İkiside 20 yaşındaKac yaslarindalar
2 senedir tanıyorum komşumuzun kızıKalpleri birbirine ısındıran Allah :)
2 haftada aşık olabilir ilk görüşte aşık olan bile var :)
Arkadaşını nekadar dır tanıyosun kişiliğini ne derecede biliyosun?
Ümit verip yarı yolda bırakıcak bir insan mı?
Bence ümit verip sonra yolda bırakcak bi kız değil eski sevgilisinden biliyorum son anina jadar mücadele ettiKalpleri birbirine ısındıran Allah :)
2 haftada aşık olabilir ilk görüşte aşık olan bile var :)
Arkadaşını nekadar dır tanıyosun kişiliğini ne derecede biliyosun?
Ümit verip yarı yolda bırakıcak bir insan mı?
Ozaman sonu hayırlı olsun inşallah :)Bence ümit verip sonra yolda bırakcak bi kız değil eski sevgilisinden biliyorum son anina jadar mücadele etti
Bende oyle düşünüyorum hemde ikk nişan olayından sonra ama eşim ısrar ettiBöyle işlere kalkışmakta bayağı tehilkeli bir durum anlaşamasalar siz kabahatli olabilirsiniz.
belli ki kaynının pekte gönlü yok.
20 yaşında bir erkegin evlenmesi nekadar normal birsey sence ?nisan atiyor attigi gibi baska kizla yakistiriyorsunuz pardon hatta nisanliyken ne iciyorsunuzİkiside 20 yaşında
Yok hemen değil kaynimin zaten daha 8 ayı var askerden gelcek sonrada gene hemen değil sütten ağımız yandı enaz 1 senede sonra evlilik ama daha sevgili aşamasında değillerKimisi kisa surede asik oldugunu zannedrr,kimisi de temkinli davrabir yavastan alir.bence sorun yok bunda,geneldede kendini cabucak kaptiran kiz olur,arkadasinin durumunda oldugu gibi..kisa sure icersinde mi evlilik dusunurler peki anlasirlarsa,yaslari ufak geldide bana biraz.belki sorun bundan dolayi cikabilir.
Ilk nişan kv. Başından çıkti malesef nişan atmadan önce ona dememistik bide nişan atalı 5 ay oldu20 yaşında bir erkegin evlenmesi nekadar normal birsey sence ?nisan atiyor attigi gibi baska kizla yakistiriyorsunuz pardon hatta nisanliyken ne iciyorsunuz
İnşallah sonu iyi olsunda ama daha sonra karşıma çıkıp Yaktın beni demesin de ikisideOzaman sonu hayırlı olsun inşallah :)
Ayrıca kaderlerinde yazılı ise siz vesile olmuşsunuz veyahut başkası olmuş hiç önemli değil :)
Gerçekten arkadaş kaybetme var işin sonundaHayirlisi olsun zor isler bunlar olursa ne ala olmazsa sikinti
Yazik ya kv abi hep beraber 20 yasinda cocugun basini yakiyorsunuz kariyeri nerde ? Iş hayati nerde yasayacagi yeri nerde ? Daha 20 yaşında gezecek tozacak hayatin tadina bakacak nerde ? Evlenmeyle bekarlik ayni mi ? Kac sene oncede yasiyorsunuz ya daha gencsin yapma diyecek yere basini baglamaya calisiyorsunuz gelin kv ile oturacaktir muhtemelen o kizada yazik ... cunku 20 yasinda adamin evi varsa bile kendi yapmamistir gene ailesinin destegidir zaten yazik hepinizeIlk nişan kv. Başından çıkti malesef nişan atmadan önce ona dememistik bide nişan atalı 5 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?