Büyük sözü dinlemeyen başına buyruk birini gelin istemem zaten.Siz böyle yaşayın ama gelininizden aynı şeyi beklemeyin olurmu. Yoksa oğlunuz birkaç kere evlenir boşanır sayenizde.
Ayol yeni kusak kizlar iki ay kaynana yaninda kalir mi?Siz böyle yaşayın ama gelininizden aynı şeyi beklemeyin olurmu. Yoksa oğlunuz birkaç kere evlenir boşanır sayenizde.
E dinledi, apar topar dönüyor bir sürü laf yedi herkesten. Olan yine ona oldu ne gönlünce huzurla bayramını geçirdi ne de kalabildi şimdi yazın da gidemez daha bayramda gittin derler. Bende bir kaç hafta evi barkı toplar halıları vs yıkatir kaldirir evde tadilat boya isleri var onlari yaptırıp öyle giderim artık bu izinde.
Öyle diyor birkaç hafta buradaki isleri bitirip öyle gideriz diye.Tabi tabi eşinizde öyle diyordu.
Emekli maaşı ne kadar ki ya? Ayrı ev açacak kadar nerede para?Maaş kartini unuttunuz
Sevap alacak bir durum yok yarenlik sadeceO sevabı alıyor sen de dedikodusuyla günahını. Hasedinden resmen kudurmuşsun. Eltini bu kadar niye kıskanıyorsun onu anlat bize. :)
Emekli maaşı ne kadar ki ya? Ayrı ev açacak kadar nerede para?
Gelmeyeceğine güveniyor, ondan rahat rahat söylüyor. Ama benimle gelmezsen boşarım diyen elti, anneni istemiyorum ya o ya ben dediği anda ne olacak sence Lyanna? Kaynı karısını mı boşayacak? Sanmıyorum.
Eşiniz öyle diyorsa olur tabi. Sizin değil onun ne dediği önemli malum. Neyse eltiye karşı aldığınız galibiyetle mutlu mesut yaşarsınız diyeceğim ama sizin asıl sorununuz kocanız olduğu için öyle bir ihtimaliniz de yok.Öyle diyor birkaç hafta buradaki isleri bitirip öyle gideriz diye.
Gelirse bekleriz yerimiz de çok ev de çok, maasi iyi kvalidemin asgari ücreti geçer kirası cikar yani merak etmeyinEmekli maaşı ne kadar ki ya? Ayrı ev açacak kadar nerede para?
Gelmeyeceğine güveniyor, ondan rahat rahat söylüyor. Ama benimle gelmezsen boşarım diyen elti, anneni istemiyorum ya o ya ben dediği anda ne olacak sence Lyanna? Kaynı karısını mı boşayacak? Sanmıyorum.
Elti en azindan kocasina rest çekebiliyor. Sonunda laf da yese istedigini yapti mi, yapti. Kocasina sozunu geçirdi mi, gecirdi.Emekli maaşı ne kadar ki ya? Ayrı ev açacak kadar nerede para?
Aradaki koca farkı işte. Onlar hem hizmet alacak hem de yapacağını yapacak. Siz de hizmet edip laf yiyeceksiniz anca.Yani tek ve son bayram bu değil tabii ki boylarının ölçüsünü almışlardır muhtemelen
Anlamadim kupa mı?Eşiniz öyle diyorsa olur tabi. Sizin değil onun ne dediği önemli malum. Neyse eltiye karşı aldığınız galibiyetle mylu mesire yaşarsınız diyeceğim ama sizin asıl sorununuz kupanız olduğu için öyle bir ihtimaliniz de yok.
Yazın niye gidemesin anasının evine ya pardon hem siz değilmiydiniz kayınvalidem torunlarını özlüyor tatil olunca hemen gidiyoruz diye yazık değil mi şimdi kadın torunlarını görmek için sizin halınızın yıkanmasını mı bekleyecek?E dinledi, apar topar dönüyor bir sürü laf yedi herkesten. Olan yine ona oldu ne gönlünce huzurla bayramını geçirdi ne de kalabildi şimdi yazın da gidemez daha bayramda gittin derler. Bende bir kaç hafta evi barkı toplar halıları vs yıkatir kaldirir evde tadilat boya isleri var onlari yaptırıp öyle giderim artık bu izinde.
E iyi o zaman, söyleyin eşinize bu kış gelsin. Çok istiyorsunuz madem, biraz da siz gelinlik edin yarenlik edin.Gelirse bekleriz yerimiz de çok ev de çok, maasi iyi kvalidemin asgari ücreti geçer kirası cikar yani merak etmeyin
Anlamadim kupa mı?Eşiniz öyle diyorsa olur tabi. Sizin değil onun ne dediği önemli malum. Neyse eltiye karşı aldığınız galibiyetle mylu mesire yaşarsınız diyeceğim ama sizin asıl sorununuz kupanız olduğu için öyle bir ihtimaliniz de yok.
Resmen vicdansizlik!!!siz değilmiydiniz kayınvalidem torunlarını özlüyor tatil olunca hemen gidiyoruz diye yazık değil mi şimdi kadın torunlarını görmek için sizin halınızın yıkanmasını mı bekleyecek?
E sorun ne o zaman? Size ne kadının ailesine gidip gitmemesinden? Zorunuz ne?Sevap alacak bir durum yok yarenlik sadece
Yemegini işini gücünü kendi yapar bahce yapar sütüne kadar sağar
Bence başka sebepten kıskançlık var ama anlatmıyor. Dinlerdik halbuki.Elti en azindan kocasina rest çekebiliyor. Sonunda laf da yese istedigini yapti mi, yapti. Kocasina sozunu geçirdi mi, gecirdi.
Konu sahibinin hirsi ondan.
Neyin avantajı, elti gezmelerde, siz bütün bayram koca mıymıyı çektiniz.Her zaman derim ulu sözü dinlemeyen ulur diye. Büyük sözü dinlemek inatlasmamak her zaman avantajdir
E daha yeni gittin diyecek herkes de ondan halbuki beklese 2 hafta sonra gitse isterse yaz bitene dek kalsın kimsenin aklına bile gelmezdiYazın niye gidemesin anasının evine ya pardon hem siz değilmiydiniz kayınvalidem torunlarını özlüyor tatil olunca hemen gidiyoruz diye yazık değil mi şimdi kadın torunlarını görmek için sizin halınızın yıkanmasını mı bekleyecek?
Şimdi eltiyi erken getirtti ya, keyfi ondan. Ama kendi ayağına sıkıyor haberi yok. :) Çok biliyorsanız alın siz bakın dedirtecek en sonunda. Bu işler böyle olur, bakmayan bakan tarafı eleştirir sonra paaat diye patlar olay.Ev mi açacak evine de kabul etmiyor akıllıya bak. Karı koca insanlıktan nasipleri yok. 3 gün anne sabret o kadında ailesini özlemiştir diyememişler. Hem bakmıyorlar hem de kadını köle bellemişler. Vicdansızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?