kaynım ve elti ayarlama.

• Konu Sahibi Konu Sahibi nukk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
402
75
53
Selam bayanlar..

Ben daha önce eltimin ailesi diye konu açmıştım çok şükür o olaydan kısa süre sonra o insanlarin gerçek yüzleri ortaya çıktı ve ayrıldılar daha nişanın üstünden 2 ay geçmeden..

neyse konumuz bu değil..

kaynimin nişaninda eşimi bi arkadaşımla tanistirmistim ve eşim daha o anda kızın yanından ayrılır ayrılmaz aslında kardeşime yakışan kız bu demişti ama o anda gülüp geçmiştim çünkü kızın sevgilisi vardı ve kaynımda nişanlıydi

daha sonra eşimin bu dediğini arkadaşıma söylemiştim oda kaynimi ilk gördüğünde etkilendiğini söylemişti gülüşüp geçtik gene sonra kaynim ayrıldı nişanlısından askere gitti geçen izne geldi eşim illa kızla konuş eğer ayrildiysa konuşsunlar falan dedi

kaynim korkuyor digeride görücü usulu olduğu için bende onlar ayrildiklarinda bidaha asla sebeb olmam diyodum ama eşim çok ısrar etti ve aradim arkadaşımı havada kaptı ve 2 haftadır konuşuyorlar kaynim mesafeli davraniyor yavaş olsun istiyor arkadaşım ise ben çok aşığım diyor ama ben korkuyorum insan hiç yüzyüze görmediği birine sadece 2 hafta msjla aşık olabilir mi ben eşimle 7 ay arkadasliktan sonra aşık olmuştum eşimde söylüyor normal değil diye ve ben kaynimin tekrar üzülmesini istemiyorum acaba gerçekten insan bu kadar kısa sürede sevebilirmi?

(Yazım yanlışları için kusura bakmayın telefondan yazıyorum)

Kalpleri birbirine ısındıran Allah :)
2 haftada aşık olabilir ilk görüşte aşık olan bile var :)
Arkadaşını nekadar dır tanıyosun kişiliğini ne derecede biliyosun?
Ümit verip yarı yolda bırakıcak bir insan mı?

İlk zamanların getirdiği heyecandır o, arkadaşınız aşk sanıyordur. Ama yinede sizin açınızdan korkulacak bir şey yok bence. Kızın korkması lazım böyle bir durumda. Çünkü olur da yürümezse olan o kızcağıza olacak.

ayarlama nedir yahuu hiç hoş bir tanım değil

saat mi ayarlıyoruz

2 senedir tanıyorum komşumuzun kızı

Böyle işlere kalkışmakta bayağı tehilkeli bir durum anlaşamasalar siz kabahatli olabilirsiniz.
belli ki kaynının pekte gönlü yok.

Bence ümit verip sonra yolda bırakcak bi kız değil eski sevgilisinden biliyorum son anina jadar mücadele etti

Bence ümit verip sonra yolda bırakcak bi kız değil eski sevgilisinden biliyorum son anina jadar mücadele etti
Ozaman sonu hayırlı olsun inşallah :)
Ayrıca kaderlerinde yazılı ise siz vesile olmuşsunuz veyahut başkası olmuş hiç önemli değil :)

Kimisi kisa surede asik oldugunu zannedrr,kimisi de temkinli davrabir yavastan alir.bence sorun yok bunda,geneldede kendini cabucak kaptiran kiz olur,arkadasinin durumunda oldugu gibi..kisa sure icersinde mi evlilik dusunurler peki anlasirlarsa,yaslari ufak geldide bana biraz.belki sorun bundan dolayi cikabilir.

Böyle işlere kalkışmakta bayağı tehilkeli bir durum anlaşamasalar siz kabahatli olabilirsiniz.
belli ki kaynının pekte gönlü yok.
Bende oyle düşünüyorum hemde ikk nişan olayından sonra ama eşim ısrar etti

Yok hemen değil kaynimin zaten daha 8 ayı var askerden gelcek sonrada gene hemen değil sütten ağımız yandı enaz 1 senede sonra evlilik ama daha sevgili aşamasında değiller

20 yaşında bir erkegin evlenmesi nekadar normal birsey sence ?nisan atiyor attigi gibi baska kizla yakistiriyorsunuz pardon hatta nisanliyken ne iciyorsunuz
Ilk nişan kv. Başından çıkti malesef nişan atmadan önce ona dememistik bide nişan atalı 5 ay oldu

Hayirlisi olsun zor isler bunlar olursa ne ala olmazsa sikinti

Ozaman sonu hayırlı olsun inşallah :)
Ayrıca kaderlerinde yazılı ise siz vesile olmuşsunuz veyahut başkası olmuş hiç önemli değil :)
İnşallah sonu iyi olsunda ama daha sonra karşıma çıkıp Yaktın beni demesin de ikiside

Ilk nişan kv. Başından çıkti malesef nişan atmadan önce ona dememistik bide nişan atalı 5 ay oldu
Yazik ya kv abi hep beraber 20 yasinda cocugun basini yakiyorsunuz kariyeri nerde ? Iş hayati nerde yasayacagi yeri nerde ? Daha 20 yaşında gezecek tozacak hayatin tadina bakacak nerde ? Evlenmeyle bekarlik ayni mi ? Kac sene oncede yasiyorsunuz ya daha gencsin yapma diyecek yere basini baglamaya calisiyorsunuz gelin kv ile oturacaktir muhtemelen o kizada yazik ... cunku 20 yasinda adamin evi varsa bile kendi yapmamistir gene ailesinin destegidir zaten yazik hepinize

Hiç sevmem arabuluculuğu oynamayı :) sonradan kötü olan o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…