Kaynım olacak kişi!

Yani kaynımdan günahım kadar hoşlanmam, senelerdir yüzünü görmedim. Allahda görmeyi nasip etmesin. Ama bismillah dün bir bugün iki. Ne ara bukadar bunaldınızda kendinizi burda buldunuz konu sahibi? Adama iş ayarlarken düşünseydiniz keşke gelirse bikaç gün bizde kalır diye, bukadar tantanaya gerek kalmazdı.
Sandımki geldi yayıldı 2 aydır sizde gitmek bilmiyor.
Madem bukadar şikayetcisiniz şakayla karışık misarliğin ömrü 3 gün senin süren doldu taşınana kadar ev işine yardım edeceksin diyerek eline süpürgeyi verin, yemek yedikten sonra masayı kaldırırmısın diye rica edin. Ev ilanları bulup atın telefonuna, inşallah eşyalı ev bulursun birde eşya ile uğraşmak zorunda kalmasın diye diyaloglar kurun. Pasif agresif tavrınızdan ne anlasın.

Reactions: Gif
Yahu gerçekten kaç defa yazacağım daha bilmiyorum.Adam nasılsa 7 de çıkacam ne gerek var eve diyor.Çorabını bardağını ortalıkta bırakır.Yanımda gaz çıkarır.Ben de 2 günde durduk yere çileden çıkmadım.

Bela mısınız?Bilip bilmeden yazıyorsunuz.Size ne!Kimi nasıl hayat bekliyorsa bekliyor.
Konunuzu okudum konunuza göre yorum yaptım. Şimdi burda herkes sizi pofpoflamak zorunda mı ?

Bu da benim fikrim.

Keşke tecrübeleri, her fikri harmanlayıp düşüncelerinize yön verseniz ama belli ki siz sadece desteklenmek istiyorsunuz.

Yalnız siz tam okumadan yazdığınız için tepkim.Sizi yönlendirdim de.Gözünüzde mağdur bir kayın canlanıyor olabilir.neyse ne.Tamam siizn fikriniz.

Ee ağzınız var dimi?
Herkes 7 de çıkıyor ozaman kabile gibi yaşansın kimse ayrı ev tutmasın diyemiyormusunuz?
Gaz çıkarıyorsa napiyorsun ya hiçmi terbiye görmedin öfff camı aç boğulcam şimdi diyemiyormusunuz?
Eğer hizmetlin gelimicekse Çorabını, bardağını kaldırırmısın diyemiyormusunuz?

Demedik mi?Hatta eşim azarlıyor.Adam gülüyor geçiyor.Alıyor eline telefonu devam ediyor.Bugün babası bile eşime ya oğlum siz gerekirse otele bırakın.Biz 2 hafta balkon yıkatamadık ona.Allah sabır versin demiş ya.

Ee bukadar pisdi eve niye aldınız? İş görüşmesine geleceği belliydi madem direk otel ayarlasaydı eşiniz?

Ee bukadar pisdi eve niye aldınız? İş görüşmesine geleceği belliydi madem direk otel ayarlasaydı eşiniz?
Ben bu kadar olduğunu bilmiyordum.Sadece bir kez o da annesiyle evime gelmişti.Onda da annesi olduğundan heralde bu kadar değildi.

Söylemekten çekinmeyen. Verin süpürgeyi eline şurayı süpür deyin. Tuvaleti yıka deyin. Söyleyin. Yapmayacaksan gelme bu eve deyin. Gitsin otelde kalsın. Hani söyleyince gülüyor diyorsunuz ya, toplayın eşyalarını koyun kapının önüne hadi dışarıda gülersin deyin atın yani. Sinir krizi geçirecek ne var? Küsen küssün, ağlayan ağlasın. Kimsenin hizmetçisi değilsiniz.

Eşimin hatrına işte katlanıyorum.O bulacam ben ona ev diyor.Bakıyor da.Sürekli laf söylüyor.Eline sağlık dedin mi,tabağını kaldır,bardağını makineye koy gibi gibi.Ama adam o an yapıyor sonra yine aynı.Hatta bu akşam eşim üstüne basarak eline sağlık hayatım dedi.Kardeşine sordu yedin içtin kalktın anlamında bir şey söyledi.Ne gerek var yeaaaa dedi.Hatta yemeğin başında ben masayı hazırladım.Kola koyulacak bardaklara.Kola da bunun yanında.Onu bile yapmadı.İşte eşim laf söyledi.Bu da önden gitmeyeceksin gibi bir şey söyledi gevrek gevrek.Eşim arada çok gerildi.E şimdi aynı şehirde yaşayacaz.Ben patlarsam eşimi tanıyorum çok büyük kavga eder onunla.Sebep olmak istemiyorum.Burda içimi boşaltayım bari dedim kendimce.

Anlamadigim birsey var. Kayniniza "bardaklarini topla", "toplum içinde gaz cikarmaman gerektigini 26 yasina kadar öğrenemedin mi" demiyor musunuz? Bardaklar orada kaldigi muddetce alip, yikamayin. Sadece kendi iceceginiz bardagi yikayin. Kayniniz abisinin sozlerini yillardir duydugu icin duyarsizlasmistir. Siz sert bir dille ifade edin. Uyarilarinizi dinleyene kadar onune ne temiz bardak ne yemek koyun.

Ay bana çok kaprisli geldiniz ya
Okurken bunaldım
Yok eline sağlık demedi yok kolayı koymadı
Öfff yani
25-26 yaşında adamı annesi eğitememiş, 3 günde sizmi eğiteceksiniz
Yoksa eşinizidemi siz eğitiniz, aynı ailede yetişmişler sonuçta çok farklı değillerdir.
O da kafasızmı ne, paran var git bi otelde kal, ye iç gez bu ne, çile çekiyor resmen
Biryandan abisi biryandan yengesi.
Kapıyı vurup çıkmıyor, sığıntı gibi katlanıyor delimi ne
İyikide eşinizin hatrı var yani, bide olmasa nolcaktı

Ama ortada sürekli gezinen bir bebeğim var.O bardaklar illa kırılır.
Gaz çıkarma konusunda da yuh napıyorsun ya dedim içimde dert olacağına dışarı çıksın dedi güldü.

Hey yarabbiiiim.Tamam ben kaprisliyim.
Hanımefendi burayı otel gibi beni de çalışanı görüyor.Bunun neresinde acaba beni kaprisli yaptınız?Masadaki kolayı bardaklara koymaktan aciz.Eline sağlık meselesi en basiti.ama illa laf söyleyeceksiniz.Eşimi ben mi eğitmişim.Konu bu mu?Ki Kv mi çok sevmem ama sürekli eğitmeye çalışmıştır.Ama eşim alabilmiş kardeşi almamış işte.

Ama ortada sürekli gezinen bir bebeğim var.O bardaklar illa kırılır.
Gaz çıkarma konusunda da yuh napıyorsun ya dedim içimde dert olacağına dışarı çıksın dedi güldü.
Toplum icinde yasamanin kurallari vardir, benim varligima saygı duymayan kisiye hizmet etmezdim. Bardaklari toplayip yuksek bir yere birakin ama kesinlikle yikamayin.

Toplum icinde yasamanin kurallari vardir, benim varligima saygı duymayan kisiye hizmet etmezdim. Bardaklari toplayip yuksek bir yere birakin ama kesinlikle yikamayin.
Benim oğlan düz duvara tırmanan cinstenÇekmece kulplarından tezgaha tırmanıyor.Koltuklardan sehpalara uzanıyor.Her türlü ulaşıyor.
Ama lütfen benim hizmet etmem lazım.kaprisli oldum bi de burda bazı üyeler tarafından.Kaprisli olsam eşim arkamda duruyorken ben bi şey yapamam der kenara çekilirdim.

İşte diyorum ya
Biraz geri herhalde
Yoksa bukadar lafa kalkıp gitmesi lazım
Abisi sürekli azarlıyor kardeşi değilde eve köpek gelmiş gibi
Eşinizin aldığı eğitimi o alamamış, ilginç
Nasıl okumuş mühendis olmuş hayret
Evet kaprislisiniz
Evinize misafir gelmiş
Her gelen misafire böyle laf çarpıyormuşsunuz
Kola koymadı ne ya?
O yokken siz koymuyormusunuz. Hizmetliniz varda bugünmü izinli yani.
Baştan sizi hakllı buldum ama şuan tamamen kaprisli ve şimarık buldum

Anladığım kadarıyla konu sahibi bardakları kaldırıp yıkamazsa bir süre sonra evde bardak kalmayacak, hepsini kullanıp bırakacak bir yerlerde. Tam kapının önüne koymalik. Hani bıraksan kendi b.okunda boğulacak insanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…