Heh işte aynen sırf bu sebeple ben kimseyi kimseye vesile olupta aralarını yapmam etrafımda çok gördüm bi sorun olunca kötü sen oluyosun çünkü.. İnş bi sorun çıkmaz hayırlısı olsun bakalım..İnşallah sonu iyi olsunda ama daha sonra karşıma çıkıp Yaktın beni demesin de ikiside
Kaynım okumamış mesleği güzel para getiren bi işi var evide var kv yanında olmiycakYazik ya kv abi hep beraber 20 yasinda cocugun basini yakiyorsunuz kariyeri nerde ? Iş hayati nerde yasayacagi yeri nerde ? Daha 20 yaşında gezecek tozacak hayatin tadina bakacak nerde ? Evlenmeyle bekarlik ayni mi ? Kac sene oncede yasiyorsunuz ya daha gencsin yapma diyecek yere basini baglamaya calisiyorsunuz gelin kv ile oturacaktir muhtemelen o kizada yazik ... cunku 20 yasinda adamin evi varsa bile kendi yapmamistir gene ailesinin destegidir zaten yazik hepinize
Bende bunun çok örneğine rastladım ve eşime hep iyiki bizim arabulucumuz yok derimHiç sevmem arabuluculuğu oynamayı :) sonradan kötü olan o olur
Amin bakalım ya zaman gösterecek artıkHeh işte aynen sırf bu sebeple ben kimseyi kimseye vesile olupta aralarını yapmam etrafımda çok gördüm bi sorun olunca kötü sen oluyosun çünkü.. İnş bi sorun çıkmaz hayırlısı olsun bakalım..
Bikere başı çektim malesef iyi olsunda allahtab bilsinler onlardan baska birsey istemiyorum ben ama kızın okadar çabuk aşık olması aklımı karıştırdıÇöpçatanlık hiç iyi bişey değil.
İyi olursa Allahtan kötü olursa sizden bilirler.
Hiç bulaşmayın.
İşte sorun da o ya, 20 yaşında iki insanın duygularına pek güven olmaz. Hadi kızı geçtim, biz kadınlar erken olgunlaşırız da erkekler öyle değil. Belki de kaynın bi kaçış diye görüyor, diğer kızla evlenmemek için bu kızı harcamasın sakın. O yüzden kimseye kefil olma. İlerde vicdan azabını çekersin.Bikere başı çektim malesef iyi olsunda allahtab bilsinler onlardan baska birsey istemiyorum ben ama kızın okadar çabuk aşık olması aklımı karıştırdı
Diğer kızla evlenme olayı kalmadı zaten yaş konusunda haklısınız ama bizde çok küçük yaştan beri beraberiz eşimle hemen evlilik degil bizimki kv. Aksine bizimki gibi güzel bir ilişkileri olsun istiyoruzİşte sorun da o ya, 20 yaşında iki insanın duygularına pek güven olmaz. Hadi kızı geçtim, biz kadınlar erken olgunlaşırız da erkekler öyle değil. Belki de kaynın bi kaçış diye görüyor, diğer kızla evlenmemek için bu kızı harcamasın sakın. O yüzden kimseye kefil olma. İlerde vicdan azabını çekersin.
Desene cocukta ayri birsey bi insan kendi basina ikili iliskilerde problem yasayip surduremiyorsa bi baskasina ihtiyaci oluyorsa ben ondada problem ararim cooook cekingen degilse beni korkutan tiplerdir kendileri neyse basarilar benim dayimin ogluda oyle siz bulun diyormuş yengemlere ben evlencem cekingende degil ama evlenen yanar oyle diyimKaynım okumamış mesleği güzel para getiren bi işi var evide var kv yanında olmiycak
yani bide onu zorlayan olmadi ilk nişan olayında kv söyledi oda kabul etti ki annesine hep ben sizin bulduğunuz bi kızla evlencem diyordu kız arkadaş bulma ve devam etme konusunda pek başarılı değil o şimdiki ise ben sadecr arkadaş olarak görüşüp en azından arkadaş olabilcegi biri olsun istiyorum tek çabam bu.
Kaynımda çekingen değil ama bilmiyorum ben anlamiyorum zaten görücü usulu evlilikleriDesene cocukta ayri birsey bi insan kendi basina ikili iliskilerde problem yasayip surduremiyorsa bi baskasina ihtiyaci oluyorsa ben ondada problem ararim cooook cekingen degilse beni korkutan tiplerdir kendileri neyse basarilar benim dayimin ogluda oyle siz bulun diyormuş yengemlere ben evlencem cekingende degil ama evlenen yanar oyle diyim
BYazik ya kv abi hep beraber 20 yasinda cocugun basini yakiyorsunuz kariyeri nerde ? Iş hayati nerde yasayacagi yeri nerde ? Daha 20 yaşında gezecek tozacak hayatin tadina bakacak nerde ? Evlenmeyle bekarlik ayni mi ? Kac sene oncede yasiyorsunuz ya daha gencsin yapma diyecek yere basini baglamaya calisiyorsunuz gelin kv ile oturacaktir muhtemelen o kizada yazik ... cunku 20 yasinda adamin evi varsa bile kendi yapmamistir gene ailesinin destegidir zaten yazik hepinize
Yazik ya kv abi hep beraber 20 yasinda cocugun basini yakiyorsunuz kariyeri nerde ? Iş hayati nerde yasayacagi yeri nerde ? Daha 20 yaşında gezecek tozacak hayatin tadina bakacak nerde ? Evlenmeyle bekarlik ayni mi ? Kac sene oncede yasiyorsunuz ya daha gencsin yapma diyecek yere basini baglamaya calisiyorsunuz gelin kv ile oturacaktir muhtemelen o kizada yazik ... cunku 20 yasinda adamin evi varsa bile kendi yapmamistir gene ailesinin destegidir zaten yazik hepinize
Sevgililer edinmek zorunda degilsin cinsel olarakta bi acelen yoksa erken evlenmek mantiksiz erken evlenmissin ki bekarken gezip tozmanin vakit gecirmenin ne oldugunu bilmiyirsun yada evli degilsin ev kizisin :))) yada yasamayi bilmiyorsun diyeyim ben bekarken ki bende erken evlendim ama cok gezdim cok gordum ailem sagolsun hic baski yoktu ustumde hicbiseyden eksik kalmadim vs daha cok ornek var arkadaslarimla bol bol eglendim baska sehirlere gittim vs simdi evliyim ve esimlede geziyoruz gecen yaz ozellikle kamp kurmaya binlerce yol teptik gittigimiz baska sehride karis karis ama evlilik baska bekarlik baska tabi baba evinde bisey yapamayan gormeyen careyi evlilik saniyor :))))) napicanB
Ben yorumunuza katilmiyorum erken evlenmek iyidirevlenmek bas yakmak degildir .
Gezip tozmak hayatini yasamaktan kastiniz nedir bilmem ama bunlar evliykende pek ala yapilir
Hem yalniz gezme tozmanin ne keyfi olur.. yanindaki esi olmayacaksa flortu olur 1. Sevgili 2.sevgili 5.sevgili... nereye kadar
Tabiri caizse insan kasarlaniyo
En temizi erkenden evlenip ne yasayacaksan esinle yasamak
Burada mesele isini asini eline aldiktan sonra dogru kisiyi bulabilmekte
Yirmi miiiiii? Yirmi yaşında nişan mı attı bire yenisini buldunuz. Bence çok gereksiz olmus.İkiside 20 yaşında
Iki nişan atmadi tek nişan atti geçtiğimiz temmuz ayında biz hemen iş resmiyete dönsün demiyoruz zaten hatta kv falan demedik hemen diğeri gibi hemen ciddiye binmesin iş diyeNe aceleniz varya 20 yaşında iki çocuğu alıp evlendirme amaçlı tanıştırıyorsunuz. Hem kaynınız ne ara iki nişan attı
Herkeze tek tek dedim nerdeyse evlilik degil bizim amacımız sadece arkadaş olsunlar istedik eşimleYirmi miiiiii? Yirmi yaşında nişan mı attı bire yenisini buldunuz. Bence çok gereksiz olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?