Açıkcası ben 10 yıl da tanımış olsam kimseyi kimseye ayarlamam ( büyük konuşmayım da). Onların arası bozulur siz kötü olursunuz veya birşey olur kendinizi sorumlu hissedersiniz. Ben 18 yaşındayım bana ciddi ilişkin olamaz denildi küçük olduğum için, 20 yaş da küçük o zaman. Her hatayı yapabilirler ve üzerinize kalır.. Bence artık karışmayınSelam bayanlar..
Ben daha önce eltimin ailesi diye konu açmıştım çok şükür o olaydan kısa süre sonra o insanlarin gerçek yüzleri ortaya çıktı ve ayrıldılar daha nişanın üstünden 2 ay geçmeden..
neyse konumuz bu değil..
kaynimin nişaninda eşimi bi arkadaşımla tanistirmistim ve eşim daha o anda kızın yanından ayrılır ayrılmaz aslında kardeşime yakışan kız bu demişti ama o anda gülüp geçmiştim çünkü kızın sevgilisi vardı ve kaynımda nişanlıydi
daha sonra eşimin bu dediğini arkadaşıma söylemiştim oda kaynimi ilk gördüğünde etkilendiğini söylemişti gülüşüp geçtik gene sonra kaynim ayrıldı nişanlısından askere gitti geçen izne geldi eşim illa kızla konuş eğer ayrildiysa konuşsunlar falan dedi
kaynim korkuyor digeride görücü usulu olduğu için bende onlar ayrildiklarinda bidaha asla sebeb olmam diyodum ama eşim çok ısrar etti ve aradim arkadaşımı havada kaptı ve 2 haftadır konuşuyorlar kaynim mesafeli davraniyor yavaş olsun istiyor arkadaşım ise ben çok aşığım diyor ama ben korkuyorum insan hiç yüzyüze görmediği birine sadece 2 hafta msjla aşık olabilir mi ben eşimle 7 ay arkadasliktan sonra aşık olmuştum eşimde söylüyor normal değil diye ve ben kaynimin tekrar üzülmesini istemiyorum acaba gerçekten insan bu kadar kısa sürede sevebilirmi?
(Yazım yanlışları için kusura bakmayın telefondan yazıyorum)
Bizde öyle düşündük aslında benim konu açma sebebimde zaten kızın birden aşık oldum demesi korkuttu beniSonuçta siz sadece tanıştırmışsınız.
Birbirlerini tanıma işi onların. Mesajlaşıyorlar diyorsunuz, insan oradan fikir edinir. Kaynınız askerden dönünce de buluşup çay kahve yemek vs zaman geçirirler. Yüzyüze de tanıma fırsatı olur.
Tanıştırmak başka, kefil olmak başka.
Ben zaten artık karışmıyorum birbirlerinin numarasini verdim cekildim ama bukadar aşık olunur mu onu çözemedim ben okadar çabuk aşık oluncagina inanmıyorumAçıkcası ben 10 yıl da tanımış olsam kimseyi kimseye ayarlamam ( büyük konuşmayım da). Onların arası bozulur siz kötü olursunuz veya birşey olur kendinizi sorumlu hissedersiniz. Ben 18 yaşındayım bana ciddi ilişkin olamaz denildi küçük olduğum için, 20 yaş da küçük o zaman. Her hatayı yapabilirler ve üzerinize kalır.. Bence artık karışmayın
Bence olunamaz. Benim 3 haftalık ilişkkm var 2 aydır konusuyoruz daha yeni yeni seviyo gibiyim. Aşık olmak da nedir öyle hemen herkese aşık olunmaz tuhaflık varBe
Ben zaten artık karışmıyorum birbirlerinin numarasini verdim cekildim ama bukadar aşık olunur mu onu çözemedim ben okadar çabuk aşık oluncagina inanmıyorum
Sevgililer edinmek zorunda degilsin cinsel olarakta bi acelen yoksa erken evlenmek mantiksiz erken evlenmissin ki bekarken gezip tozmanin vakit gecirmenin ne oldugunu bilmiyirsun yada evli degilsin ev kizisin :))) yada yasamayi bilmiyorsun diyeyim ben bekarken ki bende erken evlendim ama cok gezdim cok gordum ailem sagolsun hic baski yoktu ustumde hicbiseyden eksik kalmadim vs daha cok ornek var arkadaslarimla bol bol eglendim baska sehirlere gittim vs simdi evliyim ve esimlede geziyoruz gecen yaz ozellikle kamp kurmaya binlerce yol teptik gittigimiz baska sehride karis karis ama evlilik baska bekarlik baska tabi baba evinde bisey yapamayan gormeyen careyi
Sevgililer edinmek zorunda degilsin cinsel olarakta bi acelen yoksa erken evlenmek mantiksiz erken evlenmissin ki bekarken gezip tozmanin vakit gecirmenin ne oldugunu bilmiyirsun yada evli degilsin ev kizisin :))) yada yasamayi bilmiyorsun diyeyim ben bekarken ki bende erken evlendim ama cok gezdim cok gordum ailem sagolsun hic baski yoktu ustumde hicbiseyden eksik kalmadim vs daha cok ornek var arkadaslarimla bol bol eglendim baska sehirlere gittim vs simdi evliyim ve esimlede geziyoruz gecen yaz ozellikle kamp kurmaya binlerce yol teptik gittigimiz baska sehride karis karis ama evlilik baska bekarlik baska tabi baba evinde bisey yapamayan gormeyen careyi evlilik saniyor :))))) napican
Neden kendini ispatlama cabasina girdin anlamadim. Soyle gezdim boyle eglendim falan..
Karsindakini gozu kapali kus sandin herhelde sen giderken biz donuyorduk guzelim..
O saydiklarinin saymadiklarinin hepsini doyasiya yasadim. Cocuklugumda gencligimde dolu dolu gecti. Icimde ukte kalan hicbirsey kalmadi sukurler olsun evlenmeden ah sunuda yapsaydim dedigimhicbirsey olmadi
Biarada hevesini kursaginda birakicam ama ev kizi degilim
6yillik mutlu bir evliligim var
Tam olarak bende aynı fikirdeyim eşimle tam 7 arkadaş kaldik ve 3 senede sevgili kaldık bende bu yüzden inanmiyorumBence olunamaz. Benim 3 haftalık ilişkkm var 2 aydır konusuyoruz daha yeni yeni seviyo gibiyim. Aşık olmak da nedir öyle hemen herkese aşık olunmaz tuhaflık var
Bizde öyle düşündük aslında benim konu açma sebebimde zaten kızın birden aşık oldum demesi korkuttu beni
İnşallah uzun süren bir iliskiniz olur bizmkilerr mutlu olur inşallah daha fazlasını istemiyorum zatebBen geçen ay uçakta yanıma oturan adama aşık oldum 1 günde
Gittiğimiz yerde görüştük, yemeğe kahve içmeye gittik. Dönüşte yine görüşmeye devam ediyoruz.
Daha tanışalı 1,5 ay oldu ama ben gelinlik modellerine bakıyorum
Haaa bu yarın evleneceğim hemen anlamına gelmiyor. Ama hissettiğim şey, heyecan, aşk ya da değil bu duygu hoşuma gidiyor.
Birbirimizi tanımaya devam ediyoruz. Bir sorun çıkmazsa daha uzun bir süre tanımak istiyorum.
Sizinkiler de görüşsünler, olmazsa zaten olmaz. Olursa da iyi olur inşallah
Benim begenmem önemli değil ama arkadasim olsa anlastigim biri olsa fenada olmazElti ayarlamak?
iyiymiş ya:)
saç beğen eltilerden eltini..
Kiz daha yeni ayrilmis sevgilisindenO sırada kız da sevgilisinden ayrılmış mıydı yoksa kaynın için mi ayrıldı?
Oyle degil eşim sadece kızı beğendi ve konu kapandi kizda kaynimi önceden görmüş beğenmiş taa ilk tanistigimiz zamanlar yoksa illa o kız olmasin bu kız olsum yapmadik hatta eşimle nişan attigi kızla ayrilmasinlar diye ugrastik bileKaynin nisanlandigi esnada esin kaynina baska bi kizi uygun goruyor ve yine kaynin nisanlandigi esnada onu gören arkadaşın ona alıcı gozuyle bakmis ki hos buluyor.
Nisanli insani baska kizla yakistirmak ve nisanli insana alici gozuyle bakmak normal geliyor mu peki
Sen esinle nisan yaptigin esnada kaynin esine baska bi kiz arasaydi sen ne yapardın
Tam olarak aynı şeyi düşünüyorum ve acaba eski sevgilisin unutmak için görüsuyor olabilir mi diye de düşünüyorumNormalde iliskisi olan bir kiz sizden gelen boyle bir teklifii sizin tabirinizle "havada kapiyorsa" ben o kizdan suphe ederim..
Hani nerde eski sevgilisi noldu eski iliskiye..
Ne cabuk siliyor unutuyor..
2 hafta once baskasina asikmis simdide kayniniza..
Vayy ayran gonullu vayy :)))
He canim he cok gordugunde erkenden evlenin bitsin diyorsun
Gezmeyi sevgili yapmakla karistirip kasarlaniyorsun diyen sen
Tek basina zevki cikmaz zaten yaninda illa flortu olur diyip arkadasliklardan bi haber sen evlilikle bekarligi ayni kefeye koyan sen ne yasicaksam kocisimle yasarim diyen sen cok gormus gezmissin canimda ne ara ???? Yoksa kocan pazara mi cikardi sen anca bi cafeden oburune gezmissindir oda en fazlason mecnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?