Kaynim ve eltimin bayramda kayinvalidemi yalniz birakmasi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

O sevabı alıyor sen de dedikodusuyla günahını. Hasedinden resmen kudurmuşsun. Eltini bu kadar niye kıskanıyorsun onu anlat bize. :)

Maaş kartini unuttunuz
Emekli maaşı ne kadar ki ya? Ayrı ev açacak kadar nerede para?
Gelmeyeceğine güveniyor, ondan rahat rahat söylüyor. Ama benimle gelmezsen boşarım diyen elti, anneni istemiyorum ya o ya ben dediği anda ne olacak sence Lyanna? Kaynı karısını mı boşayacak? Sanmıyorum.

O sevabı alıyor sen de dedikodusuyla günahını. Hasedinden resmen kudurmuşsun. Eltini bu kadar niye kıskanıyorsun onu anlat bize. :)
Sevap alacak bir durum yok yarenlik sadece
Yemegini işini gücünü kendi yapar bahce yapar sütüne kadar sağar

Ev mi açacak evine de kabul etmiyor akıllıya bak. Karı koca insanlıktan nasipleri yok. 3 gün anne sabret o kadında ailesini özlemiştir diyememişler. Hem bakmıyorlar hem de kadını köle bellemişler. Vicdansızlar.

Öyle diyor birkaç hafta buradaki isleri bitirip öyle gideriz diye.
Eşiniz öyle diyorsa olur tabi. Sizin değil onun ne dediği önemli malum. Neyse eltiye karşı aldığınız galibiyetle mutlu mesut yaşarsınız diyeceğim ama sizin asıl sorununuz kocanız olduğu için öyle bir ihtimaliniz de yok.

Gelirse bekleriz yerimiz de çok ev de çok, maasi iyi kvalidemin asgari ücreti geçer kirası cikar yani merak etmeyin

Elti en azindan kocasina rest çekebiliyor. Sonunda laf da yese istedigini yapti mi, yapti. Kocasina sozunu geçirdi mi, gecirdi.

Konu sahibinin hirsi ondan.

Anlamadim kupa mı?

Yazın niye gidemesin anasının evine ya pardon hem siz değilmiydiniz kayınvalidem torunlarını özlüyor tatil olunca hemen gidiyoruz diye yazık değil mi şimdi kadın torunlarını görmek için sizin halınızın yıkanmasını mı bekleyecek?

Anlamadim kupa mı?

Sevap alacak bir durum yok yarenlik sadece
Yemegini işini gücünü kendi yapar bahce yapar sütüne kadar sağar
E sorun ne o zaman? Size ne kadının ailesine gidip gitmemesinden? Zorunuz ne?

Elti en azindan kocasina rest çekebiliyor. Sonunda laf da yese istedigini yapti mi, yapti. Kocasina sozunu geçirdi mi, gecirdi.

Konu sahibinin hirsi ondan.
Bence başka sebepten kıskançlık var ama anlatmıyor. Dinlerdik halbuki.

E daha yeni gittin diyecek herkes de ondan halbuki beklese 2 hafta sonra gitse isterse yaz bitene dek kalsın kimsenin aklına bile gelmezdi

Şimdi eltiyi erken getirtti ya, keyfi ondan. Ama kendi ayağına sıkıyor haberi yok. :) Çok biliyorsanız alın siz bakın dedirtecek en sonunda. Bu işler böyle olur, bakmayan bakan tarafı eleştirir sonra paaat diye patlar olay.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…