Kaynım olacak kişi!

tamam işte dizdiği bardakları toplamayın tabağını çanağını neyse. bugün dersi salonda verin öğrenci gidincede mutfak dağınıktı dersi salonda vermek zorunda kaldım yediğini içtiğini makineye dizersin bundan sonra yetişemiyorum ben deyin.
Salonda masa yok malesef…Çalışma odamız vardı.Onu da çocuğumuz işgal etti.

Böyle ev konforunda bir sürü apart var erkekler için, gitsin orada kalsın, eşyaları hazır halde. Bazılarında yemekte var. Bence araştırın taşınsın oraya en kısa zamanda.

Siz hizlica evinizden sepetlemeye bakin. Aslinda esiniz ne mal oldugunu biliyordur. Sizin eve getirmekle bastan hata etmis, bari cabuk cözsün
Bi tek o konuda kızıyorum ona zaten.Hayır bırak kendi iş arasın bulsun.Sen ne karışıyorsun.Şimdi burada bir şey kötü gider.Sen getirdim derler.

Böyle ev konforunda bir sürü apart var erkekler için, gitsin orada kalsın, eşyaları hazır halde. Bazılarında yemekte var. Bence araştırın taşınsın oraya en kısa zamanda.
Aynen oraları araştırıyorum şimdi.Kendi bulmazsa bak buldum sana deyip tak sepeti koluna diyeceğim.

Eşim destek olmasa yapacağım.Hatta dün akşam söyledim.Bu dedim gitmezse kalırsınız abi kardeş ben giderim.ne haliniz varsa görürsünüz.Ben kimsenin hizöetçisi değilim dedim.
Bence kesinlikle evden gitmeyin eşinizin kardeşini rahatsız edin 😂

Aynen öyle.İşin ilginci bunlar iki kardeş.Eşim bunun tam zıttı.Gittiği her yerde yardım eder.Asla oturamaz bile biri iş yaparken.Bu hangi kabilede yetiştiyse.
Ben cok iyi anlıyorum sizi.Benim kaynımda isten eve geldiğimde dairemde kuzeniyle maç izliyor oluyordu.Kv ye yedek biraktigimiz anahtari alıp bizden habersiz dairemize girmek nedir mesela.🤦🏻‍♀️

Ben cok iyi anlıyorum sizi.Benim kaynımda isten eve geldiğimde dairemde kuzeniyle maç izliyor oluyordu.Kv ye yedek biraktigimiz anahtari alıp bizden habersiz dairemize girmek nedir mesela.🤦🏻‍♀️
🤯 Bak iyi hatırlattınız.Buna eve çıktığında bizim evin anahtarını falan vermeye kalkışır eşim.Şimdiden onun da yerini yapayım.

Perşembe gelmiş, dün görüşmüş, bugün cumartesi.
Hızlı sinirlenmiyor musunuz sizce de?
Adam 2 aydır sizinle değil sonuçta.

Konuda sizi haksız bulmuyorum ama hızlı buluyorum.
Böyle rahat bir adamın insanı sinir etmesi için 1 gün bile yeter de artar.

Bir de 2 ay olmaması için bu sinirim.Geleceği görüyorum ben malesef.

Şu iş vs. için başka şehre gidince ille oradaki bi tanıdığın evine yerleşme kafasını hiç anlamıyorum,anlayamıyorum…Bilmiyorum belkide ben enayiyim ama gidipte böyle elin evinde hem rahat edemeyip hem başkalarına rahatsızlık vereceğime bütçeme göre otel,pansiyon vs. çözerim davet ederlerse bi çaya kahveye giderim her şey tadında kalır…bence kayınvalidenizi arayın ama patlamayın “çok zorlanıyorum” diye dert yanın. Hayır bari çocuğu oyalasa sizin için büyük kolaylık olur. O da yok.

Şu iş vs. için başka şehre gidince ille oradaki bi tanıdığın evine yerleşme kafasını hiç anlamıyorum,anlayamıyorum…Bilmiyorum belkide ben enayiyim ama gidipte böyle elin evinde hem rahat edemeyip hem başkalarına rahatsızlık vereceğime bütçeme göre otel,pansiyon vs. çözerim davet ederlerse bi çaya kahveye giderim her şey tadında kalır…bence kayınvalidenizi arayın ama patlamayın “çok zorlanıyorum” diye dert yanın. Hayır bari çocuğu oyalasa sizin için büyük kolaylık olur. O da yok.
Kesinlikle. Milletteki rahatlığa bak ya.
Geçen gün dayım evlendi. Evlerine girdikleri ilk akşam dayımın bir arkadaşı da kalmış mesela. İlk geceyi üçlü olarak sabaha kadar sohbet şeklinde geçirmişler 😂😂 utanır insan ya.

Ay valla kardeşim de olsa eğer evliyse hele bir de küçük çocuğu varsa onun evinde kalıyorsam her şeye koşarım.Gündüz de yav arkadaş sen bi de erkeksin,abin evde değil.Bi çık dışarı.Beni bi yalnız bırak.Çık dolan.Ya sıkılmıyor da ergen gibi sabahtan akşam yattığı yerden telefona bakmaya.

Geçen gün dayım evlendi. Evlerine girdikleri ilk akşam dayımın bir arkadaşı da kalmış mesela. İlk geceyi üçlü olarak sabaha kadar sohbet şeklinde geçirmişler 😂😂 utanır insan ya.

Yüzsüzlükte nirvana :ruh: bütün gece yatak oda kapisinin önünde isi bitirsinler diye bekleyen akrabalari duydukta, ama bu yeni

Valla fırsatı olsaydı bu 26 yaşındaki çocuk(!) da aynısını bize yapar asla utanmazdı.

Kimseden bir yardım görmeden çocuklarını büyüten ve hafta içi tam gün çalışan bir kadın olarak yıllarca eşimin erkek kardeşi yanımızda kaldı.(aynı sizin anlattığınız profilde dağınık, tembel biri) üstüne harçlık, öğrenim harcı olarak da desteklediğimiz oldu. Hep geçici bir dönem, aile olmak bunu gerektirir diye düşündüm. Ama kalma süresi bir lisans süresini çoktan geçip üstüne iş vs. de bulup aynı rahatlıkta devam edince, eve yeni bir bebek daha eklenince, artık ev bulalım dedim, benden kötüsü yoktur şimdi onların gözünde. Buraları okuyunca sabır eşiğimin ne kadar yüksek olduğunu anlıyorum. Ne yaparsanız yapın bir Allah razı olsun duymayacaksınız, hala kaynanamın en sevmediği geliniyim🤗 yıprandığınızla kalacaksınız, yaşadım biliyorum. O taraftan köstek dışında bir şey görmesem de Allah'a şükürler olsun, alın terimizle, hiç birinin sahip olamadığı nice nimet nasip oldu.

Kimseden bir yardım görmeden çocuklarını büyüten ve hafta içi tam gün çalışan bir kadın olarak yıllarca eşimin erkek kardeşi yanımızda kaldı.(aynı sizin anlattığınız profilde dağınık, tembel biri) üstüne harçlık, öğrenim harcı olarak da desteklediğimiz oldu. Hep geçici bir dönem, aile olmak bunu gerektirir diye düşündüm. Ama kalma süresi bir lisans süresini çoktan geçip üstüne iş vs. de bulup aynı rahatlıkta devam edince, eve yeni bir bebek daha eklenince, artık ev bulalım dedim, benden kötüsü yoktur şimdi onların gözünde. Buraları okuyunca sabır eşiğimin ne kadar yüksek olduğunu anlıyorum. Ne yaparsanız yapın bir Allah razı olsun duymayacaksınız, hala kaynanamın en sevmediği geliniyim🤗 yıprandığınızla kalacaksınız, yaşadım biliyorum. O taraftan köstek dışında bir şey görmesem de Allah'a şükürler olsun, alın terimizle, hiç birinin sahip olamadığı nice nimet nasip oldu.
İşte ben de birazcık yüz versem başıma gelecek bu.Bir de asla kıymet bilinmez biliyorum.Ondan çok uzatmadan şimdiden kesmeye çalışıyorum önünü.Kararlıyım.Eğer eşim de yan çizerse gitsin yaşasın kardeşiyle derim.

bana da fazla geldi. adam mühendis. illa ki düzenimi kuracak. hemen işe alındıysa genç ama boş da değil demek ki. birkaç gün için bu kadar coşmak bana fazla geldi. gerginliğiniz yazıdan okuyana bile geçiyor. sakince derdinizi anlatabilirsiniz kaynınıza da. geçici bi durum için bu kadar tepki bana çok fazla geldi açıkçası
elin evi değil ya hu abisinin evi.

Back
X