Kaynım olacak kişi!

İyi de geldiği 3 gün olmuş. Misafirlik bile 3 gündür sonrası misafirlikten sayılmaz denir. Üstelik çocuk gidecek kalıcı değil. Bu kadar evi terk ederimler, yüzüne istemediğimi söylerimler, eşime ya o ya ben derimler abartı değil mi?

Ay nereye ki kadar idare edebilirsin 3 gün 5 gün bende rahatsız olurum şahsen

Yemek yapmayın dışarda yiyip gelsin

Oha gaz çıkartma samimiyetin kaçıncı evresi eleman geniş baya yengenin yanında gaz ne bilim

Karşıdaki insanın huyu kötü olunca 1 gün bile istenmez. Banyoyu kullandıktan sonra temizlememek, ulu orta gaz çıkarmak falan tahammül edilir şeyler değil. Bir de adam ev bakmaya niyeti olmadığını söylüyor. Haliyle durum belirsiz süreye dönüyor. Sinirlerin gerilmesi doğal.

Gerçekten teşekkür ederim.Bazılarına göre evin orta yerine de pislese aman misafir nolcak ki diyecekler.Ki ben bu adamı annesiyle zamanında 15 gün misafir ettim de güle oynaya döndüler.Ama burda muhalefet ve popüler olacak ya bazıları saçmalıyorlar.Kendi başlarına gelse kaynım gitmiyoooo diye ağlanırlar burada.

Hemen her mesajıma beğenmedim atarak ne yazarsam yazayım kaynım halının ortasına da pislese aman nolcak ki kafasındasınız!anlattılarım anlaşılan size göre gayet normal şeyler.Sizin misafirleriniz sanırım hep böyle.Ayrıca gideceği gün belirsiz.Bir de böyle saçma sapan bi misafirlik anlayışı olduğu için bu daha da geriyor.Bir diğeri ben eşime ya o ya ben demedim.Çünkü eşim zaten arkamda.Eğer dedim gitmezse ben giderim.O zaman anlar heralde istenmediğini,otel konforunun bittiğini çeker gider dedim.
Eğer sizin başınıza gelirse arkasından çorabını bardağını toplayın.Yanınızda gaz çıkarınca oh mis deyin.Hı tekrar yazayım.Bunlara laf söylemedin mi diyen çıkacaktır.Gaz çıkarınca yuh napıyosun dedim mesela.Onun cevabı içimde durup dert olacağına dışarı çıksın dedi ve güldü.Yani bunlar beni delirtti.Tamam??

Bir de şu açıdan sormayı deneyebilirsiniz mesela.Ya naptı da bu kadını 3 günde çileden çıkardı diye?Hani niye bu kadar taktınız,niye bu kadar benim gevşek kaynımı mağdur yaptınız bilmem?

Sende kendi imla hatalarına bakmadan tdk gibi davraniyorsun ya helal olsun
Ben sen öğretmen olduğun için özellikle yaptım.
Ben öğretmen değilim, kimsenin evladını eğitme gibi bir görevim yok. Ama sana nesil emanet ediyor millet maalesef.
Pofpoflamak da yazmaya utanır yani insan.
Anlayan anladı.

Ay keşke terketse.Şimdi de diyor ki bu ev fiyatları çok yüksek.Ben bu kadar veremem.Eee?Ne yapalım biz mi verelim dedim.E abla fena olmaz.O kadar özel dersin var dedi…
Ay terbiyesiz yüzsüz. Bu gitmez konu sahibi. Kovacaksınız belli ki anca ondan anlar.
O bardakları tek tek ona toplatın. Her yayıldığında iş verin. Gerekirse oğlunuzu örgütleyin git amcanla boğuş fln diyin. Evde huzur vermeyen. Çocuktan gürültüden işten kaçsın.

Çocuk yaklaşmıyor bile ona.Hoş böyle yazınca ben çocuğu doldurdum oldu bazı üyeler tarafından!Ki daha 15 aylık.Valla sinirlerim laçka.Büyük tuvaletini yapmış.Tuvaltte lekesi duruyor.Bi fırçalama yok.Aman nolcak misafir ama (!)

Ağzına ederim ben onun. Gayet gidip sert bir şekilde tuvaleti düzgün kullan. Yettiyse yeter artık. Sabrım taşıyor diye kalk temizle orayı beni delirtme derim ben.

Ben huzur kaçırıp misafir kovmayı iyi bilirim. Ondan dediklerimi yapın. Tv mi izliyor. Çocuğun çizgi film zamanı diyip kanalı değiştirin. Telefonda oyun mu oynuyor, ay modem bende çekmiyor diyip modeme sık sık reset atın. Tuvaleti mi pisletti hemen kalkıp yapıyorsun diyin. Yemek yapmayın. Sadece çocuğa kadar yaptım işim çok gidin yiyin yada yapın diyin. Bardaklar mı ortada hemen o bardakları alıyorsun diyin. Banyoyu toplamıyorsa bir daha duş alamayacağını temizlemekten baktığınızı söyleyin. Siz rahat ettirirseniz hiç gitmez. İl yaptıracaksınız.
Oğlunuz gitmiyorsa gürültülü oyuncaklarla oynatın. Haftasonu erken saatte davul çaldırır gürültülü oyuncakla oynatın.

Ağzına ederim ben onun. Gayet gidip sert bir şekilde tuvaleti düzgün kullan. Yettiyse yeter artık. Sabrım taşıyor diye kalk temizle orayı beni delirtme derim ben.
Ben bu tuvalete giremem dedim.Biz böyle mi bırakıyoruz,bi fırçalamak çok mu zor?Biraz daha dikkatli ol lütfen dedim tok bir sesle.Cevabı:E abla orası tuvalet değil mi?Ne lekesi olacaktı başka?Sonra dedim sen heralde b.lu tuvaletlere girmeye alışkınsın ama burası benim evim,burda düzen başka dedim.Bu sefer bozuldu,sustu.Bakalım ne yapacak bir dahakine.

Ah valla bunları yapsam zerre umrunda olmaz,gider odaya yatar.Ben bardakların birikmesi,banyonun leş gibi olmasıyla kalır,daha çok sinir olurum.Salıya kadar susmaya kararlıyım.o gün abisi emlakçıya götürecek.O günden sonra tavrım değişir ya da başka şey olur.Baktım olmuyor otele yollayacam,kararlıyım.

He canım, tuvalet diye her tarafı b.kla sıvayalım madem!
Evleneceği kıza acıyorum ben valla. Buraya konu açıp da kocam pis diyen kadınlar, bu kayın gibi adamlarla evli. Boşuna savunmayın şu adamı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…