kaynım ve elti ayarlama.

• Konu Sahibi Konu Sahibi nukk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah sonu iyi olsunda ama daha sonra karşıma çıkıp Yaktın beni demesin de ikiside
Heh işte aynen sırf bu sebeple ben kimseyi kimseye vesile olupta aralarını yapmam etrafımda çok gördüm bi sorun olunca kötü sen oluyosun çünkü.. İnş bi sorun çıkmaz hayırlısı olsun bakalım..

Kaynım okumamış mesleği güzel para getiren bi işi var evide var kv yanında olmiycak

yani bide onu zorlayan olmadi ilk nişan olayında kv söyledi oda kabul etti ki annesine hep ben sizin bulduğunuz bi kızla evlencem diyordu kız arkadaş bulma ve devam etme konusunda pek başarılı değil o şimdiki ise ben sadecr arkadaş olarak görüşüp en azından arkadaş olabilcegi biri olsun istiyorum tek çabam bu.

Çöpçatanlık hiç iyi bişey değil.
İyi olursa Allahtan kötü olursa sizden bilirler.
Hiç bulaşmayın.

Amin bakalım ya zaman gösterecek artık

Çöpçatanlık hiç iyi bişey değil.
İyi olursa Allahtan kötü olursa sizden bilirler.
Hiç bulaşmayın.
Bikere başı çektim malesef iyi olsunda allahtab bilsinler onlardan baska birsey istemiyorum ben ama kızın okadar çabuk aşık olması aklımı karıştırdı

Bikere başı çektim malesef iyi olsunda allahtab bilsinler onlardan baska birsey istemiyorum ben ama kızın okadar çabuk aşık olması aklımı karıştırdı
İşte sorun da o ya, 20 yaşında iki insanın duygularına pek güven olmaz. Hadi kızı geçtim, biz kadınlar erken olgunlaşırız da erkekler öyle değil. Belki de kaynın bi kaçış diye görüyor, diğer kızla evlenmemek için bu kızı harcamasın sakın. O yüzden kimseye kefil olma. İlerde vicdan azabını çekersin.

Diğer kızla evlenme olayı kalmadı zaten yaş konusunda haklısınız ama bizde çok küçük yaştan beri beraberiz eşimle hemen evlilik degil bizimki kv. Aksine bizimki gibi güzel bir ilişkileri olsun istiyoruz

Desene cocukta ayri birsey bi insan kendi basina ikili iliskilerde problem yasayip surduremiyorsa bi baskasina ihtiyaci oluyorsa ben ondada problem ararim cooook cekingen degilse beni korkutan tiplerdir kendileri neyse basarilar benim dayimin ogluda oyle siz bulun diyormuş yengemlere ben evlencem cekingende degil ama evlenen yanar oyle diyim

Kaynımda çekingen değil ama bilmiyorum ben anlamiyorum zaten görücü usulu evlilikleri

B

Ben yorumunuza katilmiyorum erken evlenmek iyidir evlenmek bas yakmak degildir .

Gezip tozmak hayatini yasamaktan kastiniz nedir bilmem ama bunlar evliykende pek ala yapilir

Hem yalniz gezme tozmanin ne keyfi olur.. yanindaki esi olmayacaksa flortu olur 1. Sevgili 2.sevgili 5.sevgili... nereye kadar

Tabiri caizse insan kasarlaniyo

En temizi erkenden evlenip ne yasayacaksan esinle yasamak

Burada mesele isini asini eline aldiktan sonra dogru kisiyi bulabilmekte

Ne aceleniz varya 20 yaşında iki çocuğu alıp evlendirme amaçlı tanıştırıyorsunuz. Hem kaynınız ne ara iki nişan attı

Sevgililer edinmek zorunda degilsin cinsel olarakta bi acelen yoksa erken evlenmek mantiksiz erken evlenmissin ki bekarken gezip tozmanin vakit gecirmenin ne oldugunu bilmiyirsun yada evli degilsin ev kizisin :))) yada yasamayi bilmiyorsun diyeyim ben bekarken ki bende erken evlendim ama cok gezdim cok gordum ailem sagolsun hic baski yoktu ustumde hicbiseyden eksik kalmadim vs daha cok ornek var arkadaslarimla bol bol eglendim baska sehirlere gittim vs simdi evliyim ve esimlede geziyoruz gecen yaz ozellikle kamp kurmaya binlerce yol teptik gittigimiz baska sehride karis karis ama evlilik baska bekarlik baska tabi baba evinde bisey yapamayan gormeyen careyi evlilik saniyor :))))) napican

Ne aceleniz varya 20 yaşında iki çocuğu alıp evlendirme amaçlı tanıştırıyorsunuz. Hem kaynınız ne ara iki nişan attı
Iki nişan atmadi tek nişan atti geçtiğimiz temmuz ayında biz hemen iş resmiyete dönsün demiyoruz zaten hatta kv falan demedik hemen diğeri gibi hemen ciddiye binmesin iş diye

Biz eşimle çok çok severek evlendik onlarda yaşasın istiyoruz biz çok gezdik tam 3 sene gezmedigimiz yer kalmadı hala geziyoruz biz eşimle

kv kalsa askeren gelince gene aynı şekilde nişanliycak çocuğu biz hiç birşey yaşamadan evlensin istemiyoruz bizim gibi olsun istiyoruz

Sonuçta siz sadece tanıştırmışsınız.
Birbirlerini tanıma işi onların. Mesajlaşıyorlar diyorsunuz, insan oradan fikir edinir. Kaynınız askerden dönünce de buluşup çay kahve yemek vs zaman geçirirler. Yüzyüze de tanıma fırsatı olur.

Tanıştırmak başka, kefil olmak başka.

Geç evlenince çok sevgilisi olur insanın kaşarlanır diyen birisinin şaka yaptığını düşünmek istiyorum. Değilse de aynı cinsiyette olmadığımızı düşünmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…