- 23 Ocak 2016
- 34.638
- 50.590
- 598
Benil böyle düşünülere girmen ne tuhaf takdir edersin ki depresyon zor bir şey dimi gelin ailesinden ayrı durup da depresyona mı girsinNe garip bir yorum, bekleyip 2 3 hafta sonra gitse incileri dökülmezdi herhalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benil böyle düşünülere girmen ne tuhaf takdir edersin ki depresyon zor bir şey dimi gelin ailesinden ayrı durup da depresyona mı girsinNe garip bir yorum, bekleyip 2 3 hafta sonra gitse incileri dökülmezdi herhalde
Eski konulara bakmak adetim degildir ama birkac uye yazinca baktim.İstemezsem gitmem, 40 yaşını aşmış çoluk çocuk sahibi ekonomik özgürlüğü olan biriyim kimse kimseye zorla birsey yaptıramaz.
Sürekli huysuz mızmız hep kendi istekleri ön planda.
Hiç arkamda eşim var duygusunu hissetmedim.
Öyle oluyor karşılık veriyorum beni dinlemiyorsun itaat etmiyorsun bir erkek karısına sus deyince kadın susar diyor daha da çıldırıyorum
Evliyim ve esim inanılmaz huysuz ve geçimsiz biri.
Surekli eleştiriyor. Mutsuz, huysuz ve herseye negatif eleştiri yapan biri...
Öfke kontrolünden ziyade huysuz ve memnuniyetsiz biri....
Kusura bakmayın ama bu vizyonsuzluk. Çocuğunuz varsa bir tatile gidersiniz, farklı şehirlerde gezersiniz. Tüm yazı kayınvalide yanında geçirmenin adı vicdan sahibi olmak değil koca sözünden çıkamamak olur sadece.İstemezsem gitmem, 40 yaşını aşmış çoluk çocuk sahibi ekonomik özgürlüğü olan biriyim kimse kimseye zorla birsey yaptıramaz. Benim de içim rahat etmez gitmeyip yalniz birakirsam yarın bi gun bizde yaslanicaz bekleriz tatil de izinde çoluk çocuk torun gelsin diye. Keyfiyetle davranmam mecburiyet zorunluluk olur anlar anlayış gösteririm.
Kadın ailesini istediği zaman görür. Ona karışmak sizin ne haddinize?Ne garip bir yorum, bekleyip 2 3 hafta sonra gitse incileri dökülmezdi herhalde
Sizin de haddinize değil.Kadın ailesini istediği zaman görür. Ona karışmak sizin ne haddinize?
Madem kayınvalideniz bu kadar iyi, sağlığı da yerinde hatta geline bile o bakıyor. O zaman azıcık da sizin evde kalsın da sizi baksın. İster misiniz?
İşte eltinize karışmak da sizin haddinize değil. İstediği zaman annesini görmeye gidebilir. Buna da ne siz ne eşiniz karışabilir. Yasak koyamazsınız insanlara.Sizin de haddinize değil.
Kendi işinize bakın konu kapandı bambaşka bir yere evrildi.
Admin konuyu kapatın lütfen
Nerenizden anlıyorsunuz bir bilsem bir anda mesele birinin annesini görmek oldu. Geçen bayram da vardı annesi, nasılsa işi gücü görecekler diye hiç lafı bile geçmedi bu bayram işler ona kalacak bahane lazım. Neyse gerek yok kimseye birsey aciklamayaİşte eltinize karışmak da sizin haddinize değil. İstediği zaman annesini görmeye gidebilir. Buna da ne siz ne eşiniz karışabilir. Yasak koyamazsınız insanlara.
2-3 hafta sonra gitmek istemeyebilir. Herkes bayramda sevdikleriyle olmak ister. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Mesele aile görmek evet, maaşını alıyor diye kayınvalidenin başını bekleyecek diyorsunuz dümdüz. Biz de diyoruz ki öyle bir şey olamaz.Nerenizden anlıyorsunuz bir bilsem bir anda mesele birinin annesini görmek oldu. Geçen bayram da vardı annesi, nasılsa işi gücü görecekler diye hiç lafı bile geçmedi bu bayram işler ona kalacak bahane lazım. Neyse gerek yok kimseye birsey aciklamaya
Ay size ne ya? Nasil bir kafa yapınız var da kadının bayramda oz annesini ziyaret etmesine bile laf ediyorsunuz? Kayınvalidenin eli ayağı tutuyorsa 2 3 hafta yalnız kalsın incileri dökülmez. Her isini kendi yapıyormuş daha ne? Bütün sene eltiyle oturuyor zaten bırakın da bayramda da kendi ailesini görsün elti.Nerenizden anlıyorsunuz bir bilsem bir anda mesele birinin annesini görmek oldu. Geçen bayram da vardı annesi, nasılsa işi gücü görecekler diye hiç lafı bile geçmedi bu bayram işler ona kalacak bahane lazım. Neyse gerek yok kimseye birsey aciklamaya
Demiyoruz, işler varken sorumluluk almayıp kaçmaktan bahsediyoruz. Gecen kurban bayramında memleketime gideceğim diye tutturmayan her işini bize yaptıran gelin hanım bu bayram kurban işi ona kaldı diye vinnnn ladi olay buuuu2-3 hafta sonra gitmek istemeyebilir. Herkes bayramda sevdikleriyle olmak ister. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Mesele aile görmek evet, maaşını alıyor diye kayınvalidenin başını bekleyecek diyorsunuz dümdüz. Biz de diyoruz ki öyle bir şey olamaz.
Kış boyu onda kalıyormuş kayınvalideniz. Yazın da bir zahmet siz yapın zaten. Kadın yazlı kışlı sürekli kayınvalide dibinde bekleyecek değil.Demiyoruz, işler varken sorumluluk almayıp kaçmaktan bahsediyoruz. Gecen kurban bayramında memleketime gideceğim diye tutturmayan her işini bize yaptıran gelin hanım bu bayram kurban işi ona kaldı diye vinnnn ladi olay buuuu
Yazın zaten biz gidiyoruz sorun kurban daki işleri bahane edip bana kalmasın diye geçen kurbanda her işini bize yaptıran birinin ortadan toz olmasiKış boyu onda kalıyormuş kayınvalideniz. Yazın da bir zahmet siz yapın zaten. Kadın yazlı kışlı sürekli