O zaman o tuvaleti abisi temizleyecek. O bulaşıkları abisi dizecek. Gece onbirde gelip kardeşinin yapmadıklarını yapacak. O zaman bir aksiyon alır belki abisi de.Ah valla bunları yapsam zerre umrunda olmaz,gider odaya yatar.Ben bardakların birikmesi,banyonun leş gibi olmasıyla kalır,daha çok sinir olurum.Salıya kadar susmaya kararlıyım.o gün abisi emlakçıya götürecek.O günden sonra tavrım değişir ya da başka şey olur.Baktım olmuyor otele yollayacam,kararlıyım.
Ya her şeyi yazamıyorum.abisiyle sabah tartıştılar.Baya bi şiddetli azarladı.elimden Bi kaza çıkacak diyor.Ben son kez abiliğimi yaptım ona diyor.O evde olduğunda her şeye koşuyor zaten.Ben temizlemedim tuvaleti,eşim temizledi.Öf valla ne yapacağımı şaşırdım.Hayır anasını tanımasam dağda yetişti diyeceğim.Annesi de aşırı titiz bir kadındır.Bu nasıl olmuş onlar da anlamıyor.O zaman o tuvaleti abisi temizleyecek. O bulaşıkları abisi dizecek. Gece onbirde gelip kardeşinin yapmadıklarını yapacak. O zaman bir aksiyon alır belki abisi de.
Ne terbiyesiz insanmış o ya
Savunsunlar yaaa.Sonuçta misafir(!)Sevgilisi var bunun.Hukuk öğrencisi.Kız da çok sakin,sevimli birine benziyor.Ama aynı eve girmediler tabiHe canım, tuvalet diye her tarafı b.kla sıvayalım madem!
Evleneceği kıza acıyorum ben valla. Buraya konu açıp da kocam pis diyen kadınlar, bu kayın gibi adamlarla evli. Boşuna savunmayın şu adamı artık.
Valla eşimin kardeşini 3 5 gün idare ederim ev işi falan beklemem. Ne pişirebildiysem onu yeriz. Hele 1 hafta geçsin gitmezse adam öyle şikayet edin derim ben. Ağır hastalık hiç yaşamamışsınız belli. İnsan wc ye gidemiyor banyo yapamıyor tek. O zaman nasıl başka insanlara muhtaç oluyoruz görürsünüz. İnsan insana muhtaçtır. Öyle 3 gün bile ben kimseye tahammül edemem asla demem denmemeli.yarın çocuğunuz bile size aynını diyebilir. O zaman alınmayın ama.Gerçekten teşekkür ederim.Bazılarına göre evin orta yerine de pislese aman misafir nolcak ki diyecekler.Ki ben bu adamı annesiyle zamanında 15 gün misafir ettim de güle oynaya döndüler.Ama burda muhalefet ve popüler olacak ya bazıları saçmalıyorlar.Kendi başlarına gelse kaynım gitmiyoooo diye ağlanırlar burada.
Hanımefendi hastalık başka.Ama koskoca adam tuvaleti bile pis bırakıyorsa kusura bakmayın ama günü belirsiz şekilde ben ona katlanamam.Buyrun siz katlanın.Valla eşimin kardeşini 3 5 gün idare ederim ev işi falan beklemem. Ne pişirebildiysem onu yeriz. Hele 1 hafta geçsin gitmezse adam öyle şikayet edin derim ben. Ağır hastalık hiç yaşamamışsınız belli. İnsan wc ye gidemiyor banyo yapamıyor tek. O zaman nasıl başka insanlara muhtaç oluyoruz görürsünüz. İnsan insana muhtaçtır. Öyle 3 gün bile ben kimseye tahammül edemem asla demem denmemeli.yarın çocuğunuz bile size aynını diyebilir. O zaman alınmayın ama.
Bir diğeri ben ev işi beklemiyorum.Kendi döktüğü dağıttığını kaldırsın diyroum.İnsan içinde insan gibi davransın,saygılı olsun diyorum.ama gördüğüm tavır ben misafirim.B.kumu yaparım,sen temizlersin.Valla eşimin kardeşini 3 5 gün idare ederim ev işi falan beklemem. Ne pişirebildiysem onu yeriz. Hele 1 hafta geçsin gitmezse adam öyle şikayet edin derim ben. Ağır hastalık hiç yaşamamışsınız belli. İnsan wc ye gidemiyor banyo yapamıyor tek. O zaman nasıl başka insanlara muhtaç oluyoruz görürsünüz. İnsan insana muhtaçtır. Öyle 3 gün bile ben kimseye tahammül edemem asla demem denmemeli.yarın çocuğunuz bile size aynını diyebilir. O zaman alınmayın ama.
Ya her şeyi yazamıyorum.abisiyle sabah tartıştılar.Baya bi şiddetli azarladı.elimden Bi kaza çıkacak diyor.Ben son kez abiliğimi yaptım ona diyor.O evde olduğunda her şeye koşuyor zaten.Ben temizlemedim tuvaleti,eşim temizledi.Öf valla ne yapacağımı şaşırdım.Hayır anasını tanımasam dağda yetişti diyeceğim.Annesi de aşırı titiz bir kadındır.Bu nasıl olmuş onlar da anlamıyor.
Sıkıntı zaten orda.Adamın umrunda değil.Yaaa hallederiz diyor.Eşim oğlum şunlara bir bak diyor.Göz ucuyla banıp geçiyor.
Aralarında 11 yaş var.Eşim liseden itibaren de yatılı okumuş.Yani pek aynı evde yaşadıkları söylenemez.Yaşadıkları zaman da kardeşi çocukmuş işte.Annesi aşırı titizse her gün arkasından toplamıştır, kayın tuvaletlerin sihirle temizlendiğini düşünüyor sanırım.
Eşiniz sağlam, takdir ettim. Kardeşini çok iyi tanıyor, Allah bilir aynı evdeyken de benzer davranışlarla eşinize çektirmiştir.
Annesi evet arkasından hep toplar ama öok şahit oldum bağırmalarına da.Oğlum kalk şunu yap bunu yap şeklinde.Babası bile geçen gün eşime 2 haftadır balkonu yıkatamadık,2 aydır benim psikolojimi bozdu demiş.(Kaynım 2 aydır işsiz)Valla gerekiyorsa otele yollayın.Ben öderim parasını diyor,düşünün.Yani nasıl bi profil diyebilirim size.Hani şu Türk filmlerinde zengin şımarık ukala tipler olur ya.Aynı onlardan.Hayır bunlar zengin de değil.Nasıl olmuş anlamadım.Annesi aşırı titizse her gün arkasından toplamıştır, kayın tuvaletlerin sihirle temizlendiğini düşünüyor sanırım.
Eşiniz sağlam, takdir ettim. Kardeşini çok iyi tanıyor, Allah bilir aynı evdeyken de benzer davranışlarla eşinize çektirmiştir.
Ben çocuğa henüz ekran göstermedim ki.Gün boyu tv kapalı malesef.O da elinde telefon sürekli yatar pozisyonda.Umursamaz zira ev bulununca bedava hizmetçisi olmayacak. Siz direnince mecbur yeni evine gidecek.
Rahatını biraz bozun derim, telefonu seviyorsa bol çizgi film ve davulla rahatça çıldırtabilirsiniz.
Güzel dille söylediniz mi WC yi temiz tutmasını? Hayır ben böyle bırakacağım mı dedi? Siz en başlarda yediği yemeği de şikayet ettiniz. Yok dersim var dediniz yok annem de yiyorum dediniz. Basit 2 çeşit yemek yapmak zor değil. Vakit ona da yoksa dışardan pide yaptırılır yenir ayranla. Perşembe gelmiş adam yahu. Aylardır çöreklenmiş gibi davranıyorsunuz.Bir diğeri ben ev işi beklemiyorum.Kendi döktüğü dağıttığını kaldırsın diyroum.İnsan içinde insan gibi davransın,saygılı olsun diyorum.ama gördüğüm tavır ben misafirim.B.kumu yaparım,sen temizlersin.
Allah Allah.Ben de durduk yere delirmedim.Tuvaleti söyleyince mesela e abla burası tuvalet ne lekesi bekliyordun dedi?Ayrıca 26 yaşına gelmiş tuvalet nasıl bırakılır bilmiyorsa ben öğretemem.Bir diğeri geldiği günün akşamı gaz çıkarıyor yanımızda,yuh napıyısun dediğimde içimde dert mi olsun diyor.Yemeği koyuyorum önüne.Benim reflüm var.Başka yemek yok mu bilmiyor musunuz bunu diyor.Çorabını salonda bırakıyor.Çamaşırlşarı donlarına kadar ortalıkta dağınık duruyor.Daha yazmadığım neler nler..Ben de manyak değilim.3 günde çileden çıkayım.Ki bıraksam evlenene kadar çöreklenir.O potansiyeli sezdim ki 3 günde bu hale geldim.Güzel dille söylediniz mi WC yi temiz tutmasını? Hayır ben böyle bırakacağım mı dedi? Siz en başlarda yediği yemeği de şikayet ettiniz. Yok dersim var dediniz yok annem de yiyorum dediniz. Basit 2 çeşit yemek yapmak zor değil. Vakit ona da yoksa dışardan pide yaptırılır yenir ayranla. Perşembe gelmiş adam yahu. Aylardır çöreklenmiş gibi davranıyorsunuz.
Ay Allah razı olsun ya.Eşinizin kardeşi kadınlara karşı saygısız biri . Ev işlerini , çocuk bakımını küçümseyen , bunu iş olarak görmeyen “ kadının görevi tabi yapacak “olarak gören biri . ben öyle bir hava sezdim.
Çünkü anlattıklarınıza bakılırsa o kadar vurdumduymaz davranıyor ki .
Öyle yaşı da çok küçük değil .
Size gaz vermek istemiyorum . Tabi ki o da sizin kardeşiniz sayılır . Abisinin evi tabi onun da evi sayılır ama kimseye kölesi muamelesi yapamaz.
Yemekten sonra eline sağlık bile demiyormuş .
Ne zaman işe başlayacağı belli miAnnesi evet arkasından hep toplar ama öok şahit oldum bağırmalarına da.Oğlum kalk şunu yap bunu yap şeklinde.Babası bile geçen gün eşime 2 haftadır balkonu yıkatamadık,2 aydır benim psikolojimi bozdu demiş.(Kaynım 2 aydır işsiz)Valla gerekiyorsa otele yollayın.Ben öderim parasını diyor,düşünün.Yani nasıl bi profil diyebilirim size.Hani şu Türk filmlerinde zengin şımarık ukala tipler olur ya.Aynı onlardan.Hayır bunlar zengin de değil.Nasıl olmuş anlamadım.
Bu ayın sonunda.Evrak toplama gibi işleri var..yani bu hafta evi tuttu tuttu.Yoksa hiç gitmez.Ne zaman işe başlayacağı belli mi
Annesi evet arkasından hep toplar ama öok şahit oldum bağırmalarına da.Oğlum kalk şunu yap bunu yap şeklinde.Babası bile geçen gün eşime 2 haftadır balkonu yıkatamadık,2 aydır benim psikolojimi bozdu demiş.(Kaynım 2 aydır işsiz)Valla gerekiyorsa otele yollayın.Ben öderim parasını diyor,düşünün.Yani nasıl bi profil diyebilirim size.Hani şu Türk filmlerinde zengin şımarık ukala tipler olur ya.Aynı onlardan.Hayır bunlar zengin de değil.Nasıl olmuş anlamadım.
Aklımdan geçeni bu kadar güzel okuduğunuz için teşekkür ederim.Aynen.Gideceği tarih belli olsa derim sık dişini kızım.Ama bu her gün bi önceki güne daha çok saçmalıyor ve gerçekten yoruluyorum.Oğlum geceleri hala uyanıyor.Çoğu zaman uykusuzm.Kalması uzayacak diye korkuyorum.Çünkü o zaman evimin huzuru kaçacak.Kimsenin misafirliği de benim evimin huzurundan önemli değil.Bir balkon yıkamak için iki ay bekleyen biri için sıfırdan eve geçmek çok büyük bir adım.
Ev sahibine acıdım şu anda, gitti o ev. Depozito asla yetmeyecek.
Koca adam çocuk değil ki kolundan tutup zorla iş yaptırılsın kuvveti var, yerinden kalkmadığında kucaklayacak haliniz yok. O da öğrenmiş zorlanamayacağını pişkin pişkin oturuyor.
İş yerine giderken de ev işi yapmamıştır ancak işsiz kalınca iyice göze batıyor tabi.
Gidene kadar sıkıştıracaksınız başka çaresi yok.
İş yapmayı öğrenmesi için yalnız kalması lazım, sakın evine gidip temizlik yapmayın (isteyecek o potansiyeli görüyorum).
Mesele kalma süresi değil aslında, mesela iki hafta sonra kesin gideceğini bilseniz bir şekilde yine dayanırdınız. Sürenin belli olmaması sizi çıldırtan, o çöreklendikçe siz de uzamaması için tepki veriyorsunuz haklı olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?