi falan de. Bakalım o neye yoracak.

aynen bende senın gıbı duşunuyorum evliligim bu konu yuzunden sarsılsın ıstemıyorum.

Back
X